- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Dumber_ #2484 üzenetére
Nagyon jól összefoglaltad a lényeget! Home usernek, aki azért szeretné rendszeresen frissíteni a rendszerét, annak a Debian/Ubuntu vonal.
Azt az említett szoftverközpontot abszolút feleslegesen csinálták, nem is nagyon használja senki. Synapticot Octopival összehasonlítani meg elég elvakultságra valló dolog, de végül is ez Arch topic. Volt már Chakra és Manjaro is, amit én marha, csak úgy frissítettem, mert nem tudtam, hogy előtte komolyabb tanulmányozásokba kell fogni.
Elég csak megnézni, mi áll a Chakra mostani frissítéséről a hírekben!
A gáz viszont az, hogy a Chakrát és a Manjarót pont azért fejlesztették, hogy felhasználóbarát Arch alapú disztró legyen olyanoknak, akik nem képesek az Arch telepítésére! Rolling/halfrolling frissítéssel ez így nem jött össze sajna!
A lesajnált MINT frissítésénél nem kell magam mellé tenni az iso- t tartalmazó pendrive- ot!Ez is valami azért!
Fedora valamiért el se indult a gépemen, pedig kipróbáltam volna még az elején, mikor még mindegy volt, akkkoriban openSUSE- n indultam kezdőként, de kinyírtam disztrófrissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest