Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Az amit éppen mondasz problémát,én sohasem tapasztaltam,install goyorsan híbanélkűl futottle.
Az ArchLimux cinnamonnal a gépemen jó, stabil és gyors, nincsen semmijen problémám.
A rendszert mindenre is használom - ami nekem fontosak.
Ezt mondod és ide idézem," A partícionálás még nem megy szuperül!",szerintem előszőr nagyon fontos,gépedet neked kell ismerned - hardveresen.
A partícionálásról vannak leirások,az arch nagyon jól dukumentált és érdemes elolvasnod,ennyit tudok mondani erről. -
attilav2
őstag
Szerintem a leggyorsabb, legegyszerűbb(KISS filozófia) linux. "Olyan is volt, hogy használat közben eltörtek a csomagok." Nekem ez többnyire akkor fordult elő amikor normál arch és aur-os csomag ütközött, eltávolítottam a kérdéses aur csomagot és rendben lement a frissítés/csomagtelepítés. Persze volt olyan is hogy normál csomagot kellett eltávolítani hogy lemenjen a frissítés(megváltozott csomagnév, más kategóriába került, stb), az arch honlapját érdemes időnként nézni, vannak manuális beavatkozást igénylő események. Nekem nagyon bevált az Arch, jó, stabil, gyors, nincs bloatware.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- darkFlash Shadow Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB