Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
Ügyes voltál! Nekem a fiam rakja, behúnyt szemmel, 20 perc alatt, parancssorból, copy-paste nélkül csak úgy beírogatja. Aztán a felületet én buherálom kedvemre.

Így nekem könnyű szeretni!
A másik kedvenc számomra a Solus, ami mindig a saját gyermekem. Lehet azért is kötődök hozzá, mert ahhoz nem kell segítség. -
lck
senior tag
Ha esetleg mégis gondok adódnának az Arch-al. Javaslom megtekintésre Zoli videóját Ami az ArchmergeD telepítését mutatja be.
Ez a rendszer grafikus telepítővel felrak egy parancssoros alap Arch-ot, aztán a videóban leírt módon kiválasztható hogy melyik DE kerüljön fel rá. Talán 8 felület választható ki. Utána manuálisan konfigurálható a telepítendő programok listája is. Így tényleg az megy fel amire szükséged van.Jómagam szinte kezdőként simán elboldogultam vele. A valaha használt leggyorsabb és legtestreszabhatóbb rendszeremet kaptam

-
lck
senior tag
Tudom hogy Dunát lehet velük rekeszteni, de mégis itt van egy új feltörekvő Arch alapú disztró:
Reborn OS
Kezdő-felhasználó barát - Antergos alapokkal. Telepítéskor kiválasztható 11 felülettel. Összetevő választással.
Saját tapasztalatom szerint a gépemen jobban hasít mint, az Antergos, vagy Manjaro. -
lck
senior tag
Az utóbbi időben telepített valaki Antergos-t ?
Nálam már kb. 1 hete nem tudja befejezni a telepítést ' nem tudja ellenőrizni az integritást ?? '
Gnome, lxde, deepin-nel egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB