Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Én gépen gyaloglok az edzőteremben, ott számolja, de a nagyobb pontosság miatt inkább mindig elindítom az edzés appot is benti gyaloglásra.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Kéz lobálasa esetén ( egy helyben) , lépésnek számolja az Apple Watch?
-
Kbali
nagyúr
Érdekes, hogy az iOS26 előtt iPhone-ra, iPad-re jött még egy 18.7, de a Watch-ra már csak a 26.
-
bbendre
őstag
Szuper. Ultra 1.gen WatchOS 26 RC (azaz a Beta) este töltés és 93% volt az Akku reggelre.
Most update után 80%. Remélem csak indexelt még éjszaka. (pedig 8tól éjfélig töltőn volt, hogy kiindexelje magát) -
Milu_PH
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat
A befutó egy AW Ultra 1 lett.
Full szett, eddig tokban volt, mint az új..
Akksi: 87%
Ár: kevesebb,mint egy SE3 44mm Cellular
Remélem sokáig megmarad a szerelem
-
tl-x
addikt
Nekem egy S5-m van már lassan 5 éve. Spigen Neo Flex [link] fólia van rajta amiből eddig 3-at használtam el (annyi van egy csomagban) most a kavicsos tengerpart után kellett rá vennem újabb csomagot. A kijelző karcmentes. Toknak pedig Pitaka tokot használok ami nem törik el mint más keretek. Sajnos a bemenő por lekoptatta a fekete festéket az óráról, de más baja nincs. Ezután csak ezüst színűt veszek.
-
Noxy
veterán
válasz
waszabi07
üzenetére
Gyorsban vettem egy S6-t mert az S5-m egy tó fenekére süllyedt.
2 hónap után pár mp-g gőzben volt, és eltűnt a kijelző majd egy enyhe nyomásra össze is roppant. (Utángyártott kijelző) Kiderült hogy akitől vettem, az meg előzőleg Bécsben vette egy arabtól. Ja és a haverja is vett ugyan akkor, akinek szintén beázott. 60 e bukó. Ezután a HA vettem egy S7-t amin nem ment az EKG.
Nálam derült ki, amikor kipróbáltam. Szerencsére a visszaküldés után a vételárat is visszautalta.
Ezután vettem egy uj S8-t. Soha többet használt AW-t. -
Jocohun
tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Én nem mondtam azt hogy baja lenne de pl ha még is bele esel abba hogy lesz pl 1 hónap után? Vagy úszól, fűrdesz és beázik? Kidobtál majd 200 ezret és még költs rá. Használatra nincs garancia ugye max ha üzletbe veszed van 3 hó rá. Pl a vízállóságot tudod ellenőrizni ha magánszemélytől veszed. Amúgy én már buktam használt telefonon kipróbálás közben oké volt aztán használtam és máj hetente kikapcsol. Volt olyan is aminek rejtett hibája vólt és amire még költöttem külön. Inkább újat veszek mint használtat ha még spórolnom is kell rá.Ez az én véleményem.
-
Jocohun
tag
válasz
Milu_PH
üzenetére
Igen 😃. Ezt neked kell eldöntened, hogy melyiket választod. Én csak az újat választanám és nem használtat. Pl egy használt ultra is 150 - 200 között mozog én hasznát telefon kereskedőnél pl 170 ezerért láttam 3 hónapos garanciával a rejoy on pedig 2 év garis. Itt még szerintem meg éri meg venni viszont magánszemélytől nem mivel egyáltalán nem tudni az előéletét és itt semi gari nincs. A másik pedig, hogy használt órát nem vinnék vízbe max ha magánszemélytől veszed akkor úgy ki próbálható. A használat ultra árából meg s10 vagy s 11 veszel.
-
-
Jocohun
tag
válasz
Milu_PH
üzenetére
Szia. Én egyértelmű hogy a helyedben az Se 3 venném meg. Csak is űjat. Használtál be fürödhetc ahogy írtad is illetve 2 éves és ez pont ebből nem tudni hogy az akku mennyi % os. Amire pedig szeretnéd használni teljesen megfelelő szerintem a se3 Viszont rajtad múlik hogy melyiket veszed.
-
Milu_PH
csendes tag
Sziasztok!
Apple watch vásárlása előtt állok, kérem a véleményetek.
Apple watch SE 3 , 44mm vs Ultra 1 használtan.
Amire használnám: futás közben pulzus figyelés, hétvégén és home officeban valamint nyaraláskor váltaná a G-Shockot.
Apple watch SE mellett szól az új chip és az ebből fakadó funkciók + új akksi. Ellene: nincs zafír, kevésbé strapabíró, nincs EKG
Apple watch ultra mellett: strapabíró kialakítás, design jobban tetszik, EKG, vízállóság 100m. Ellene: 2 éves akksi, ismeretlen előélet, régebbi chip.Segítetek dönteni?
Köszönöm

-
Jocohun
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni töletek, hogy szeretném előrendelni az apple watch 11 et. Az apple. hu oldalról szeretném mivel itt lehet szövet szíjjal megvenni. A kérdésem az lenne, hogy a garancia 2 év lesz ha innen veszem vagy nem? Illetve nem tudom hogy honnan küldik majd az órát és így kell e vámot vagy bármi más adót külön fizetni? Köszönöm
-
burgatshow
veterán
Van letölthető PDF az Appletol amit ha 1:1-ben kinyomtatsz, akkor meg tudod nézni mekkora szíj kell.
-
Dzsosy
senior tag
Erre gondoltam.
Nekem néha jól jönne, akár gyerekek mellett is. A vicc az, hogy külsős youtube appal működik a zene, vagy bármilyen videó lejátszása és hangszóra küldése, csak maga az app nem a legjobb.
Szóval nem hiszem, hogy technikai akadálya lenne az apple részéről, inkább üzleti megfontolás. -
Dwatti
addikt
Ez a méret jó nekem de nem tudom hogy melyik változat.
-
Dwatti
addikt
Sziasztok ! Valaki lemérné nekem hogy az M/L-S/M sportszíj milyen hosszú ?
-
htc07
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
gondolom a zenelejatszasra gondol, bar en pont nelkulozhetonek erzem ezt a funkciot.
-
bbendre
őstag
wow, még a ultra 1 is kapott új watch face-eket. Nem gondoltam volna
-
Dzsosy
senior tag
A hangszóró használatát vajon engedélyezik régebbi típusoknál is, vagy továbbra is csak az s10 és al újabb modellek privilégiuma marad? Erről van infó?
-
Robaj
addikt
-
bbendre
őstag
-
0xmilan
addikt
En elegge vartam az Ultra 3-at, hogy valtsak S9 Cellular-rol, de ami a legjobban hianyzik az a Modular Ultra watch face, nem is kifejezetten a hardveres kulonbsegek, szoval lehet, hogy csak hasznaltan veszek egy U2-t. Most chipset valtas nem tortent, a szatelit- es 5G kapcsolodas nem erdekel annyira es a kijelzo is csak hajszalnyival lett nagyobb, szoval ami erdemben beleszolhat a dontesbe az a jobb aksi.
Meg a magas vernyomas riasztast is megkapjak az S9 es ujabb modellek, illetve a sleep score-t az S6/SE2 es afolotti modellek, szoval ezek is csak szoftveres ujitasok. -
Imy
veterán
Ki mit szól az új watchokhoz?
Ultra2-m van, de az Ultra3-ra biztosan nem éri meg váltani, túl sokat nem ad az Ultra3. -
h1mpi
félisten
Szaisztok, eddig optimalizált töltéssel feltöltötte 100%-ra az AW U2-t, persze nem sokkal mielőtt felébredtem. Most megáll 80%-nál, pedig a napi szokásaim nem változtak. Mitől lehet ez? Igazából jó a 80% is csak nem értem, mert nem állítottam semmit ezügyben.
-
Viper26
nagyúr
Óra hátulját cserélik valahol Budapesten belül?
Ha igen mennyiért kb? -
d.toth91
tag
Sziasztok,
Jelenleg egy AW ultram van, amit egy ocean band-el hordok, ami sokszor irritálja a bőrömet. Az ultra előtt egy watch 5-öm volt Spigen Modern fit szíijjal, aminél nem volt ilyen problémám.
a kérdés, hogy tudnátok-e ajánlani a Modern fithez hasonló fém szíjat, ami akár sportoláshoz is alkalmas lehet?Köszönöm a segítséget!
-
havri1
félisten
AW 10-en a Digital Crown megnyomása fizikailag "kattan" (mechanikus) vagy rezgőmotor?
Nem tudja vki? 26 betán néha nem érzem a megnyomást, és nem jövök rá, szennyeződés van alatta vagy a rezgés nem jó. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Teljesen mindegy mikor gyártották, 2022 óta nincs új SE.
-
matador8
csendes tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Amit itt a MediaMarkt oldalán 2024-es SE-nek ír, az a 2.gen SE, technikailag ugyanaz mint a 2022-es. Talán új szíjakkal jött ki 2024-ben illetve "zöldebb" csomagolással.
Szerintem már nem éri megvenni a mostanit, érdemes megvárni a szeptember 9-ei eventet. -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Gondolkoztam,hogy kéne vennem a i13 mellé egy Watch SE 2024-t. De ha jól emlékszem lassan jönnek az új SE-k? Mit tudni róluk?
-
bigdady
nagyúr
Apple watch 7 aksim kezd gyenge lenni, még bir egy napot de lehet cseréltetnék benne aksit lehet?
-
kukucskad
tag
Sziasztok, Care Centerhez hasonló szolgàltatást tudtok valahol? Ha minden igaz viszonylag elfogadható áron cseréltek apple watchot garancia lejárta után refurbished órára. Weboldaluk azt írja, hogy aug 29-el megszűnik szervíz szolgáltatásuk.
Köszi! -
Meridius11
aktív tag
sziasztok! Budapesten tudtok olyan szervizt ahol foglalkoznak Apple Watch SE 2 44mm üveg előlap cserével és nem kérik el egy használt készülék árát? (Leejtettem csempére és betört az üveg, de a kijelző és az érintőpanel működik)
-
N@idia
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Igen, gyári töltővel használom. Rendben átolvasom és köszönöm a segitséget

Na most már a villám ikon se jön be teljesen lemerült fekete az egész képernyő. Rátettem töltőre hátha magához tér valahogy ha nem akkor szerviz

-
N@idia
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Órákig rajta volt a töltőn és semmi. Meddig kellene rajta hagyni ?
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni az apple watch 7-es órám lemerült 2 napig nem volt töltve és hiába dugom töltőre nem tölt egy piros töltő ikon jelenik meg és az órát mutatja, hogyan tudom ebből kiszedni ?
-
Voltam
csendes tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Maximum beviszem a debreceni istyleba es akkor megkerdezem.Köszönöm
-
Voltam
csendes tag
Sziasztok!
Van az oramon applecare+ biztositas.Nem tort be a kijelzo de a hazon latszik par serules.A hangszoro meg nagyon halk lett alig hallani ha telefonalok.Ezert ki lehet csereltetni akar a Debreceni istyleban?ennek van koltsege?Koszonom -
Tibee86
nagyúr
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
iStyle-t engedd el, ők még jótállási idő alatt is képesek pénzt kérni azért, hogy leadja az ember a hibás terméket. Mondjuk hAndrás idejében még keményebben tolták.
-
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Kieg: Az istyle-ban azt mondják hogy nincs hivatalos akksi csere csak fődarab csere, ami 165 rugó, az eddigi 45-el szemben.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Ez tök jó, csak semmit nem segített
Azon már túl vagyok, hogy cserélni fogják, nem garis és hogy mennyibe fog kerülni, azt a részét nem értettem, hogy csak a Care Center csinál ilyet, vagy más hivatalos apple viszonteladó/szervíz is. Itt a Mammut-ba lévő istyle-ba elhajtottak, hogy ilyen nincs, nem is hallottak ilyenről.Kbali: Köszi, ha nem találok közelebbit, akkor elviszem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi!