Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
nanorambo #4297 üzenetére
Szia!
Próbálkoztam vele egy pöppet, de nem tudom, de szkeptikus vagyok.
leginkáb ehhez tudnám hasonlítani a képregényes mivolta miatt, csak sajnos még kisebb felbontású.
Próbáltam keresni másik forrást, vagy ezt jobb minőségben, de nem sikerült találnom.
Esetleg teljesen át lehetne még rajzolni, de akkor meg már nem lenne ez a "képregényes" stílusa.De mondjatok rá valamit, aztán úgy csinálom...még pár órám van(csak a seggem fáj már a sok üléstől
)
crey:
-Én megint csak azt mondom, hogy tök jó lett az a kép.
Átlós vonalaknál ekkora méretben nem tudsz mit csinálni a recékkel...de egyébként piha.. -
vond
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #4224 üzenetére
Tessék:
_
-
nanorambo
őstag
Helló!
Engedély: [link]Tehát Anderson-t szeretném a Mass Effectből. (Captain Anderson avagy David Anderson)
Találtam egy számomra megfelelőt, de csak ekkora a mérete:
KÉP
Itt teljesen hitelesek az arcvonásai, a haja is és látszódik a "jellegzetes" ruhája is, ami fontos. Találtam más rajzokat is a karakterről, de azok nem hasonlítottak a játékban lévő modellre.
Ha lehetne, akkor a fentebb linkelt lenne a legjobb. Az arcképgyárosok meg tudják csinálni?
Előre is Köszönöm! -
MichaelSD
őstag
Kész a remekmű, hála Peterson_ mesteri ecset vonásainak (vagy egér...).
Itt az engedélyem.
Ha nincs senkinek ellenvetése, kérném arcképnek beállítani. Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
-
Különböző méretekben, bambanonek:
-
-
-
Ez pedig a nagy méretű kép.
Sajnos a recékkel nem igazán tudok mit kezdeni. Szerintem a gif tömörítés / mattítás barmolja szét ennyire... Sajnos átlós vonal, ez ilyen lesz. De segítséget szívesen elfogadok tapasztaltabb kollégától.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4287 üzenetére
Jó lesz ez szerintem.
Annyit tennék még a helyedben, hogy behoznám függőlegesen egyenesre az fejet (most egy kicsit jobbra dől), meg kiemelném egy kicsit jobban az "arc" közepén azt a sárga/arany köralakú izét.
Ahogy látom, az egy elég jellegzetes része a figurának, így szerencsésebb kiemelni kicsit.
-
Peterson_
addikt
válasz
MichaelSD #4205 üzenetére
Szia!
Nos, tettem egy próbát a maci mellett...hát.
Az egészet újrarajzoltam/színeztem, vonalaztam a nulláról, meg át is szabtam, szóval kb kimaxoltam a mostani szintemet
Igyekeztem, de nem tudom mit tudok még vele kezdeni.
(kicsit a fényeken igazítani, itt-ott visszavenni az árnyékot, de kb ennyi)A mesterektől is kérnék véleményt.
-
A két embernek akinek beígértem az arcokat, kérem türelmüket. Nem hogy úszok, de rövid pályás EB-n vagyok jelenleg vazze, csak én vagyok az egyetlen induló...
köszi...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4283 üzenetére
Öhöm, a többi jó lesz.
De megpróbálhatod azt is, amit Tamoo mond.Ha még adhatok egy tanácsot:
Amikor már kész vagy a nagy képpel, és tudod, hogy kb. mekkorára kell kicsinyítened, hogy jó legyen a fórumba (pl. a kész nagy kép 20%-a), akkor csinálj e körül az érték körül több változatot (pl. 19%, 19,5%, 20%, 20,5%, 21%, vagy amit csak szeretnél), ezeket tedd egymás mellé, s nézd meg, hogy melyik néz ki a legjobban.
És akkor utólag még mindig tudsz pixelbuzergálni a pencil/ceruza eszközzel.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4280 üzenetére
Dehogynem.
Szedd le a fej bal és jobb oldaláról azokat a kicsi tincseket (hogy szép kerek legyen a pofikája), s aztán kicsinyítsd le. Vagy csináld sokkal nagyobbra, hogy kicsiben is látszódjon.
Vannak olyan részletek, amiket - ha nem létfontosságúak - érdemes elhagyni, hogy végül szebb legyen a leméretezett kép.
-
Peterson_
addikt
-
vond
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #4275 üzenetére
Folyamatban.
-
válasz
#Morcosmedve #4266 üzenetére
Malloy!
Belső / külső kontúrok lehetnének kicsit erősebbek, szerintem a kiskép túl nagy. Egy picit világosíts a bundaja színén is. Amúgy egész jó próbálkozás.
A feje amúgy oldalt le van csapva, a kiskép meg mind a két oldalt.
-
laychi
veterán
válasz
Peterson_ #4268 üzenetére
Igen,csak utána írtam [ezt],hogy az első jobb lenne,de ha a másikat jobban szerkeszthetőnek,megoldhatónak találjátok,akkor az is jó lesz,így nem tudom,hogy ti végül melyik mellett döntöttetek.
Nah de nem offolom tovább az off topicot,hanem várom a kész műremeket.
Köszi előre is -
laychi
veterán
válasz
Peterson_ #4265 üzenetére
Persze,türelemmel vagyok,csak ugye nem kaptam visszajelzést róla,hogy akkor mehet e [ez a kép]
vagy esetleg [ebből] lesz megcsinálva,mert ezt jobbnak szerkeszthetőbbnek tartjátok esetleg.
De mindkettő jó amúgy,Köszönöm minden eddigi segítségeteket,mindenkinek aki segített a feldolgozható képek keresésében is,és akik foglalkoznak a kép elkészítésével.
-
laychi
veterán
Az enyémmel próbálkozik már valaki?Vagy akkor hogy is állunk?
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Meg szeretném köszönni vond kolléga remekbe szabott munkáját és fáradozásait. Kiváló eredménnyel zárult a kreatív munkaNagyon tetszik az eredmény!
Köszönöm még egyszer! Megtisztelő saját arcképpel rendelkezni. -
.LnB
titán
Annyit vacakoltok ezzel a Grút arcképpel, hogy mire eldöntitek mi legyen esküszöm kiszárad az a fa. Oszt' akkor lehet, hogy egy marék faforgács lesz az arcképen
-
laychi
veterán
válasz
philoxenia #4246 üzenetére
Ezek jók,nekem tetszenek,de nem én döntöm el,hanem a hozzáértők.
Ha tudnék photoshopolni,akkor már nekiálltam volna valamelyiknek,az tuti,és kész képekkel jelentkeznék
Abból már kiválaszthatnák a megfelelőt -
Gedeon31
addikt
Köszönöm szépen az arcképemet Peterson_ (Arcképgyáros) fiatal úrnak
[link]
-
tPedro_
őstag
válasz
philoxenia #4242 üzenetére
-
laychi
veterán
válasz
philoxenia #4236 üzenetére
ebből kettő báb.
-
vond
MODERÁTOR
Ne nyissunk egy topic-ot Groot-nak, meg a kapitánynak?
-
laychi
veterán
válasz
philoxenia #4233 üzenetére
első linket nem nyitja meg,második nem tetszik.
(#4235) Out: Azt vágom,hogy a másikon melyik lenne Groot
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #4230 üzenetére
Jó épp nem lett, nem vagyok nagy mester, de popsit szeretnél arcképnek?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
philoxenia #4229 üzenetére
Félreértetted a dolgot szerintem , mert én a popsival együtt kértem volna
. Folytatni akartam a viccet !
Amúgy így jobban megnézve jó lett ügyesen összeraktad .
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #4228 üzenetére
-
jozefgucci1
addikt
válasz
philoxenia #4226 üzenetére
Ha az elsőből csinálsz nekem egy olyat amin a papagáj mellett ott az arckép akkor részemről jöhet
Amúgy ez sem rossz .:A tiedből szedtem ki
-
vittorio7
őstag
válasz
philoxenia #4226 üzenetére
A Cirmos Kapitány valóban szebb.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Tökéletes! Már csinálom is.
De a kéz és a pipa nem lesz rajta. -
jozefgucci1
addikt
Szevasztok Urak !
Megkaptam az engedélyem és hosszas nézelődés után ezt néztem ki alapnak .:
Próbáltam volna valami idősebb gépész képet-rajzot ,de nem találtam amiben ne lett olna villáskulcs
-
válasz
MichaelSD #4207 üzenetére
Hozhatsz akárhány sört, ennek neki nem állok.
Az olyan render képeket szoktam elvinni, ahol alapvetően egyszerű körberajzolással felismehető marad a karakter, és nem kell megfelelő árnyékolással térhatást kelteni. A te forrásoddal sok szívás lenne, és nem is lenne jó a végén.
-
TomWexX
addikt
Erről a Groot képről van szó ugye? Szigorúan rózsák nélkül.
Ha valamelyik Arcképgyáros kolléga hajlandó úgy bevállalni hogy nem 100% a siker, akkor egy nagyon kedves emberhez lesz szerencséd.
Szerintem ebből fasza arcképet lehetne kihozni... -
laychi
veterán
válasz
TomWexX #4218 üzenetére
Értem,ok.
Akkor majd még gondolkodom.
Használtam a keresőt,de nem dobta ki(valószínűleg,mert nem kötőjellel írtam,úgy már kiadja,most néztem)
Akkor esetleg meg lehetne csinálni addig azt a Grootot,és ha tetszik majd az eredmény,akkor még be is vállalhatom,ha meg nem,attól még lehet valakinek tetszeni fog
-
laychi
veterán
De nem ezekkel a képekkel
Subzeronak meg amúgy is a cyborg változata foglalt csak nem? -
GrooveHero
addikt
ahogy Paul, az ufo is
-
Peterson_
addikt
"...ezt nem lehetne ugyanilyen egyszerűen megoldani?"
-Nem.Az sem egyszerű egyébként, éppen feljebb beszélt crey is arról, hogy fogalmatok sincs, hogy mennyi munka van egy-egy arcképpel.
Persze ez nem is a Ti dolgotok, csupán az, hogy megfelelő(vagy legalább megvalósítható) forrással érkezzetek, linkeljétek a képet, OFF topikban vitassátok a forrásokat, etc etc etc...
Egyébként fotó és fotó közt is van különbség.
Van amiből egyértelműbb és könnyebb dolgozni, mint egy elbaltázott rajzos forrásból, de ez elég ritka, és nem is alapértelmezés.
A tiéd pedig pont nem az egyszerű és egyértelmű kategória, szóval ha szeretnéd ezt a karaktert, akkor hajlanod kell egy kis kompromisszumra, esetleg marad más.
A többiek még annyira sem állnak neki a fotó-szerű forrásoknak, mint én, és én is kapom az ívet miatta(és egyébként van, hogy szívás is.Szerk.:
Paul foglalt, és Sub Zero is.
-
vittorio7
őstag
laychi
Ez, hogy tetszik? [link]
-
Peterson_
addikt
válasz
MichaelSD #4207 üzenetére
Ezt valami kisgyerek rajzolta
Egyébként csak trollkodtam, mert ugye nem illik más f****al verni a csalánt
De szó mi szó, pl az ABC robotot is baromi jól megkreálta, és ez is hasonló melót kíván...csak többet...sokkal többetElső körben nézz szét kérlek Deviantarton pl, és keress minőségibb rajzolt/rajzfilmszerű alapanyagot.
-
nanorambo
őstag
Sziasztok.
Még most "ellenőriztetem", hogy jogosult vagyok-e, de gondoltam azért rákérdezek itt a képre.
Tehát Anderson-t szeretném a Mass Effectből. (Captain Anderson avagy David Anderson)
Találtam egy rajzolt képet róla, de sajnos ekkora a max mérete.
[link] -
törölt tag
Köszönöm szépen minden közreműködőnek az új arcképet, nagyon tetszik!
-
válasz
Peterson_ #4200 üzenetére
Egészen addig, amíg egy-egy kérvényezőnek nem kell magának összetákolnia a képeit, és utána nem mi bíráljuk el, addig nem fogja senki megérteni mekkora szívás vacak alapanyagból, meg lehetetlen forrásból dolgozni.
Sajnos ez van...
Sokszor már az arcképgyárosoknak is tele a bakancsa a kötekedésünkkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest