Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pepe091 #11865 üzenetére
"de kezd az az érzésem lenni, hogy direkt csinálod"
Teljesen rosszul gondolod.Probalok talalni valamit,at jottem ide off topik,azt hittem itt kerdezhetek.
Egyebkent ez egy jatek,minden "fenykep".
A fel lelheto cartoon,comic,drawing kepeket valaki valamikor atszerkesztette egy programban,vagy eleg ugyes volt ahhoz hogy lemasolja a jellegzetes vonalakat ami alapjan felismerheto lehet a figura.
Es nem feltetlenul lesz barkinek a kedvence amit elkeszitette,ami attol fuggetlenul jo , szep munka.::::::::::::::::::
Lehet erre szakallt varazsolni ?
Comic kepek kozul ez all eddig a legkozelebb kinezetre a figurahoz. -
-
Ferenczi Áko
addikt
-
-
-
-
-
-
-
-
szente
addikt
válasz
pepe091 #11420 üzenetére
Omlás azért lett volna jó, mert azóta is szállóige a haveri körben.
Megpróbálom felvenni a kontaktot az avatar eredeti gazdájával, hátha tud segíteni.
Kedvenc rajzfilmem nem nagyon volt, most a The Boys sorozatból csípem Frenchie karakterét, de viszonylag ismeretlen színész, nem hiszem, hogy találok róla rajzolt képet. [link]
-
csuvicsuva
addikt
válasz
pepe091 #11406 üzenetére
Ez a legtisztább.
Nézzétek el nekem, hogy ilyen dekoncentrált vagyok, legutóbb a szakmunkásvizsgám előtt voltam ilyen parában, amikor annyi idős voltam, mint ahány évesen egy jobban tanuló érettségizik, de az 25 éve volt.
Egyszerűbb lett volna megvárnom a végét és utána foglalkozni ezzel, mindent rendesen átolvasva.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
pepe091 #11404 üzenetére
Ezekből maximum a második. Az elsőhöz hasonlóból kismilliót találtam, de az túl mangás/animés, nem igazán emlékeztet a karakterre.
Elvileg csütörtökön végzek az érettségi szóbelikkel, utána ráfekszek a keresésre.
Az általam linkelt elsőt lehet valami képszerkesztővel machinálni? Mert akár azzal is megpróbálkoznék.
-
OPiiPO
veterán
válasz
pepe091 #11236 üzenetére
Köszi, megpróbálom, ámbár most google nem volt a barátom, nem találtam első körben erről rajzfilmszerű képet, de még nem adom fel.
-
Muerte68
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
pepe091 #7229 üzenetére
Akkor miért van, a szabadok között, már kezd tele lenni a hócipőm, na ne vedd magadra
, de már napok óta ezzel küzdök, eddig egy sem volt jó, már mondták akkor válasszak a szabadok közül, na most választottam, ez sem jó, de akkor miért van a szabadok között? Miért nincs jelezve, hogy nem választható, ez csak most derült ki, hogy jelezted
-
gerii
addikt
válasz
pepe091 #5987 üzenetére
Ezt csak gyorsan vágtam ki mutatóba, az eredeti kép lehet hogy jobb forrás lenne.
Köszönöm! -
megema
őstag
válasz
pepe091 #5946 üzenetére
Ezt néztem én is, de elvetettem, mivel túlságosan profilból van. Nem gond? A többiről (ha csak arc lenne) még nekem se esne le, hogy kit ábrázol.
Végignéztem a szabad arcképeket a pharckep oldalon és azokhoz passzolna az általam linkelt kettő is. Vagy akkor pl. ez már nem szabályos? Mert én nem sok különbséget látok. Nyilván egy kicsit kéne dolgozni rajtuk, de ennyi még számomra sem tűnik vészesnek.
-
tolvaj!
őstag
válasz
pepe091 #5937 üzenetére
Előre is bocsánat, de nem értek se a PS-hoz, sem a Gimphez, így kézzel rajzoltam újra. Ha ezzel sem lehet mit kezdni, akkor próbálok keresni majd mást, de azért jó lenne
-
tolvaj!
őstag
válasz
pepe091 #5937 üzenetére
Én olyasmi megoldást gondoltam, mint shteer Optimus avatarja.
-
tolvaj!
őstag
válasz
pepe091 #5927 üzenetére
Kérésedre átjöttem ide.
A hálózsák.hun szedegetem elő a régi G1es képregényeket és már találtam is benne á teljes arcképet, de a színei nincsenek rendben.
-
kelekyle
őstag
válasz
pepe091 #5826 üzenetére
Az én elsőm nekem is tetszik
Van aki ezt nekem megszerkeszti vagy aki ezek alapján gyúr egyet vagy most hogy menjek tovább ?
__________________Semmit nem kell már tenned. Ide is beteszem a linket (bal oldali karakterről van szó), ezt a hozzászólást pedig az ON topik összefoglalójába. Ha egy arcképgyárosnak lesz ideje, akkor elkészíti.
- pepe091
[ Módosította: pepe091 ]
-
kelekyle
őstag
válasz
pepe091 #5824 üzenetére
Ejjh de randák
Köszönöm szépen. Ha az első és a második valahogy ötvözve lenne az lenne a tökéletes
Még talán ezek tetszenek: 1 2 3 (ez baromi jó, kár hogy csak ennyi látszódik belőle) 4 5 6 (ez is tetszik de túl élethű, ami nekem jó de a szabályoknak nem igazán)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest