Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Valamelyik topicban, asszem az arcképkészítők kérései között viszont volt egy olyan, hogy "Tom-ból csak egy lehet, egérből több is".
Az azért fura, hogy itt egyből kaptam értelmes választ, az arcképkészítő topicba még mindig zéró reakció, egy hónap után.(#5401) CsigaGyilkos : ezt én is lementettem, de ez a rajz nem igazán tükrözi a karaktert
-
mmdms
addikt
válasz
CsigaGyilkos #5394 üzenetére
Ne adjam fel? 2011 február óta próbálkozok egy nyamvadt avatart beállíttatni, olyat ami nekem is tetszik, eredmény nélkül.
Végignyálaztam többször is az előre készített avatarokat, de nem igazán fog meg egyik se.
És mi a helyzet Nuada herceggel, gondolom ez meg nem kivitelezhető. -
Azért ne add föl!
Van még sok lehetőség, pl.: nézd végig az előre elkészített, szabad arcképek listáját. -
mmdms
addikt
válasz
CsigaGyilkos #5392 üzenetére
Ezt nem hiszem el. Még a végén előbb lesz barátnőm mint egyéni avatarom.
-
Mondjuk batman-es változata még nincs, de a minion már foglalt.
Közbe megnéztem, jól emlékeztem, sajna már nem lehet több: [link]
-
mmdms
addikt
Heló!
Talán ebben a fórumban előbb kapok választ mint az arcképszerkesztőben. Szóval a kettő közül melyik jobb avatar alapnak?
egyes, egyes egy, kettő -
Skillet
addikt
válasz
pepe091 #5379 üzenetére
üdv
először is köszönöm!
az első még a legjobb, de a többi nem igazán... de az első is csak a többihez képest jó.
nem akarok tiszteletlen lenni, főleg, hogy én kérek, de ennél picivel kidolgozottabbra gondoltam.
3 évre lesz, ugye... szeretnék elégedetten ránézni
ha nagyon nem menne, mert bonyolult ábra, nem mutatna kicsiben sehogy, akkor esetleg TORK?
vagy egy teljesen más: SPYRO
hátha ő egyel jobb lenne. könnyebb. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Sziasztok!
Régóta tervezem, hogy egyéni arcképet igénylek, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. A mostaninál kicsit kidolgozottabb és mérgesebb oroszlánfejet szeretnék, ha vicsorog, vagy bömböl, mint az MGM-é, az sem hátrány.
-
válasz
Bjørgersson #5369 üzenetére
Novemberig stock avatarod lesz?
elég ha ide írsz.
-
válasz
Bjørgersson #5367 üzenetére
Ha most csak simán leadod akkor kérhetsz novemberben újat.
-
válasz
Bjørgersson #5365 üzenetére
Mármint?
-
Bjørgersson
félisten
Ha leadom a mostani arcom, újraindul a három év vagy folytatódik?
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
Ebből ki lehet hozni valami avatart, mondjuk ha a fekete hátteret levesszük róla, vagy felejtős?
-
CsonkaImo
addikt
Köszönöm szépen Ndruu-nak az igényes és szép munkáját!
Teljes mértékben felülmúlta az elvárásaimat, így nagyon elégedett vagyok az új arcképemmel.
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Részben tartozik a kérdésem/kérésem a topikhoz, ezért is írok ide. Ha nem találtam el a helyet, akkor légyszi irányítsatok át a megfelelő helyre
. Szóval:
1. Hamarosan 2500 napos leszek (5 nap múlva) és elvileg igényelhetek majd egyéni avatárt, viszont a kérdésem az lenne, hogy azt hol tudom megnézni/kideríteni, hogy a regisztrálásom óta kaptam-e valamikor valamiért enyje-bejnyét (úgy tudom ez kizáró ok egyéni avatár szerzésére)?
Nem tudok róla hogy kaptam volna büntit valamiért is, de hát 2008-ban regisztráltam és az nem ma volt, fene se emlékszik mindenre.
2. Ha igényelhetek egyénit, akkor ebből a képből lehet-e valamit kihozni, vagy keresgessek tovább:
Nem találtam hasonlót a PH Avatar keresőben. Viszont mindenféleképpen valami Ace Venturahoz kapcsolódó avatárt szeretnék (sajnos Ace Ventura avatárról már lecsúsztam, mert olyan van)
.
Előre is kösz a segítséget mindenben
!
-
DiamondBack
senior tag
Köszönöm szépen Vondnak az új arculatot
-
Matada2.3
veterán
Nagyon hálás vagyok Vond kollégának az arcképemért, nagyon imádom!!
-
szbalogh
addikt
Köszönöm szépen ezt a szuper egyedi arcképet!
Külön köszönöm vond fórumtársnak a szerkesztésre szánt idejét! -
TomWexX
addikt
Vond ma pörög mint a buszkerék.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Peterson_ fórumtárs ide irányított segítséget kérni. Szóval kellene privátban nekem egy kis segítség, ha esetleg valakinek lenne egy kis ideje és ért a photosophoz.
-
DiamondBack
senior tag
Sziasztok!
Megoldható hogy frissítitek hogy a szabad előre gyártott és visszaadott avatarok közül most melyik szabad és melyik van használatban?
Darth Nihilus-t néztem volna ki de közben már láttam hogy elkelt -
lajthabalazs
senior tag
Bad robot jó lett nagyon!
-
atike
nagyúr
Én is köszönöm az enyémet!
-
lajthabalazs
senior tag
-
válasz
lajthabalazs #5332 üzenetére
Lehetne, hogy ne dropboxról linkeljétek a képeket?
-
lajthabalazs
senior tag
Ez közelít már egy arcképhez?
-
atike
nagyúr
Hali!
Ide kellett volna írnom, hogy ezt kérném arcképesíteni...?
Vagy elég volt beírnom az "alap" arckép szerkesztő topicba?
Bocsi, ha elég volt csak amoda...
-
Skillet
addikt
-
Skillet
addikt
Sziasztok Mesterek. Nálatok lehet kérni arcképet, jó helyen járok?
Erről lenne szó. Igazából nem tudom, hogy egyáltalán ebből megvalósítható-e.
Nagyon köszönöm a segítséget -
freestailo
őstag
válasz
CsigaGyilkos #5310 üzenetére
Igen sztem is jó lett, köszi!
-
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Western hős szeretnék lenni
Terrence Hill már van, bár nem ez a karakter. Egész jó alapot találtam hozzá.Ha nem megy, szuper lenne Lee van Cleef is.
Ehhez egy rajzolt és egy szinte kész képet is találtam.Ti is láttok bennük fantáziát?
-
válasz
freestailo #5304 üzenetére
Ja akkor elnéztem valamit, sorry.
Én azt gondoltam, hogy abból a képből vágtátok ki és készítették el amit linkeltem.
No mindegy, attól még jó lett az avatar.
De ez nem számít, hogy nem abból készítették el, hiszen ezen se volt nyak: [link]
Tehát utólag tették rá és jobban néz úgy ki.
-
lajthabalazs
senior tag
Sziasztok!
Lassan én is egyéni arckép korú leszek, valami jetifélét szeretnék, amikor a szöveges keresővel jártam utána akkor nem találtam másnál ilyet - amin egyébként eléggé meglepődtem. Ti tudtok ilyen avatárról? Ha nem, jó forrásnak is örülnék. Valami ilyesmit képzelek fehérben.
Üdv: Balázs
U.i: A láng nyak nélkül nekem is jobban tetszik.
-
freestailo
őstag
válasz
CsigaGyilkos #5301 üzenetére
sorry, nem akarom hogy egy világ dőljön össze benned, de nem az volt a forráskép, hanem ez a sárga robotfejecske....
-
válasz
SUPREME7 #5300 üzenetére
Egész jó, bár egy kicsit (ne vedd sértésnek) snassz. Mondjuk ha lenne nyaka, vagy valami kis apróság kéne mellé ami feldobja.
Így tudnám szemléltetni: Nézd meg ezt az avatart, nem rég készült. --> [link]
és nézd meg a forrás képet: [link]
Ha jól megnézed már az nagyon sokat dobott az avataron, hogy csináltak neki nyakat. Nekem nagyon tetszik az a munka. Milyen egyszerű és mégis nagyszerű megoldás.Így sokkal egyedibb és karakteresebb lett az arckép.
No de ez a saját véleményen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest