Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Nekem a debi világában az ilyen olyan szoftverközpont ami mindig viszakozásra késztet.
Arch repo egy van és nem több, ami meg a hivatalos repoban nincs az az AUR-ben van.
Hozzá nem értők gépére legszívesebben debiant telepítenék (pl anyámékéra) mert kevesebbszer kell frissítgetni, de én mivel nem használom (a fenti okok miatt) ezért nem is értek úgy hozzá... (tudom nem egetverően nagy a különbség, de akkor is guglizni kell bármit akarok beállítani) Az meg már milyen egy éppen áttérő user előtt
Ezért maradtam én az Arch mellett....
Egyébkénet lassan fél éves Arch tapasztalatom az, hogy nem sok miért van aggódnivaló a frissítéseknél. Egy aranyszabály van.
Frissítés előtt megnézni a híreket, és gondosan elolvasni a telepítés során kapott instrukciókat. Talán ez utóbbi miatt mondják hogy nem kezdőknek való. Én inkább azt mondanám, hogy nem sima usernek való. Annak való aki tud is és akar is foglalkozni a számítástechnikával, és nem ijed meg egy CUPS féle frissítéstől. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy aki képes feltelepíteni egy Arch-ot parancssorból annak ez nem okoz gondot
(Telepíthető sima user gépére is, de nem szabad rábízni semmit
SUDO-t fel sem telepíteni és root jelszót gondosan elzárni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- iPhone topik
- Automobilista 2
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB