Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házimozi haladó szinten
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Az amit éppen mondasz problémát,én sohasem tapasztaltam,install goyorsan híbanélkűl futottle.
Az ArchLimux cinnamonnal a gépemen jó, stabil és gyors, nincsen semmijen problémám.
A rendszert mindenre is használom - ami nekem fontosak.
Ezt mondod és ide idézem," A partícionálás még nem megy szuperül!",szerintem előszőr nagyon fontos,gépedet neked kell ismerned - hardveresen.
A partícionálásról vannak leirások,az arch nagyon jól dukumentált és érdemes elolvasnod,ennyit tudok mondani erről. -
attilav2
őstag
Szerintem a leggyorsabb, legegyszerűbb(KISS filozófia) linux. "Olyan is volt, hogy használat közben eltörtek a csomagok." Nekem ez többnyire akkor fordult elő amikor normál arch és aur-os csomag ütközött, eltávolítottam a kérdéses aur csomagot és rendben lement a frissítés/csomagtelepítés. Persze volt olyan is hogy normál csomagot kellett eltávolítani hogy lemenjen a frissítés(megváltozott csomagnév, más kategóriába került, stb), az arch honlapját érdemes időnként nézni, vannak manuális beavatkozást igénylő események. Nekem nagyon bevált az Arch, jó, stabil, gyors, nincs bloatware.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Napelem
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB