Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mini PC
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
ARM-on biztos, de hogy az én notebookon minden csak nem erős, az tuti. Egy 130eFt-os notebookról beszélünk. Core i3...
Egyedül az 1Gbites hálókártya jó benne, meg az általam belerakott SSD (ugye anélkül nem bírna ekkora letöltést feldolgozni). Úgyhogy bár a Transmission 1 magot használ, de egy totál átlagos x éves i3-assal is lazán hozza a Digi 1Gbitjét. Szerintem ennél több nem kell. A több magos feldolgozás max akkor lenne értelmes, ha konkrétan seed szervert üzemeltetnék mondjuk 50-100 embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Íme az új Android Auto!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Peugeot, Citroën topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyedül az 1Gbites hálókártya jó benne, meg az általam belerakott SSD (ugye anélkül nem bírna ekkora letöltést feldolgozni). Úgyhogy bár a Transmission 1 magot használ, de egy totál átlagos x éves i3-assal is lazán hozza a Digi 1Gbitjét. Szerintem ennél több nem kell. A több magos feldolgozás max akkor lenne értelmes, ha konkrétan seed szervert üzemeltetnék mondjuk 50-100 embernek.
BoB