Hirdetés
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Dumber_
üzenetére
Nagyon jól összefoglaltad a lényeget! Home usernek, aki azért szeretné rendszeresen frissíteni a rendszerét, annak a Debian/Ubuntu vonal.
Azt az említett szoftverközpontot abszolút feleslegesen csinálták, nem is nagyon használja senki. Synapticot Octopival összehasonlítani meg elég elvakultságra valló dolog, de végül is ez Arch topic. Volt már Chakra és Manjaro is, amit én marha, csak úgy frissítettem, mert nem tudtam, hogy előtte komolyabb tanulmányozásokba kell fogni.
Elég csak megnézni, mi áll a Chakra mostani frissítéséről a hírekben! 
A gáz viszont az, hogy a Chakrát és a Manjarót pont azért fejlesztették, hogy felhasználóbarát Arch alapú disztró legyen olyanoknak, akik nem képesek az Arch telepítésére! Rolling/halfrolling frissítéssel ez így nem jött össze sajna!

A lesajnált MINT frissítésénél nem kell magam mellé tenni az iso- t tartalmazó pendrive- ot!
Ez is valami azért! 
Fedora valamiért el se indult a gépemen, pedig kipróbáltam volna még az elején, mikor még mindegy volt, akkkoriban openSUSE- n indultam kezdőként, de kinyírtam disztrófrissítéssel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14.5 WQHD OLED 120Hz Touch i7-12700H 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég csak megnézni, mi áll a Chakra mostani frissítéséről a hírekben! 

Ez is valami azért! 

BoB