Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
burgatshow #2998 üzenetére
Az már most sincs.
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
burgatshow #2998 üzenetére
Hát mivel már az akku kinyomta kijelzőt igy már nem releváns a vizállóság!
-
burgatshow
veterán
válasz
Dawide@axele #2997 üzenetére
Cserebe a vizallosag elvesztodik.
-
válasz
burgatshow #2993 üzenetére
Köszi. Akkor feltételezem kuka? Néztem, hogyha vennék rá egy tokot, azzal vissza tudnám nyomni, bár ha nem a ragasztás engedett el, hanem az akksi nyomja ki, akkor nem tudnám amúgy sem visszanyomni. Mennyire veszélyes ezt még hordani?
-
Imy
veterán
válasz
burgatshow #2993 üzenetére
Akkor nem bírt sokat.
Igaz a legolcsóbb AW, de akkor is remélem nem a legolcsóbb akksi megy bele. -
Sziasztok!
A másfél éves SE2-m kijelzője elkezdett elválni az óratesttől. Sima hétköznapi használatban van, még csak nagyon extrém sportot sem csinálok vele. Van valakinek ilyen problémával illetve a javítással tapasztalata?
-
gaben88
őstag
Koszi mindenkinek! :-)
-
gaben88
őstag
Rosszul remlik, vagy tenyleg van olyan opcio S10-en, hogy uszas utan valami hangot jatszik le, amivel kinyomja a vizet a hangszoroktol?
-
havri1
félisten
Annyiban más, hogy a menü és a vége más, de kb igen, így ment.
telefonon be tudtam eddig is, azzal nem volt gond
Csak amikor nincs nálam a telefon, és órával ébredek, és módosítani kell, akkor nem jó.
Órán mai napig nem értem, hogy az ébresztés alatt a + jel minek, ha nem ébreszt rá. -
scdlsc
senior tag
-
havri1
félisten
válasz
r3dsnake #2973 üzenetére
Kikapcsoltam a zaj-t én is, tényleg javult
Más:
Ébresztés..Jó hosszú idő volt, mire az android-ios váltás után az ébresztést kitapasztaltam. Mint kiderült, a jelzés nem = az ébresztéssel. Az ébresztés az egészség appban állítható. Ez a telefonon megtörtént, tökéletesen működik. Teljesen automatizálva van, hétköznap, mennyi alvás kell nekem, mikor ébreszt, jelez stb.
Jött az óra..Ezt 1:1 áthúzta, tökéletes. DE
Ma reggel kelni kellett (volna) 7:30-kor. Este fogtam az órát, kis piros/narancs óra ikon, ott az ébresztés,, alatta egy + jel. Hozzáad, 7:30, mellette kapcsoló zöld, és jóéjt. Csak éppen nem ébresztett.
Most kipróbáltam, és az órán hiába állítok be időt így, a telefonon nem változik semmi, és írja is, hogy nincs ébresztés.
Ha a felső részben léővő ébresztést akarom módosítani (itt a következő ütemezettet írja, ami nekem hétfő 06:00), akkor azt írja, módosítás az Alvásban, üötemezés stb..
Tehát: Ha én egyszeri, az ütemezéstől etérő ébresztést akarok beállítani órán, azt hogy tehetem meg?
-
r3dsnake
nagyúr
Szeretnék függetlenedni a telefontól időnként. Egyrészt, ha elmegyek futni, hasznos, ha esetleg kimegy a bokám, tudok telefonálni. Meg érzem, hogy mennyire függője vagyok a telefonnak, miközben mondjuk egy bevásárláshoz, baráti összejövetelhez tök felesleges vinnem. Viszont ha ott van nálam, nem bírom ki, hogy ne piszkáljam, ne nézzek rá, stb…
Úgy érzem, ha ilyen előnyökkel járna a cellular modell, akkor bőven megérné a felárat a mentális egészségem érdekében. Van apple music előfizetésem, szuper lenne úgy sétálni a városban zenét (vagy podcastet) hallgatva, hogy csak az óra és egy fényképezőgép van nálam. Ilyesmi idilli elképzeléseim vannak.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #2966 üzenetére
Hogy kicsit bővebben is kifejtsem, napok óta dilemmázok az S10 és az Ultra 2 közt. Tegnap megnyomkodtam mindkettőt, és sokkal elegánsabb az S10-nél, hogy amikor átvált AOD-be, akkor is minden pontosan ugyanott, ugyanúgy marad, csak elsötétül a háttér (ha van). Az Ultra 2 pedig "ugrik" egyet, pont mint az S6-nál.
Mivel mindenképp cellular modellt szeretnék, ezért tartok tőle, hogy az S10 akkuja kevés lesz, de az Ultra 2 pedig kicsit elavultnak érződik az S10 mellett. Hatalmas káva, nagyon vastag, nincs meg a széles betekintésű kijelző, nincs 1hz, a widgetek is összébbugranak (gondolom még régebbi OLED technológia, és így kerüli el a beéégést.)
Szinte biztos, hogy ezek az Ultra 3-ra mind ki lesznek javítva, de most "kell" órát választanom, úgyhogy S10 lesz. Remélem nem lesz katasztrófa az akkuideje mobilnettel. (Néha elmennék futni, sétálni teló nélkül, zenét hallgatva airpodsról.)
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Apple Care + meg tudom vásárolni valahogy itthonról magamnak új eszközömhöz?
-
r3dsnake
nagyúr
Használ közületek S10 cellulart valaki? Kíváncsi lennék tapasztalatokra üzemidő kapcsán. Köszi!
-
bostone
addikt
80 vagy 100%-ra töltitek?
-
gaben88
őstag
válasz
burgatshow #2953 üzenetére
Koszi, megtrefalt, mert Watch kategoriat nem talalok, de a “néma” vagy “színház” módra rákeresve mukodik a dolog!
-
burgatshow
veterán
válasz
gaben88 #2952 üzenetére
Csinálj a telefonon egy shortcuts-ban egy automatizációt amiben mondjuk triggernek beállítod azt a fókusz módot aminek hatására az órát némitani akarod. A következő lépésben válaszd ki az üres automatizációt, majd azon belül add hozzá a Néma mód kapcsolása akciót a Watch kategórián belül.
Ha akarod, akkor megcsinálhatod az inverzét is.
-
gaben88
őstag
válasz
gaben88 #2950 üzenetére
Es megsem. A fokusz nem egyenlo a nemitassal, igy az ebreszto rezges mellett hanggal is tortenik. Pedig de jonlett volna valahogy ezt a nemitast automatizalni…
Mas tema: uzenetekben, hogy lehet valtani SMS es iMessage kozott? Most a felesegemnek mindig SMS-t kuldene (telon nem)!
-
bala86
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek. Watch 7-es órám vélhetően beázott, a képernyő nem kapcsol be, illetve néha 2 másodpercre felvillan. A telefon érzékeli az órát es a töltést is veszi. Én a képernyő esetén kontakt hibára tippelek. Van esetleg olyan szerviz ahol foglalkoznak ilyen hiba orvoslásával? Az istylebol elzavartak “vegyek új készüléket” mondattal. Köszönöm előre is a válászokat. -
gaben88
őstag
válasz
burgatshow #2948 üzenetére
Ezt vagy a szinhaz modot lehet valahogy automatizalni?
-
gaben88
őstag
Megvan a S10, ez az elso Watch-om. Elso es talan egyik legkezenfekvobb kerdesem. Be lehet allitani, hogy az ora ebreszteskor csak rezegjen/erosen?
-
kerti008
aktív tag
A segitsegeteker szeretnem kerni. Egy Apple Watch 3-asom van es a Shazam mar nem tamogatja. Telefonalasra, meg uzenetek olvasasara hasznalom. Milyen extra programok vannak SE 2nd gen-re vagy 9-esre? Gondolok itt WhatsUp hivasokra vagy Mobilvoip-ra. Vagy maradjak a 3-ason?
-
CrAzY88
aktív tag
Ha jól értelek, akkor az a megoldás hogy csinálsz egy olyan számlapot ami csak az időt tartalmazza.
Én ezt szoktam munkában használni, kevesebb mint 1%-ot merül óránként:
Moduláris ultra, kigyomlálva minden más.
Az értesítéseket, szenzorokat meg miegymást pedig telefonon is tudod szabályozni a megfelelő beállításokban. -
Imy
veterán
Az always on display-nél nincs olyan beállítás, hogy csak az időt jelezze ki, és semmi más extra dolgot?
Ultra 2-m van, de ha be van kapcsolva a normál always on, akkor azért az akksit szépen meríti. -
válasz
Yiggdrasil #2936 üzenetére
CareCenter megoldja! Akku csere árban kapsz új órát. Mondd hogy nagyon gyorsan merül.
-
lmno
őstag
válasz
Yiggdrasil #2934 üzenetére
CareCentert hívd fel.
Amúgy a "döglődik az akkuja" az mit takar? Amíg nem ment 80% alá, addig nem valószínű hogy foglalkoznak vele. -
Yiggdrasil
aktív tag
Na futottam egy kört. Apple support azt javasolta, hogy iCentre Allee (az van a legközelebb), és nem biztos, hogy megéri. Becammogtan, majd közölték, hogy Apple Watch-ban nincs akksi csere, vegyél újat. Megköszöntem, kijöttem, de fortyogok a dühtől, hogy egy 2 éves, majd 200ezer forintot érő órát nem lehet szervizelni, ha elromlik kuka. Lehet, hogy ezzel fejeztem be az Apple-féle okosórázást.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Yiggdrasil #2931 üzenetére
Mindenképpen ott kezdenék, hogy telefonon Apple support (magyar ügyfélszolgálat van), csináljanak távdiagnosztikát és majd ők elmondják a lehetőségeidet.
-
xhege
veterán
válasz
Yiggdrasil #2931 üzenetére
Apple Watch esetén nincs akksi csere hivatalos szervizben.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Döglődik az akkuja az S7-emnek, és mivel sok helyen olvastam, hogy a 3rd party szervizek esetében elbuknám a vízállóságot, ezért ha van rá mód megpróbálnám az Apple-n keresztül.
Tudtok ebben segíteni, hogy mi ennek a módja itthon? Honlapon annyit találtam csak, hogy foglaljak szervizbe időpontot, viszont nekem messze vannak.
Csinált valaki mostanában ilyet? Ha lehetséges, kb milyen költséggel kell számolni?
-
Noxy
veterán
válasz
Icewloxy #2925 üzenetére
Most őszintén ha kint vagy a kánikulában, vagy csak süti a nap a kezedet, akkor hol mit mérjen?
Semennyire nem fogadják el, mert ha ilyen gonddal elmész az orvoshoz, az lesz az első hogy megnézi egy eü kalibrált EKG-l.
Vagy ha a watch EKG pitvarfibrillációt jelez, nem fog az orvos elzavarni, hogy ne vicceljen már azzal az órával. -
Icewloxy
tag
Ezt furcsállom hogy nem tud a 380ezres ultra 2 se hőmérsékletet mérni, miközben ekg és pulzus mérők vannak benne.. ezek használhatóak legalább valamire, mennyire pontosak? Mennyire fogadják el pl hivatalos helyeken az AW-el mért eredményeket? Az alvásmonitorozás ér valamit? Teszem fel a segitségével ki lehet kalkulálni belőle hogy aludjon kipihentebben reggelre az ember?
-
Icewloxy
tag
Hello , ultra 2 modell tud konkrétan környezeti hőmérsékletet mérni egy szobában ? Ha igen akkor van rá gyári applikáció vagy külön kell letölteni hozzá.
-
Sziasztok,
telefont váltok és át kellene vinnem az órát a másik telefonra.
Viszont a telefont újként állítom be (már így is sok ideje görgetem, plusz az újabb teló igazából egy régebbi, kisebb kapacitású). De közben meg ugyanaz az Apple account marad.
Szóval ebben a helyzetben kell majd az órát újként beállítanom vagy meg lehet ezt valahogy úszni? Vagy pl. a watch face-ek az órához tartoznak, vagy mondjuk az Apple accounthoz? -
manieeec
tag
Sziasztok, USA-ból hozatnék Apple Watch S10-et, ennek lenne valami hátránya gari/funkciók szempontjából? Neten keresgéltem és vegyes infókat találtam. Valahol azt írják US terméket csak USben lehet gariztatni, illetve a véroxigén szintet nem méri az amcsi S10. Ha ezek igazak akkor inkább itthon veszem meg drágábban.
-
havri1
félisten
válasz
gaben88 #2914 üzenetére
1 hónapja vettem kb, fekete, 46-os. Az elsőre nem tudok válaszolni, nem tudom, de eddig semmi karc.
Második..én tépőzáras sport szíjjal vettem, mert a fémet akartam, de nem volt istyle-ban.
Hát megbántam. ~20e volt több ezzel a szíjjal, de sehol nem ér annyit. Aliról vettem random 4-5 db-ot, ezek közül 1 "bőr" meg egy textil ami jó, a többi nem jó.
Lényeg: 5-10e azt mondom megéri a gyári, de ilyen 20-40e-t nem..szerintem.
Úgyhogy ha most vennék, szilikon alap, és vennék rá nem gyári, de jó minőségűt, fele annyiért. -
gaben88
őstag
Sziasztok,
Gondolkodom, hogy meglepem magam így év végén egy fekete S10 46-ossal és kérdezném, hogy a fekete anyagában fekete vagy csak festet? Illetve a gyári szíjjak közül melyiket érdemes venni kezdésnek, mindennapi használathoz? Később, főleg tavasz, nyáron úgy is veszek majd hozzá új szíjat is...
Köszönöm! -
Teka007
csendes tag
válasz
burgatshow #2912 üzenetére
Köszi mindkét segítséget, ez működött!
Óra sikeresen párosítva!
-
-
Teka007
csendes tag
Szervusztok!
Most először használok Apple Watchot és kis segítséget szeretnék kérni. Úgy tűnik, hogy már rögtön az elején kizártam magam az órából, ugyanis az alábbi képernyőn ragadt az óra, a telefon pedig azt mondja nem lehet megtalálni az órát.
Először működött minden, megpróbálta frissíteni magát az óra a telefonon, de ezt a folyamatot meg kellett szakítanom, viszont az óra ilyen állapotban maradt és már nem párosítható...
Óra ki-bekapcs nem segített sajnos.
Esetleg tudja valaki a megoldást?
-
bbendre
őstag
válasz
JamesHun #2890 üzenetére
Ezzel az uj update ota en is szenvedek. Evezo gep, 10 perc utan szol, hogy evezek. Ok, ez rendben van. Gondoltam 10 perc lesz, de nem 2 perc lett es 8 perc elveszett. Sok ilyen van seta es tura kozeben is. Legutobb a hegyekben merte a tavolsagot es a lepeseket, de nem inditott semmit. Regebben ezzel nem volt gond
A Masik, hogy az ultra 1 lassu lett. Pl "Siri, set a timer for 5 minutes". kb 20mp mire feldolgozza. es mire valaszol addigra a visszaszamlalo lement 5-10 mp-t.
Regebben ezzel sem volt gondom -
htc07
addikt
válasz
burgatshow #2902 üzenetére
kar, koszi.
-
havri1
félisten
Helló!
Az órán ha megnyomom a jobb alsó gombot, felül a sávban különböző ikonok láthatóak.Zöld telefon ikon, némítás stb. Jól sejtem, ha a telefon ikon ott van, akkor az azt jelenti, hogy fizikálisan a telefonnal kapcsolódik (BT-n?), ha a wifi ikon aktív, akkor pedig wifin keresztül elérhető?
Előbbi esetben minden értesítés és hívás megérkezik, másodikban a gsm híváson kívül minden? Ilyenkor ha a telefon mobilneten/másik wifin van de a világ másik végén, és az óra is wifin, akkor is működik a GSM-en kívül minden?Köszi.
-
htc07
addikt
Sziasztok,
Vettem rejoy-on egy 9-es apple watchot, és most látom, hogy a véroxigén szint mérés nem működik rajta. A leírások és a modell szám alapján amerikai modellt kaptam (LW/A végű), ahol január óta forgalmazott órákon nem elérhető ez a funkció jogi vita miatt.Meg lehet oldani valahogy, hogy mégis működjön itthon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync