Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretmék kérni! Feleségem szeretném meglepni egy Apple Watch-al de nem tudom ár/érték arányban melyik lenne jó választás az alábbi feltételekkel iPhone 13 mellé:
- NFC fizetés az órával
- GPS útvonalrögzítés
- fitnessz funkciók
Köszönöm! -
Bazsee71
őstag
Sziasztok! Sok "sufni gsm" kínálatában látok Apple Watch órákat gyártói garanciával. Ezekkel ugyanúgy be lehet sétálni az első évben bármelyik Apple szervizbe, ha gond van? Szabad ilyen helyről venni?
-
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
futott mar valaki olyanba ac+ regisztraciokor hogy folyamat ezt dobja serial beirast kovetoen?‘It looks like that device isn't eligible for AppleCare+.’
2 napja vasarolt, applehurol. -
Azt be lehet valahogy állítani, hogy a Workout app bemondja a zóna váltást futás közben? Outdoor run során az óra rezeg, és ha ránézek, írja hogy éppen below/in/above zone, de jobb lenne, ha be is mondaná, hogy ne kelljen külön rápillantani.
-
allein
addikt
válasz
burgatshow #2277 üzenetére
Köszönöm szépen
-
burgatshow
veterán
Néha nem árt kalibrálni. Ha túl sokáig nem csinálsz kültéri mozgást, akkor el tud mászni, ami utána lavinaként rántja magával a pontatlan méréseket. Én rendszeresen futok beltérben, padon és amikor kezdenek nagyon elmászni a mért értékek, akkor csinálok egy kalibrálást.
-
allein
addikt
Sziasztok. Mi az oka amiért a gyaloglással kapcsolatos adat gyakran nem frissül valós időben? Ma este 42 percet sétáltam de csak 20 percet mutat mint séta
nálatok is előfordul? A mozgás gyűrűről van szó.
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Napok óta nem tudok rájönni, hogy a telefonom miért nem “párosodik” a Apple Watch 3-mal.
korábban egy Iphone xs-en használtam. Most lecseréltem a telefonomat egy 13 pro-ra. Lecsatlakoztattam a régi iphone-ról az órát, ahogy az apple oldalán írják. Viszont akkor sem látja az Apple Watch alkalmazásban az új telefon. Próbáltam sokmindent. Ujraindítottam az órát, telefont stb.előre köszi a segítséget!
-
Ck.
addikt
Asszony Samsung Galaxy watch-ja elég jól szuperál, 4 hetente kell kalibrálni rendes vérnyomásmérő segítségével és eddig aránylag pontos értékeket adott az elmúlt 2 évben. Nekem egy ilyesmi megoldás bőven elegendő lenne. Ha esélytelen, akkor elengedem a Sonost és ez esetben marad a Bose vagy Sennheiser soundbar.
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
Tudom, hogy ti sem vagytok jósok, de szerintetek nagy valószínűséggel lesz vérnyomásmérő az idei változatban? (Csak akkor lehet Sonos home audio rendszerem, ha az idei apple watchba belekerül a vérnyomásmérő, szóval van tétje a dolognak.) -
oszy
veterán
Nézegettem a használtpiacot. A 8 vagy 9 tetszik az ára miatt. De melyiket érdemesebb megvenni? 45 mm-eset akarok venni.
Esetleg várják hátha lesz vadonatúj akciós áron?
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
gyors kérdés: van egy 2022.10 havi SE GPS/Cell órám. Az akku kb egy hete megadta magát, azaz pár óra alatt lemerül használat nélkül és ki is kapcsol még töltött állapotban az óra. 2 év jótállás van rá. Apple hivatalos szerviz is javítja, vagy csak az első év végig? Válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
SoldierL #2256 üzenetére
Ez csak hangosan gondolkodas, ugyhogy offba is teszem. Raadasul nincs SIM az oramban, szoval azzal sem vagyok kepben.
De nem ugy van, hogy ha felveszed a telefonra erkezo hivast az oran, akkor is igazabol a telefonon vetted fel, tehat a telefon kapcsolodik a sajat SIM-jevel a mobil halozathoz, es az orara csak bluetooth-on megy at hang?
Es van egyaltalan olyan feature a mobiltelefon-szolgaltatasban, hogy amikor egy SIM elkezdett egy hanghivast, azt automatikusan at tudja tenni egy masikra? Meg akkor is, ha mondjuk egy szamra csorognek ki, mint regen az autos SIM-ek?Egy masik gondolat: szerintem az ora normal esetben kikapcsolva tartja a mobilhalozat-radiot, hogy sporoljon az akkuval, es bluetooth-t es wifi-t probal hasznalni, amig lehet. Ha hirtelen megszakad a BT vagy a wifi, akkor is kellene valamennyi ido (nehany masodperc?), amig az ora felmegy a mobil halozatra, az alatt valszeg megszakad a hivas.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni mert valamit nem értek.
Adott egy Cellularos SE2. Ha telefon közelben vagyok, hívást kapok, felveszem az órán elkezdek beszélni. De ha közben kimegyek a telefon ható sugarából nem hallok az órán semmit, megszakad a beszélgetés. (Telekom esim be van állítva, működik is.) Mit állítok be rosszul? -
novoszath
senior tag
Nagy erdemuekhez fordulok melyik verziora erdemes egy s6 lecserelni? Lehet hasznalt is
hol erdemes venni?
-
pamesz
tag
Sziasztok! Létezik valami jegyzet app órára? Amit mondjuk lehet gépen, vagy telefonon szerkeszteni? Jön a vizsgaidőszak, jó lenne használni puskaként. Szerencsére sok tanár még csak a telefonra allergiás, az órát nem nézik. Nem regényeket akarok olvasni rajta, csak pár bekezdést.
-
pamesz
tag
Hajnali edzés után, elvinni a családot mindenhová, majd letolni 8 órát, ismét összeszedni a családot, netán vinni őket ide oda, közben gyors bevásárlás, majd késő délután hazaesés. Amíg az asszony kreálja a vacsorát, szerintem nem bűn 15 perc szunya a kanapén. Ez mi, ha nem életszerű? Igenis ennyi pénzért legyen már benne ez a funkció.
-
pamesz
tag
válasz
SoldierL #2234 üzenetére
Ez nem tudja ezt az egyszerű dolgot sok százezerért. Mi band 2 anno pár ezer forintért tudta, hogy ha délután ledőltem szunyálni, automatikusan észrevette, bekapcsolta az alvást, kilőtte az értesítéseket. Nem egyszer volt már, hogy délután munka után elaludtam, és ez a fos ébresztett a rezgésével, mert elfelejtettem berakni ne zavarj módba. Olyankor legszívesebben falhoz vágtam volna. Simán megtudnák csinálni, mert a hw iszonyat tudná, csak leszarják.
-
novoszath
senior tag
Alany egy watch 6 olyan kerdesem lenne hogy az optimalizalt toltest mikent lehet aktivalni mert mindig full ra tolti az aksit a toltesi gyuru mikent lehet felig nyitotra allitani ?
-
Robaj
addikt
szerintetek az apple watch ultra 2 várható, hogy visszamegy a 2 hónappal ezelőtti 280 körülre?
[link]
Tudnék venni új Apple Watch ultra-t nem sufniboltból 280-ért, de nem tudom nem-e lenne érdemesebb várni hátha visszamegy.Mit gondoltok?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Lassan fél éve használok apple watch-ot de még most sem értem az alvás monitorozást. Huawei watch Gt-ről váltottam, azon ha elszundítottam pl. 1 órára jelezte. Ez meg semmit. Mit és hogyan állítsak be?
-
z123456z
őstag
Köszönöm, a kimerítő választ.
Lényegében már eldöntöttem, SE lesz belőle pánttal, lehetőleg világos színben. Csak nem értem és bosszant is az évjáratok kibogozhatatlan összevisszasága és a színenkénti jelentős árkülönbség. S9 a rózsaszín miatt lett volna érdekes elsősorban, mert a iPhone 15-je is olyan színű, de ez igazából lényegtelen, és neki ( nekem ) a plusz tudás nem ér annyit, amennyi a különbség. -
válasz
z123456z #2222 üzenetére
Én azért vettem SE2-t, mert ez volt az első Apple Watchom, és mivel nem vagyok órás, ezért úgy voltam vele, hogy nem költekezem túl magam, maximum majd lecserélem egy jobbra, hogyha nagyon bejön. Annyira bejött, hogy maradt ez a modell, mindenben megfelel nekem, és egy ismerősömnek sem ajánlottam még magasabb kategóriát (egyikőjük sem végez semmi olyan tevékenységet, ami indokolná a jobb modellt).
Amiben esetleg az S9 jó lehet a lányodnak, az a gyorsabb töltés, valamint a pontosabb cikluskövetés. Nem tudom, hogy ez utóbbi ténylegesen mennyivel jobb az S9-en az SE-hez képest, esetleg ennek nézz utána, mert lehet, hogy tényleg többet nyújt az újabb változat. A töltéssel nekem azért nincs gondom, mert alapjáraton egy monitorozó eszköznek használom az órát, nem nagyon kapok értesítéseket rá, és csak könnyebb edzéseket végzek vele (pl. 1 óra alatti futás), így estére körülbelül 50%-ig szokott merülni, aminek a nagy részét a zuhanyzás és egyebek közben vissza is tölti. Sajnos napi rutin a töltés, és az állandó "mentális checklistem" eleme, hogy hogy illesszem bele az életembe, hogyha például elutazok valahova.
Korábban azért nem is voltam óra használó, mert mindig kikezdte vagy a szíj, vagy az óra hátlapja a kezem. Az SE-hez járó alap szilikon szíj alá is gyönyörűen beizzadt a csuklóm, viszont a hivatalos sportpánt nagyon jól lélegzik és nagyon kényelmes viselni, használni. Egy év után sem látom, hogy bármi baja lenne (a szintén eredeti iPhone szilikon tokom eddigre már elkezdett szétesni), úgyhogy azt csak ajánlani tudom.
-
z123456z
őstag
Különbség itt sem derül ki. Érthetetlen, hogy miért zavarják össze az embert. Nem itt akarom megvenni, csak itt nem évszámmal jelölik, hanem verziószámmal.
-
z123456z
őstag
Köszi, de itt is jártam már. Egyszerűen nem találok sehol magyarázatot erre. Pedig még a Euronics oldalán is van 2022 és 2023 változat, a 2022 még olcsóbb is egy tízessel. Hát nem értem. Talán Reddit -en láttam, hogy valaki szintén ezt firtatja, és érdemben ott sem tudnak segíteni neki, csak azt, hogy gen 2 az utolsó, és a 2022 is az.
-
z123456z
őstag
Sziasztok.
Össze vagyok zavarodva, kis segítséget szeretnék kérni.
Lányomnak vennék egy órát, és sehogy nem tudok rájönni, hogy mi a különbség az SE 2022 és 2023 között. Annyit találtam, hogy a 2022 is 2. Gen és nincs is újabb, de ezek szerint mégis van valami difi a kettő között.
Aztán van még egy olyan kérdés, hogy Series 9 megéri e majdnem a dupla árat az SE-hez képest? Tudom, hogy újabb és gyorsabb a proci, de tök alapszintű felhasználás mellett van e értelme?
És egy utolsó kérdés: melyik ajánlottabb, jobb, kényelmesebb vagy egyszerűbb? A hagyományos szíj vagy a pánt?
Nagyon nem értek hozzá és engem tulajdonképpen nem is érdekel, ezért nem mennék el megnézni, rendelnék egyet.
Köszönöm.
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok,
Más is tapasztalt már olyat (Series 8, vagy 9 esetében), hogy az óra levételkor a kijelző egy 0.5 másodpercre villan egyet sárgás, olykor zöldes színárnyalatban?Külföldi visszajelzések alapján ez csak az AOD miatt van, de gondoltam rákérdezek, hogy más is észrevett-e már hasonlót hosszas használat után.
-
-
Noxy
veterán
válasz
Viktor0610 #2217 üzenetére
Ha a b.kártya hozzáadáskor nem volt semmi hiba, és látod a Watch appban a kártya adatokat is, akkor nem biztos hogy nálad van a probléma. Sztm próbáld meg másik terminálnál is.
-
Sziasztok!
Van egy Apple Watch SE, amihez hozzáadtunk egy bankkártyát, de nem akar működni a fizetés.
A két gombnyomásra megjelenik a kártya képe a kijelzőn, de hiába tesszük oda az órát a terminálhoz, nem sikerül a fizetés.
Visszakeresve találtam egy olyan megoldást, miszerint: "törölni kell a párosítást, és újra megcsinálni mindent".
Ez az óra és a telefon párosítását jelenti? -
Rossi
addikt
válasz
burgatshow #2214 üzenetére
Dettó, illetve mióta kikapcsoltam az optimalizált akkutöltést még gyorsabb.
(Naponta töltöm, 50% alá ritkán megy, 80% fölé ritkán töltöm, így én optimalizálom magamnak.)Reggelikészítés alatt 50-->80% kb. 15 perc, és már veszem is fel.
Ultra1.
-
jacis
nagyúr
válasz
burgatshow #2214 üzenetére
Az egész jó.
Köszi a választ. -
jacis
nagyúr
Srácok az Ultra 2 milyen gyorsan töltődik fel?
A mostani Samsung órám iszonyat lassan töltődik amit nagyon utálok benne.
Válaszokat köszönöm. -
Viktorbáró
csendes tag
Series 9 41mmre tudtok ajánlani kijelzővédő fóliát?
Rendeltem Aliexpressről egyet, de természetesen a széleken nem ragadt.
Jöhet alis és más bevált tuti is.Köszönöm!
-
jacis
nagyúr
válasz
burgatshow #2210 üzenetére
Akkor AoD-ként nem használható a piros felület. Értem és kár
-
jacis
nagyúr
Srácok olyat lehet csinálni az U2 esetében, hogy azt a piros számlapot (night mode?) AoD-ként használom? Remélem értitek mit akarok kérdezni.
-
zmtTom
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek
-
zmtTom
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni. Nagyon sok mindent lehet olvasni mindehol, ezért nem tudom mi az ami hihető.
A watch s9 45mm GPS és az ultra 2 üzemidőben hogyan alakul? Pl egy hétvége elmegy valahova az ember akkor mire lehet számítani? Kell töltő? Mennyi ideig jók kb (tudom használat függő is) egy töltéssel? Átlagos napi használat mellett. -
Dwatti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Qi2 vezeték nélküli tripla töltő
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest