- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
3000 - 2901
4397 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-14 06:17 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Az már most sincs.
-
Dawide@axele
aktív tag
Hát mivel már az akku kinyomta kijelzőt igy már nem releváns a vizállóság!
-
burgatshow
veterán
Cserebe a vizallosag elvesztodik.
-
Dawide@axele
aktív tag
-
Wlac
Ármester
Köszi. Akkor feltételezem kuka? Néztem, hogyha vennék rá egy tokot, azzal vissza tudnám nyomni, bár ha nem a ragasztás engedett el, hanem az akksi nyomja ki, akkor nem tudnám amúgy sem visszanyomni. Mennyire veszélyes ezt még hordani?
-
burgatshow
veterán
-
Imy
veterán
Akkor nem bírt sokat.
Igaz a legolcsóbb AW, de akkor is remélem nem a legolcsóbb akksi megy bele. -
burgatshow
veterán
-
Wlac
Ármester
Sziasztok!
A másfél éves SE2-m kijelzője elkezdett elválni az óratesttől. Sima hétköznapi használatban van, még csak nagyon extrém sportot sem csinálok vele. Van valakinek ilyen problémával illetve a javítással tapasztalata?
-
gaben88
őstag
Koszi mindenkinek! :-)
-
r3dsnake
nagyúr
-
bbendre
őstag
-
Noxy
veterán
-
Imy
veterán
-
gaben88
őstag
Rosszul remlik, vagy tenyleg van olyan opcio S10-en, hogy uszas utan valami hangot jatszik le, amivel kinyomja a vizet a hangszoroktol?
-
bala86
csendes tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
rendar
tag
-
havri1
félisten
Annyiban más, hogy a menü és a vége más, de kb igen, így ment.
telefonon be tudtam eddig is, azzal nem volt gond
Csak amikor nincs nálam a telefon, és órával ébredek, és módosítani kell, akkor nem jó.
Órán mai napig nem értem, hogy az ébresztés alatt a + jel minek, ha nem ébreszt rá. -
scdlsc
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
-
scdlsc
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
havri1
félisten
Kikapcsoltam a zaj-t én is, tényleg javult
Más:
Ébresztés..Jó hosszú idő volt, mire az android-ios váltás után az ébresztést kitapasztaltam. Mint kiderült, a jelzés nem = az ébresztéssel. Az ébresztés az egészség appban állítható. Ez a telefonon megtörtént, tökéletesen működik. Teljesen automatizálva van, hétköznap, mennyi alvás kell nekem, mikor ébreszt, jelez stb.
Jött az óra..Ezt 1:1 áthúzta, tökéletes. DE
Ma reggel kelni kellett (volna) 7:30-kor. Este fogtam az órát, kis piros/narancs óra ikon, ott az ébresztés,, alatta egy + jel. Hozzáad, 7:30, mellette kapcsoló zöld, és jóéjt. Csak éppen nem ébresztett.
Most kipróbáltam, és az órán hiába állítok be időt így, a telefonon nem változik semmi, és írja is, hogy nincs ébresztés.
Ha a felső részben léővő ébresztést akarom módosítani (itt a következő ütemezettet írja, ami nekem hétfő 06:00), akkor azt írja, módosítás az Alvásban, üötemezés stb..
Tehát: Ha én egyszeri, az ütemezéstől etérő ébresztést akarok beállítani órán, azt hogy tehetem meg?
-
r3dsnake
nagyúr
-
havri1
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Szeretnék függetlenedni a telefontól időnként. Egyrészt, ha elmegyek futni, hasznos, ha esetleg kimegy a bokám, tudok telefonálni. Meg érzem, hogy mennyire függője vagyok a telefonnak, miközben mondjuk egy bevásárláshoz, baráti összejövetelhez tök felesleges vinnem. Viszont ha ott van nálam, nem bírom ki, hogy ne piszkáljam, ne nézzek rá, stb…
Úgy érzem, ha ilyen előnyökkel járna a cellular modell, akkor bőven megérné a felárat a mentális egészségem érdekében. Van apple music előfizetésem, szuper lenne úgy sétálni a városban zenét (vagy podcastet) hallgatva, hogy csak az óra és egy fényképezőgép van nálam. Ilyesmi idilli elképzeléseim vannak.
-
havri1
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Hogy kicsit bővebben is kifejtsem, napok óta dilemmázok az S10 és az Ultra 2 közt. Tegnap megnyomkodtam mindkettőt, és sokkal elegánsabb az S10-nél, hogy amikor átvált AOD-be, akkor is minden pontosan ugyanott, ugyanúgy marad, csak elsötétül a háttér (ha van). Az Ultra 2 pedig "ugrik" egyet, pont mint az S6-nál.
Mivel mindenképp cellular modellt szeretnék, ezért tartok tőle, hogy az S10 akkuja kevés lesz, de az Ultra 2 pedig kicsit elavultnak érződik az S10 mellett. Hatalmas káva, nagyon vastag, nincs meg a széles betekintésű kijelző, nincs 1hz, a widgetek is összébbugranak (gondolom még régebbi OLED technológia, és így kerüli el a beéégést.)
Szinte biztos, hogy ezek az Ultra 3-ra mind ki lesznek javítva, de most "kell" órát választanom, úgyhogy S10 lesz. Remélem nem lesz katasztrófa az akkuideje mobilnettel. (Néha elmennék futni, sétálni teló nélkül, zenét hallgatva airpodsról.)
-
xhege
veterán
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Apple Care + meg tudom vásárolni valahogy itthonról magamnak új eszközömhöz?
-
r3dsnake
nagyúr
-
Sasi001
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Használ közületek S10 cellulart valaki? Kíváncsi lennék tapasztalatokra üzemidő kapcsán. Köszi!
-
bbendre
őstag
-
Maxxy10
addikt
-
Silent77
veterán
-
bostone
addikt
80 vagy 100%-ra töltitek?
-
koxkids
őstag
-
lmno
őstag
-
JamesHun
addikt
-
havri1
félisten
-
gaben88
őstag
Koszi, megtrefalt, mert Watch kategoriat nem talalok, de a “néma” vagy “színház” módra rákeresve mukodik a dolog!
-
burgatshow
veterán
Csinálj a telefonon egy shortcuts-ban egy automatizációt amiben mondjuk triggernek beállítod azt a fókusz módot aminek hatására az órát némitani akarod. A következő lépésben válaszd ki az üres automatizációt, majd azon belül add hozzá a Néma mód kapcsolása akciót a Watch kategórián belül.
Ha akarod, akkor megcsinálhatod az inverzét is.
-
gaben88
őstag
Es megsem. A fokusz nem egyenlo a nemitassal, igy az ebreszto rezges mellett hanggal is tortenik. Pedig de jonlett volna valahogy ezt a nemitast automatizalni…
Mas tema: uzenetekben, hogy lehet valtani SMS es iMessage kozott? Most a felesegemnek mindig SMS-t kuldene (telon nem)!
-
bala86
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek. Watch 7-es órám vélhetően beázott, a képernyő nem kapcsol be, illetve néha 2 másodpercre felvillan. A telefon érzékeli az órát es a töltést is veszi. Én a képernyő esetén kontakt hibára tippelek. Van esetleg olyan szerviz ahol foglalkoznak ilyen hiba orvoslásával? Az istylebol elzavartak “vegyek új készüléket” mondattal. Köszönöm előre is a válászokat. -
gaben88
őstag
-
gaben88
őstag
Ezt vagy a szinhaz modot lehet valahogy automatizalni?
-
burgatshow
veterán
-
gaben88
őstag
Megvan a S10, ez az elso Watch-om. Elso es talan egyik legkezenfekvobb kerdesem. Be lehet allitani, hogy az ora ebreszteskor csak rezegjen/erosen?
-
Imy
veterán
-
kerti008
aktív tag
A segitsegeteker szeretnem kerni. Egy Apple Watch 3-asom van es a Shazam mar nem tamogatja. Telefonalasra, meg uzenetek olvasasara hasznalom. Milyen extra programok vannak SE 2nd gen-re vagy 9-esre? Gondolok itt WhatsUp hivasokra vagy Mobilvoip-ra. Vagy maradjak a 3-ason?
-
CrAzY88
aktív tag
Ha jól értelek, akkor az a megoldás hogy csinálsz egy olyan számlapot ami csak az időt tartalmazza.
Én ezt szoktam munkában használni, kevesebb mint 1%-ot merül óránként:
Moduláris ultra, kigyomlálva minden más.
Az értesítéseket, szenzorokat meg miegymást pedig telefonon is tudod szabályozni a megfelelő beállításokban. -
Imy
veterán
Az always on display-nél nincs olyan beállítás, hogy csak az időt jelezze ki, és semmi más extra dolgot?
Ultra 2-m van, de ha be van kapcsolva a normál always on, akkor azért az akksit szépen meríti. -
Yiggdrasil
aktív tag
-
havri1
félisten
-
koxkids
őstag
-
havri1
félisten
-
Imy
veterán
-
koxkids
őstag
CareCenter megoldja! Akku csere árban kapsz új órát. Mondd hogy nagyon gyorsan merül.
-
Yiggdrasil
aktív tag
-
lmno
őstag
CareCentert hívd fel.
Amúgy a "döglődik az akkuja" az mit takar? Amíg nem ment 80% alá, addig nem valószínű hogy foglalkoznak vele. -
Yiggdrasil
aktív tag
Na futottam egy kört. Apple support azt javasolta, hogy iCentre Allee (az van a legközelebb), és nem biztos, hogy megéri. Becammogtan, majd közölték, hogy Apple Watch-ban nincs akksi csere, vegyél újat. Megköszöntem, kijöttem, de fortyogok a dühtől, hogy egy 2 éves, majd 200ezer forintot érő órát nem lehet szervizelni, ha elromlik kuka. Lehet, hogy ezzel fejeztem be az Apple-féle okosórázást.
-
Kbali
nagyúr
Mindenképpen ott kezdenék, hogy telefonon Apple support (magyar ügyfélszolgálat van), csináljanak távdiagnosztikát és majd ők elmondják a lehetőségeidet.
-
xhege
veterán
Apple Watch esetén nincs akksi csere hivatalos szervizben.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Döglődik az akkuja az S7-emnek, és mivel sok helyen olvastam, hogy a 3rd party szervizek esetében elbuknám a vízállóságot, ezért ha van rá mód megpróbálnám az Apple-n keresztül.
Tudtok ebben segíteni, hogy mi ennek a módja itthon? Honlapon annyit találtam csak, hogy foglaljak szervizbe időpontot, viszont nekem messze vannak.
Csinált valaki mostanában ilyet? Ha lehetséges, kb milyen költséggel kell számolni?
-
Noxy
veterán
-
lmno
őstag
-
Orbiteric
aktív tag
-
Noxy
veterán
Most őszintén ha kint vagy a kánikulában, vagy csak süti a nap a kezedet, akkor hol mit mérjen?
Semennyire nem fogadják el, mert ha ilyen gonddal elmész az orvoshoz, az lesz az első hogy megnézi egy eü kalibrált EKG-l.
Vagy ha a watch EKG pitvarfibrillációt jelez, nem fog az orvos elzavarni, hogy ne vicceljen már azzal az órával.
-
Orbiteric
aktív tag
-
Orbiteric
aktív tag
Ezt furcsállom hogy nem tud a 380ezres ultra 2 se hőmérsékletet mérni, miközben ekg és pulzus mérők vannak benne.. ezek használhatóak legalább valamire, mennyire pontosak? Mennyire fogadják el pl hivatalos helyeken az AW-el mért eredményeket? Az alvásmonitorozás ér valamit? Teszem fel a segitségével ki lehet kalkulálni belőle hogy aludjon kipihentebben reggelre az ember?
-
Noxy
veterán
-
Sasi001
őstag
-
Imy
veterán
-
Sasi001
őstag
-
Orbiteric
aktív tag
Hello , ultra 2 modell tud konkrétan környezeti hőmérsékletet mérni egy szobában ? Ha igen akkor van rá gyári applikáció vagy külön kell letölteni hozzá.
-
havri1
félisten
-
tuareg85
tag
Sziasztok,
telefont váltok és át kellene vinnem az órát a másik telefonra.
Viszont a telefont újként állítom be (már így is sok ideje görgetem, plusz az újabb teló igazából egy régebbi, kisebb kapacitású). De közben meg ugyanaz az Apple account marad.
Szóval ebben a helyzetben kell majd az órát újként beállítanom vagy meg lehet ezt valahogy úszni? Vagy pl. a watch face-ek az órához tartoznak, vagy mondjuk az Apple accounthoz? -
havri1
félisten
-
manieeec
tag
Sziasztok, USA-ból hozatnék Apple Watch S10-et, ennek lenne valami hátránya gari/funkciók szempontjából? Neten keresgéltem és vegyes infókat találtam. Valahol azt írják US terméket csak USben lehet gariztatni, illetve a véroxigén szintet nem méri az amcsi S10. Ha ezek igazak akkor inkább itthon veszem meg drágábban.
-
havri1
félisten
1 hónapja vettem kb, fekete, 46-os. Az elsőre nem tudok válaszolni, nem tudom, de eddig semmi karc.
Második..én tépőzáras sport szíjjal vettem, mert a fémet akartam, de nem volt istyle-ban.
Hát megbántam. ~20e volt több ezzel a szíjjal, de sehol nem ér annyit. Aliról vettem random 4-5 db-ot, ezek közül 1 "bőr" meg egy textil ami jó, a többi nem jó.
Lényeg: 5-10e azt mondom megéri a gyári, de ilyen 20-40e-t nem..szerintem.
Úgyhogy ha most vennék, szilikon alap, és vennék rá nem gyári, de jó minőségűt, fele annyiért. -
gaben88
őstag
Sziasztok,
Gondolkodom, hogy meglepem magam így év végén egy fekete S10 46-ossal és kérdezném, hogy a fekete anyagában fekete vagy csak festet? Illetve a gyári szíjjak közül melyiket érdemes venni kezdésnek, mindennapi használathoz? Később, főleg tavasz, nyáron úgy is veszek majd hozzá új szíjat is...
Köszönöm!
-
Teka007
csendes tag
Köszi mindkét segítséget, ez működött!
Óra sikeresen párosítva! -
burgatshow
veterán
-
Noxy
veterán
-
Teka007
csendes tag
-
Noxy
veterán
-
Teka007
csendes tag
Szervusztok!
Most először használok Apple Watchot és kis segítséget szeretnék kérni. Úgy tűnik, hogy már rögtön az elején kizártam magam az órából, ugyanis az alábbi képernyőn ragadt az óra, a telefon pedig azt mondja nem lehet megtalálni az órát.
Először működött minden, megpróbálta frissíteni magát az óra a telefonon, de ezt a folyamatot meg kellett szakítanom, viszont az óra ilyen állapotban maradt és már nem párosítható...
Óra ki-bekapcs nem segített sajnos.
Esetleg tudja valaki a megoldást?
-
scdlsc
senior tag
-
bbendre
őstag
Ezzel az uj update ota en is szenvedek. Evezo gep, 10 perc utan szol, hogy evezek. Ok, ez rendben van. Gondoltam 10 perc lesz, de nem 2 perc lett es 8 perc elveszett. Sok ilyen van seta es tura kozeben is. Legutobb a hegyekben merte a tavolsagot es a lepeseket, de nem inditott semmit. Regebben ezzel nem volt gond
A Masik, hogy az ultra 1 lassu lett. Pl "Siri, set a timer for 5 minutes". kb 20mp mire feldolgozza. es mire valaszol addigra a visszaszamlalo lement 5-10 mp-t.
Regebben ezzel sem volt gondom -
htc07
addikt
kar, koszi. -
burgatshow
veterán
-
havri1
félisten
Helló!
Az órán ha megnyomom a jobb alsó gombot, felül a sávban különböző ikonok láthatóak.Zöld telefon ikon, némítás stb. Jól sejtem, ha a telefon ikon ott van, akkor az azt jelenti, hogy fizikálisan a telefonnal kapcsolódik (BT-n?), ha a wifi ikon aktív, akkor pedig wifin keresztül elérhető?
Előbbi esetben minden értesítés és hívás megérkezik, másodikban a gsm híváson kívül minden? Ilyenkor ha a telefon mobilneten/másik wifin van de a világ másik végén, és az óra is wifin, akkor is működik a GSM-en kívül minden?Köszi.

-
burgatshow
veterán
-
htc07
addikt
Sziasztok,
Vettem rejoy-on egy 9-es apple watchot, és most látom, hogy a véroxigén szint mérés nem működik rajta. A leírások és a modell szám alapján amerikai modellt kaptam (LW/A végű), ahol január óta forgalmazott órákon nem elérhető ez a funkció jogi vita miatt.Meg lehet oldani valahogy, hogy mégis működjön itthon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3000 - 2901
4397 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Az ultra biztosan)
telefonról nekem is jó.
Telón beállítok alarmot, rezeg watchon is a megadott időpontban és ennyi.

. Valami hard reset opció nincs az órán amivel vissza tudom állítani?
kar, koszi.