Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Gondoltam beköszönök! Fel tettem a gépre az Arch-ot. Megnéztem előtte minden driver benne van a kernelbe, ami csak szükséges!
Nagyon sokszor próbálkoztam, mire eljutottam ide. Kézileg is telepítettem már nem egyszer ezt a disztrót, csak sokszor volt probléma vele. Olyan is volt, hogy használat közben eltörtek a csomagok. És hát, azért egyszerűbb egy Ubuntut feltenni, ami konfigurálás nélkül is remekel!
Még hátra van a telepítés utáni konfiguráció! Különösen az energiagazdálkodás beállítása!
Szerk.: Nagyon kattogtam a telepítésén! Szerettem volna kipróbálni! A partícionálás még nem megy szuperül! És dual-boot-ban nem sikerült telepíteni.
Lehetne az endevör-t is használni, csak azt nem akartam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macska topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB