Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gomsadib
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszönöm a választ. Erre nem számítottam. Az órával is párosítva a headsetet, működik. De megpróbálom r3dsnake ötletét, mert nekem Bluetoot headset beállításon volt.
-
Elims
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Sak értetted. "Sehol."

BBEndre: Köszi!Kipróbálom.
Annyira nem vagyok megelégedve a kijelző fényerővel..Viszont erő lenne benne,mert a lámpa funkció keményen adja..
Esetleg az autómata fényerő szabályozást ki lehet kapcsolni vhol?
Leírom inkább,hogy úgyértem,
a sötét szobában is ugyanolyan erős legyen a fényerő -ha max-ra húzom-,mint kint teli napsütésben. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Ez nem segít?
-
-
gomsadib
tag
Tisztelt fórumozók!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy Apple watch se 2. Generációs órán van-e lehetőség arra, hogy az óráról indítva a hívást ne az órán kelljen beszélni? Gondolok arra, hogyha Bluetooth füles van csatlakoztatva az iPhone hoz, akkor egyből ott tudják beszélni. Jelenleg hiába vagyok az autóra Bluetooth csatlakozva, ha óráról indítom a hívást, mindig az iPhoneon kell matatni, hogy a kihangosítóra kapcsolja át a hívást.
-
bbendre
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Van rá lehetőség de kb sehol sincs dokumentálva (vagy csak Én nem találtam az apple hivatalos leírását)
Opcionális (néha ez is kell):
0/1. kapcsold be a kijelzőt
0/2. rakd rá a tenyered a kijelzőre, hogy lezárd/kikapcsold a kijelzőtUtána kikapcsolt képernyő esetén :
1. tekerd "felfele" a koronát ameddig nem jön be a számlap
2. amikor látható lesz a számlap fel-le tudok tekerni a koronát kívánt beállításhoz. Nem csak 3 lépés van itt hanem ez finom beállítás
3. A beállítás elmentéséhez nyomd le a koronát
Sorry, az ultolsó OS verzióval a mentés nem működik
Ezt még megpróbálom kidebugolni -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy iPhone 13asom egy Apple Watch SE2-vel.
A mai nappal kezdtem el használni az CareSens Air nevű vércukor monitorozó rendszer használatát.
Az órán is fent van a program, de mikor meg akarnám nyitni ezt kapom:" Az Ön tartózkodási helyén nem támogatott"
A kérdésem az lenne, ha a telefonon át állítom a régiót, akkor működthet a dolog vajon? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Pff mekkora egy hulladék. Tipikus google…
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Semmilyen cikket/infót nem találok erről.
-
Kbali
nagyúr
Már nem találom, hogy melyik topikban volt már róla szó: OneNote átküldve watch9-re, de csak a jegyzetek címe jelenik meg, a tartalma nem. Gondoltam, akkor átköltöztetem a jegyzeteimet a telefonon a Jegyzetek appba - és az meg nincs a watch-on?
-
burgatshow
veterán
válasz
Genova1983
üzenetére
A 2. gen. kapcsán kiadási év változott (talán plusz szíjak vannak meg más tokozás),de funkcióban ua mindkettő.
-
Genova1983
tag
Sziasztok!Szeretnék vásárolni egy watch SE-t csak GPS-es verzióban,de kicsit el vagyok veszve a típusok között. Addig tiszta,hogy van 1.gen(2020)és 2. gen(2022),de utóbbit láttam 2023 és 2024 jelöléssel is. Van különbség a második generációs változatokban is?
Esetleg ezt megtudnátok mondani,hogy melyik típus: Apple watch se 44mm
Köszönöm! -
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Nomad sötét barna bőr szíjhoz hasonló sötét színű szíjat használ valaki? Kicsit sokallom az Nomád árát (világosabb barna van már)
-
SoldierL
senior tag
Ezt most jól értem? Ha beviszem egy hivatalos apple szervizbe pl istyle-ba a 80% alatti akuval rendelkező órámat akkor kb 40-50 ezerért kapok egy új órát?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Watch 8 45mm GPS-em van. Azt szeretném kérdezni, hogy az apple watch-okban szoktak e cserélni aksit? Az istyle oldalán nem találok erről infót. Tudnátok abban segíteni, hogy Debrecenben vagy Pest környékén hova vigyem? Köszönöm!
-
joey04
titán
válasz
kkdesign
üzenetére
Peig pontos az. Lehet a mozgás kifejezés zavar meg, mert ebben benne van minden. Nekem tegnap pl összesen 2980 kcalt mért, 1 órás edzéssel. Maga az edzés csak 555 kcal volt. Egyébként edzésnél is írja, hogy az edzés 555, de az össze kcal ezidő alatt 662 volt, mert közben is "éltem", ami önmagában éget kalóriát. Szóval edzés nélkül 2425 kcalt égettem volna a napi alap tevékenységekkel. Ami stimmel is, jelenleg van túlsúlyom, 173/81 vagyok. Ez azt jelenti, hogy a BMR értékem 1782 kcal, szóval ennyit eléget a szervezetem akkor is, ha egész nap ki sem kelek az ágyból. Össze lehet szépen adni, hogy ha napi 3-szor leviszed a kutyát, porszívózol, dolgozol stb (kinek mi) dolgokat csinálsz, akkor szépen kijönne nekem is a 2425. Itt pl ha az adatimhoz kérek kalkulációt, akkor ha csekélyt írok be, akkor a súlyom megőrzéséhez 2138kcal-t kell bevinnem. Amihez ha hozzáveszem, hogy volt aktivitás valamennyi, akkor a 2425 valid, és erre jön rá az edzés, amivel kijön a 2980. Ha mérsékeltre állítom, akkor pedig szinte koppra ennyit ír a kalkulátor: 2450. Nagyon pontosan mér, én az AW mérései alapján fogytam le annó 127-ről 65 kilóra.
-
scdlsc
senior tag
válasz
kkdesign
üzenetére
1. Teljesen pontos értéket egyik sem fog mutatni.
2. Mi a baja a 120 kcal-val? Közben nem állt le a szíved, levegőt is vettél, az agyad is működött. Az izom és zsírsejtjeid is energiát igényelnek nyugalmi állapotban is.
3. Én nem értek hozzá ennyire, csak a saját meglátásom írtam ide.
4. Ez a topik jobban pörög, esetleg tedd fel ott is ezt a kérdést.
https://mobilarena.hu/tema/re_apple_watch_sport_ez_is_csak_egy_okosora/friss.html -
kkdesign
senior tag
Sziasztok,
Vásároltam egy apple watch series 10-et. Azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki figyeli a tevékenységi kalória számítást benne, hogy az biztosan jó? bődületes sok kalória égetést mutat szerintem irreális. Nem olvastam nagyon rosszat róla, mégis pofáncsapott a "valóság", szerintem nagyon nem stimmel vele valami. Van erre beállítás hogy szigorúbban mérjen? Minden adatom helyesen van megadva, és kalóriszámolással próbálnék megfelelő táplálkozást tartani, és én azthittem sokkal reálisabb érték lesz mint egy fele ennyibe kerülő 3rd party órával. Vagy kell neki idő, pl 1-2-3 hét, hogy beálljon megfelelően? Mert ma pl esős időbe már 120 kcal-t elégettem pedig kb "3x mentem ki a konyhába".
Van erre valami ésszerű magyarázat vagy megoldás? Mert lehet hogy necces lenne ezt visszaküldeni, hisz viselhető eszköz...
-
bbendre
őstag
válasz
waszabi07
üzenetére
Akkor neked az ultra olyan mint az SUV. Olyan mint egy terepjáró, de csak a bolt és a garázs között megy
Szóval a sima modellnél sem lesz sokkal kevesebb az akku időd. Az ultrában dupla GPS van és ha edzel, megy a GPS és a 49es kijelző akkor kell a nagyobb akku. A sima 45méret pedig simán elmegy edzés nélkül másfél, 2 napot
A fekete jól bírja, de ha odavered akkor sérül és jobban látszik mint a többi szín esetén -
waszabi07
aktív tag
Most már talán van tapasztalat. Series 10 alu fényes fekete színben mennyire kényes? Könnyen karcolódik vagy nem kopik?
Bár, agyalok még mi lenne jó. Ultra 2 tetszett nagyon de a 10 is bejön, ez a palaszürke titán is tetszik.
Akkuban mennyivel gyengébb a 10?
nálam az u2 2 napot bírt simán, igaz nem sportolok semmit.
-
scdlsc
senior tag
+1 dolog, amire nem is gondol az ember, de számít. Én a bal csuklómon hordom az órát és úgy van az asztalom, hogy tőle balra van az ablak. Most hogy megint egyre többet süt a nap, gyorsabban merül, ha rövid ujjúban vagyok, hiszen a több fény miatt feljebb tekeri a fényerőt.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nekem egy 41 mm-es S7-es van. Márciusban volt 3 éves. Mindig bekapcsolt kijelző, napi 1 óra edzés. Az exercise minutes az általában 90 és 120 perc között. Ez alatt azt értem, hogy minimum a napi 10 ezer lépést elérem minden nap, mégpedig úgy, hogy elég tempósan megyek. Azaz amikor például elmegyek a boltba, akkor olyan sebességgel gyalogolok, hogy exercise-nak számít és közben folyamatosan megy a pulzusmérés. Este alvásfigyelés bekapcsolva és az óra rajtam. 24 óra után olyan 10-18% marad benne. Hétköznap watch face-ből az alábbit használom (csak más beállításokkal) hogy a mindig bekapcsolt kijelző minél kevesebbet fogyasszon.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hát ez nem jó, de ez van. Köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezt így nem találom, lehet az a probléma, hogy watch 3-ról van szó és ott másképpen kell.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
A célkitűzést szeretném beállítani, hogy mindig 5km legyen. Kiválasztom a kültéri futást, célnak 5km-t, itt csak kezdés gombot találok és nem tudom, hogyan lehet ezt a célt fixre állítani. Tehát a cél mindig 5km legyen.
-
burgatshow
veterán
válasz
bozsozso
üzenetére
Persze. Szamtalan programot csinalhatsz.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A futás edzést be tudom fixálni, hogy mindig 5km-es távot indítson?
Előre is köszönöm a választ.
-
h1mpi
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
És neked is megjavult? Nekem reggel 7-kor 53%-on volt, most 49-en van, szerintem ez rendben lett

-
h1mpi
félisten
Sziasztok,
Egy kb. fél éves Watch Ultra 2-m van és eddig úgy merült kb., hogy 75%-45%-15%, tehát 3 nap alatt merült le. Most kb. 60%-20% vagy annyi se 2 nap alatt. Az akku 100%-os, hol keressem a hibát? Minden ugyanaz, semmit nem változtattam telepítettem az órán.
-
Noxy
veterán
Az órát nem tudom feloldani, valamiért a számkódot sem fogadja el.
Az Apple Watch alaphelyzetbe állítása, ha elfelejtette a jelkódot
-
still2
tag
Sziasztok,
Tanácsot kérek. Van egy Apple Wach 7 órám és jelenleg nem tudom használni. A történet a következő. A céges telefonomhoz volt csatlakoztatva. Történt egy központi frissítés a telefonon, ami előtt én nem csatlakoztattam le az órát a telefonról. Jelezték ezért ez az én hibám. A frissítés után amíről kiderült hogy több volt annál már nem látják egymást és nem csatlakoznak egymáshoz. Az órát nem tudom feloldani, valamiért a számkódot sem fogadja el. A telefon újra akar indítani egy csatlakozási folyamatot. Valahol fel tudják oldani ezt az órát és alaphelyzetbe állítani? Köszönöm! Az órához meg van a számlám,szóval nem egy simlis dologról van szó. -
Sasi001
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A két Gombos újraindítás.
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Amíg bírja teljes eszköz cserét nem tervezek.
Normál esetben napi 60 perc edzés nekem is benne kellene, hogy legyen még.
2,5 éves az eszköz kb.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Most látom, valamiért azt hittem, hogy onnan indultál reggel a töltöttség terén.Szintén első generációs SE-vel van tapasztalat, kb. egy hónapra volt
akkumulátorcserésa teljes készülék kicserélve. Reggel 6-tól este hatig már nehezen bírta, bár szokott lenni egy 45-60 perces enyhébb edzés, de ennél hosszabb esetén volt, mikor már kikapcsolt. 81%-os volt az akkumulátor állapot, viszont az első váratlan kikapcsolást követően megjelent a "Szervizelés javasolt" felirat. -
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Írtam fentebb, 83%, de ennyi már vagy 1 éve vagy több is.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Újraindítás volt? Akkumulátor állapotánál mit ír?
-
Sasi001
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kezd el lekapcsolgatni a dolgokat egyenként és figyeld ha javulás van. Egyébként egy reset valóban nem árthat, hátha beragadt valami.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Alapjában véve távolinak sem mondanám, appokat megnézem bár szinte semmi sincs rajta.
-
burgatshow
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hat a wifi elegge zabalja ha tavol van a telotol.
Egy resetet en meg megprobalnek, vagy legalabb legyaknam rola az appokat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Igen, de mit nézzek meg rajta ami ennyire leviheti?
Erre már új szoftver sincs, szóval az sem változott szeptember óta.
-
burgatshow
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez eleg szubjektiv: kb. ezer dologtol fugg. De egy kicsit tenyleg gyengusz. Oreg mar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Steam topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple watch SE 2022 44mm cellular akku 100%!
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy Watch 7 44 mm-es 2025 model katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Apple watch series 11 46mm natúr titán Cellular. Új Gyári garancia 24 hónap
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jobb lett, mint volt