Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ralond
tag
válasz
burgatshow #2499 üzenetére
Iphone SE (2020) a telefon, így a link alapján működnie kellene. Ez majd kiderül a következő napokban.
Viszont közben előrendeltem a Apple Watch 10-et, mert elég nagy előrelépés az SE után. Mivel nem kapta meg az SE az új WatchOS-t így úgy döntöttem itt az ideje a váltásnak.
Érdekes egyébként ez, mert az óra megbízhatóbban működik nekem mint a telefon és pont ez nem kapja meg az új verziót. Lassan telefont is cserélnem kell az óra mellett. -
burgatshow
veterán
A telefonodtól függ és mivel azt nem írtad, sajnos így passzolok. Itt a kompatibilitási oldal.
De elvileg menni fog, ha most iOS 17-et használsz.
-
Ralond
tag
Sziasztok,
Van egy első generációs se órám amit már a watchos 11 nem fog támogatni. Ha a telefont frissítem ios 18-ra jövő héten akkor jól gondolom hogy bukni fogom az órát és onnantól nem fognak együtt működni ? -
xhege
veterán
Ha a sima sms alatt az iMessage is értendé, akkor az nekem pont nem jön meg és az lenne a fontosabb. Na mindegy elfogadom, hogy így van, de ez mondjuk nem szimpatikus. Jó lenne egy olyan beállítás is, hogy minden megjöjjön az órára vezetés közben is. Mielőtt valaki a torkomnak ugrik nem nézegetem vezetés közben az órát, és nem is írok üzeneteket. Max kihangosítón beszélek. Viszont mikor megérkezek jó lenne csak az órán végig görgetni, hogy ki keresett, mit akart.
A másik, hogy azt ki lehet kapcsolni, hogy vezetés közben ha navigálok ne zizegjen a csuklómon az óra is? Maximálisan elég nekem az autó kijelzőjén látni.Ez meglett.Bocs a sok kérdésért. Régóta használok Apple Watch-ot viszont a CarPlay még csak pár hónapos élmény.
-
bbendre
őstag
Itt tudod megnezni:
https://support.apple.com/en-us/108384
Nekem valamiert CarPlay volt -
xhege
veterán
válasz
burgatshow #2488 üzenetére
Ettől tartottam
. Köszi!
-
xhege
veterán
Engedjetek meg egy láma kérdést. Mit kell ahhoz beállítanom, hogy amikor Apple CarPlay van csatlakoztatva vezetés közben akkor is megkapjam az órára az értesítéseket?
-
bbendre
őstag
Megértem. Nekem is fura volt. Amit olvasta úszás után sokan beültek szaunázni 10 percre a szaunába vagy az órával tusoltak aminél bizonyos olajok megkezdték a szigetelést. De káros rá egy csomó parfüm, dezodor, mosószerek, stb. A feleségem is simán az Apple watch-al fehérít meg domsztoszozik
. Sajnos a gázok is nyírják a szigetelést. Meg az idő.
ha minden szabályt betartasz kb 2-3 ig bírja az óra az úszást. -
Kbali
nagyúr
Egyetlen vízállónak mondott termékre sincs igazándiból beázás esetén garancia. Ráadásul a watch6 nem mai, a tömítések is öregszenek.
Amúgy pont a múltkor másik topikban az úszásra jött, hogy alkalmatlan a nyíltvizi követésre az AW, de a delikvens által kiszemelt Pixel-re is 50M vízállóság volt írva, de az úszás kifejezetten ellenjavallt volt. -
MNBT
tag
Sziasztok,
Tegnapi napon tengerben fürödtem és az Apple Watch SE6 rajtam volt. Max 15 perc lehetett amíg a vízben voltam, és nem is voltam mély vízben. Fürdés közben néztem az időt meg rezgett is az óra, viszont mikor kijöttem a vízből utána se kép se hang. Ha ráteszem a töltőre akkor melegszik az óra tehát feltételezem tölthet.
Érdemes ezt javíttatni vagy kuka? -
Balli
őstag
Apple Watch 8 cellular, telekom esim kartyaval nem működik a spotify-on a zenek streamelese ha nincs nalam a telfon :/ telefonalni tudok, esim jol mukodik, spotify-t beallitva hogy tudjon telefon nelkul streamelni ezen video alapjan: [link]
probaltunk keresni neten, mi lehet a gond, de nem tudunk rajonni. Spotify ujratelepitve, legfrissebb szofterverzio. Egyebkent amiota voda-rol valtottunk, azota a telefonnal valo fizetes sem mukodik, nem tudom van-e ehhez barmi kozeBarkinek barmi 5lete, vagy javaslat merre induljunk el, jart mar igy valaki?
-
Noxy
veterán
Majd az idő eldönti, hogy ki is jár jól
ezekkel az órákkal.
Amúgy ha nem nyúl bele, akkor hogy varázsolja 100%-ra az S5 aksiját?
Amúgy meg már láttunk olyant hogy egy ilyen dömping után, hirtelen más lett a cég neve mert megszűnt.
Pld a Rejoy helyett Reloy vagy Rezoy lesz. ( de ne legyen igazam ) -
Kbali
nagyúr
válasz
Adam20000101 #2472 üzenetére
Hivatalos Apple szerviz sem javít, csak javításnak hívják a cserét.
A Rejoy is legtöbb esetben bele sem nyúl a készülékbe (nem vásárolna fel olyat, amit érdemben fel kell újítani, mert nem éri meg).
Arra próbáltam utalni, hogy az ő garanciájuk nem gyártóival egyenértékű, saját vállalás, ezért érdemes átolvasni a feltételeket, nehogy hiú reményekbe ringassa magát az ember gyereke. -
Adam20000101
kezdő
Ez tény. Minden garanciban rejlik. Legyen az gyártó, használt cikkek értékesítője. Nyilván nekik van igazuk nem nekünk de ha az ördögöt nézzük benne akkor ne vásároljunk semmit. Egyébb ként én már futottam bele egy ilyenbe régen egy új huawei watch 3 pro nál ami 6 hónap alatt 8x volt szervízbe és csak javították hol ott a garanciába szerepel az ,hogy 3 egymást követő javítás után már 4 ik javításnál a gyártónak cserélnie kellene és basztak cserélni . A végén inkább eladttam a maradék 2 év garanciával poton pánzért. Úgy hogy vehetsz bármit garanciával vagy szerencsés leszel ha gond van vagy rábaszol de azért ez utobbi ritka. Na de amúgy nem is ez vólt a kérdés a garanciával hanem ha nem érdemes javítani ezeket az órákat mert költséges meg nagy százalékban valami hiba lép fel azzal vagy mással kapcsán akkor miért javítják még is a hivatalos apple szervíz, miért árusítják öket stb.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Adam20000101 #2469 üzenetére
A Rejoynál is az ördög a garanciális feltételek részleteiben rejlik.
-
Adam20000101
kezdő
Értem én és meglepő amit mond a szervizes hapsi. Most ,hogy utánna néztem érdekes a dolog része . Ez érthető ,hogy az Apple a garanciális készülékeket nem javítja hanem cseréli mert nem gazdaságos a javítás és alkatrész. A másik rész akkor miért gyártja az alkatrészeket az apple hozzá főleg akku képenyő ha nagy százalékban javítás után hibásak maradhatnak az órák a hapsi szerint. Illetve az apple oldalán iphone,ipad,watch szervizelő helyek mind fel vannak tüntetve amik hivatalosak partner és pl itt a Istyle, icenter mind kettő szervizel watch ot sőt ár listával feltüntetve a nem garis óráj javításánál. Azt is olvastam itt ,hogy valaki írta ,hogy rejoy nál vett apple watch 2 év garanciával amik használtak meg a neten van pár ilyen cég akik árusítják és még fel is vásárolják. Na ez már így érdekes. Ha a szervizes hapsi szerinti elmondása alapján nem foglalkoznak vele akkor amit leírtam fentebb azok mért foglakoznak vele sőt ha ez igaz akkor mi hasznuk lenne árusítani ezeket a használtakat,javítottakat sőt garanciával ahol a rejoy 2 évet ad ,iberry 1évet. Szerintem egyik se olyan hülye lenne főleg a rejoy hogy csak azért árulják hogy bukjonak rajta mert ha 10 elad és pl 8 vissza megy és javítják vagy cserélik másikra akkor mi értelme. Kicsit érdekes ez a rész. Az oké ,hogy az apple nem szarakodik cseréli mivel neki lehet sőt jobban megéri ez mint gyártja és javítja sőt ha szétszedi az már nem vizálló tuti.
-
-
Noxy
veterán
válasz
Adam20000101 #2466 üzenetére
Egy S5-nek, csak úgy lehet 100% az aksija, ha már cserélték. Ilyen esetben, meg bár mi lehet a probléma. [link]
-
Adam20000101
kezdő
Jó estét. Volna egy kérdésem hozzátok. Vettem egy watch 5 megkímélt állapotban és ha töltöm az órát csak 95% ig tölti ekkor már nem tölt tovább ki is hidegszik az óra. Ha rá klikkelek a zöld töltés ikonra megjelenik a teljes feltöltés szöveg de nem lehet rá kattintani ki se lehet jelölni. Az akksi az óra szerint 100 a kapacitása. Nem tudom miért áll meg a töltés 95 nél vagy ez így ban beállítva és reggelre tölti fel 100 ra?? Amúgy gyári apple töltővel töltöm 20w ossal
-
Imy
veterán
Használ valaki valamiféle védő tokot vagy védelmet az órájára?
Ultra 2 védelmén gondolkozok, csak kérdés mennyire lesz tőle csúnya. -
Jocohun
tag
Értem. Hát majd elválik . Oké ,hogy nem javítják hibák miatt de most van rá 2 év garancia amit biztosít a rejoy mit vesztek. Majd ha bedöglik akkor kicserélik ha nem javítják meg.vagy visszfizetik a pénzt. Viszon a rejoy se kispályás ahogy hallottam és gondolom csak van számukra értelme ezeket árusítani mert oké igazad van de ha sokan visszaviszik ezeket az órákat és javítják majd megint nás baja lesz akkor meg cserélik másikra mi haszna lesz ebből a cégnek? Ezt a videót pl láttam és hallottan is róla ,hogy mi a hátrány ha javítják az órákat. Szerintem ezzel más ilyen cég is tisztába van . Na de én nem tudom és nem is akarok ezen vitatkozni veled mert van igazad és én csak a saját véleményemet mondtam el. Köszönöm szépen
-
Noxy
veterán
válasz
Jocohun #2456 üzenetére
,sós,melegvíz és fürdéshez nem ajánlott az órát használni.
Igen, ez korrekt leírás hogy már nem vízálló, ellentétben a gyári hibátlan órával.
Nem kispályás, kezdő szerviz véleménye az AW javításról, aksi cseréről. [link]
Remélem szerencséd lesz vele, és az órád is a hibatáron belül marad a továbbiakban. -
Jocohun
tag
Értem. Mondjuk pl a gyártó is figyelmeztet ,hogy magas pára pl szaunna ,sós,melegvíz és fürdéshez nem ajánlott az órát használni. Ez le van írva a garancia feltételben. A másik ha valamit szétszednek az már nem garantált hogy víz álló ezért is cseréli az apple az órákat ha jól hallottam sőt a gyártói gari az 1 év az apple nél a másik 2 évet már nem az apple adja. Na ha túl vagy az 1 éven és utánna lesz baja az órának tuti hogy azt javítják nem cseréli az apple mert az már nem a korlátozott jótálás akkor meg szintén már nem vízálló lehet az óra. A 2 év garancia használt órára nem én találtam ki . A Rejoy adja a 2 évet minden termékre a jótálási papíron amit kaptam 2 év van. Ja és pl mi van a iphone val? Vízálló és mégse garantálja az apple illetve ha meg szervízbe kerül és felnyitják onnantól már az se vízálló. Másik pedig az dolgoztam órásnént és tudni kel az ,hogy ha felnyitják az órát azt se garantálják hogy vízálló. Amúgy meg kutyát nem érdekel ,hogy hanyadik tulaja vagyok ha semmi gond nincs vele illetve külsőleg nem levert szar és garancia van rá. Ennek az órának 100%a akku és semmi használatból adódó sérülés nincs rajta.
-
Noxy
veterán
válasz
Jocohun #2451 üzenetére
Nekem az S5-m elmerült egy tóban.
Gyorsan vettem egy használt S6
ami utólag kiderült hogy az eladó is használtan vette. A probléma az volt hogy pár pillanatig gőzben volt, és eltűnt a kijelző. Ezután egy enyhe nyomásra össze is roppant.
Ennyit a javított felújított órákról.
HA is árulnak kijelző cserélt órát, de
szólnak, hogy ezután nem vízálló.
Az meg számomra felettébb meglepő, hogy egy használt S5-re 2 év garit adnak, vagy baj esetén cserélik.
Legyen szerencséd vele, használd egészséggel sokáig, amíg az aksi bírja. -
Jocohun
tag
válasz
hitchins #2448 üzenetére
Természetesen használt óra és át vizsgált esetleg hibás alkatrészeket cserélik. Így lehet az ,hogy felújitott. Őszintén megmondani én sem tudom ,hogy valóban javítják e ezeket az órákat azt én is hallottan,hogy pl az apple nem javítja hanem cseréli viszont az ilyen hasonló használt készülékeket árusitók mint a rejoy is javítja e azaz cseréli e a hibás alkatrészeket passz. Pl neten vannak aw alkatrészek illetve szervizek is írják ,hogy pl kilyelző csere,akku csere stb mennyibe kerűl.
-
Jocohun
tag
válasz
burgatshow #2446 üzenetére
Heló. Nem új készülék hanem használt felújitott . Rejoy nál vettem az órát mert már azt is árusitanak 2 év garanciával. A képeket amit fel szoktak tölteni az adott készülékröl ott szerepel a képen a tartozékok és csak a töltő kábel van hozzá .Ha rá nagyítok akkor usb c nek lehet látni. Szerintem usb c mert nem hinném ,hogy mindegyik tipushoz mást adnának.
-
Jocohun
tag
Köszönöm szépen a válaszod.azt nem tudom,hogy milyen lesz az óra töltőjének a vége mert még nem jött meg lehet usb c vagy régi usb. Viszont ha sima usb s akkor van gyári huawei 5v töltőm . Frissítést olvastam illetve az apple oldalán is felvan tüntetve ,hogy a watch 6 alattiak már nem kapják meg az os11.
-
Jocohun
tag
Sziasztok. Szeretnék segítségeteket kérni. Most vettem az első Apple Watch órámat és töltővel kapcsán szeretnék segítséget kérni illetv frissítéssel.
Watch series 5 ről lenne szó amit a Rejoy nál vettem.
1. Hálozati töltőt nem kapok hozzá és nem tudom ,hogy pontosan lehet e iphone gyári 20w töltőjével tölteni az órát .Nem teszi tönkre? Sajnos neten semmit nem találok ezzel kapcsolatban.
2. Frissítés. Olvastam hogy már a watch series 6 alattiak nem kapnak frissítést és így már nem lehet majd ezeket az órákat használni. Akkor már tényleg nem tudom használni többé a watch series 5 met?
Amúgy tudom nem mai de nem akartam túl sokat költeni újabbra . Amire meg használnám az óra,üzenetek fogadása pl messenger,sms,email és ezek némelyikére válaszolás, alvás figyelés,pulzus,ekg.
Válaszokat köszönöm -
bbendre
őstag
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Watch s9 Telekom multisim van benne.
SMS küldeni nem tudok róla, hibát ír. (üzenetet nem lehet kézbesíteni)Mi lehet a gond?
-
Imy
veterán
Ha az a telefon megsérül amivel az Apple watch párosítva van, akkor hogyan lehet egy más apple telefonnal párosítani a watch-ot?
Ma jött meg Ultra 2, éppen csak beüzemeltem, de eszembe jutott, mivel céges telefonhoz párosítottam, mivel azt használom többet.A másik kérdésem, hogy mivel céges telefonhoz kapcsolódik, így is tud hívásokat fogadni, ha közel van a telefon? E-sim nem játszik, mert nem engedélyezi a munkáltató.
-
gboszi
senior tag
Én anno többször cseréltem iphone kábelt az Andrássy úton. Vittem a telót és a kábelt hátramentek és kaptam egy újat.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
burgatshow #2431 üzenetére
Köszi ! Beszéltem velük. A kolegina a telefon túlsó felén azt mondta nekem, hogy a garancia csak az apple watch készülékre érvényesíthető. Most akkor mitévő legyek
-
Kbali
nagyúr
válasz
burgatshow #2431 üzenetére
Kösz a helyreigazítást.
-
burgatshow
veterán
"MIRE TERJED KI A JELEN JÓTÁLLÁS?
Az Apple Distribution International Ltd. (székhelye: Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Ír Köztársaság) (vagy annak jogutódja) (a továbbiakban: „Apple”) jótállást vállal az eredeti csomagolásban található Apple márkájú hardvertermék és az Apple márkájú tartozékok (a továbbiakban: „Apple Termék”) esetén fellépő anyaghibákra és gyártási hibákra a végfelhasználó általi eredeti kiskereskedelmi vásárlástól számított EGY (1) ÉVIG (a továbbiakban: „Jótállási Időszak”), amennyiben a végfelhasználó az Apple felhasználói útmutatóinak, műszaki specifikációinak és az Apple Termékre vonatkozó egyéb közzétett útmutatásoknak megfelelően használja az Apple Terméket."
ForrásElvileg de, kérdés, mennyire egyszerű/nehéz érvényesíteni.
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Apple Watch SE ami még garanciális 2025 februárig. Kérdésem az volna , hogy a jótállás az kiterjed a töltőkábelre ? Egyik napról a másikra a gyári töltőjével nem tudom tölteni. Most rendeltem egy utángyártottat Aliról ezzel meg 3-5 percenként eldobja a töltést ( szerintem túlmelegszik a gagyi töltőtől. )
Az órának semmi baja . -
Imy
veterán
Az Apple watchokat csak a gyári töltőjével lehet tölteni, vagy akár olyan töltővel mint a legtöbb telefont wireless töltővel?
-
Noxy
veterán
válasz
Viper26 #2421 üzenetére
Össze kell pattintani. Semmi ragasztó.
Leszeded a védőfóliát belülről, majd 1X a koronát kell berakni majd a másik oldalon megnyomni.
Ezután bubi mentessen ráfeszül a tetejére. Az aljával meg egyszerűen össze kell pattintani.
Ja és adnak még 1x 2x törlőkendőt, hogy ne a koszos zsíros kijelzőre pattintsd rá.
Most du találtam fémből is 4 féle színben. RoseGold ami új szín. (10$) -
Noxy
veterán
AW tok + fólia, + optikai tuning 7-800 Ft-ért. [link]
3 órája raktam fel egy S8-ra. [kép]
Minden hibátlanul működik. Kijelző, érintés, gomb, korona. (Kivéve az EKG mérés, mert a kamu korona nem viszi át az érintést.)
2 mozdulat felpattintani, lepattintani. A szíjat, v a pántot sem kell levenni.
Nekem ennyit bőven meg ér, mielőtt a fűnyíróajtó még egyszer rácsapódik az órámra. A bringázásról meg nem is beszélve. -
CrAzY88
aktív tag
Az AW-hoz képest tényleg fapad, és persze mindkét eszköznek más az erőssége, célcsoportja.
Remélem az Apple tervei között szerepel a kijelző alatti napelem, legalább hatótávnövelésnek.
Igen, a nagyobb verziók (Max, Plus) meg nagyon jók a piacon ha nem a legjobbak, csak nekem nagyok. Azért is babusgatom még mindig a 12 Mini-t.
Imy: Igen, a Garmin felett talán a design miatt is csúszhattam el... Van nekem 2 G-SHOCK-om is, szóval nem idegen nekem ez a küllem, de okosórát nem csak munka és sport alkalmával veszek fel, viszont egy AW tud elegáns is lenni a maga ligájában, picit még az Ultra-ba is bele lehet hunyorogni annyi eleganciát ami elégséges lehet a hétköznapokban (megfelelő számlap+szíj kombó).
A Telefon aksik meg nőnek- és nőnek az energiasűrűséget ill. kapacitást illetően (és a méretet se hagyjuk ki), de sajnos ezzel együtt az energigény is csak nő mint a gomba. Sajnos ezért sincs értelmezhető méretű okostelefon, csak tepsik meg téglák. Ugye a Mini-re is ment a panasz akár itt a fórumon is hogy hamar merül. Pedig a matek kiadja hogy ezek már nem 700 mAh-s aksik közel ugyan abban a méretben, hanem a többszöröse (i4 volt azt hiszem 1350, egy Nokia 3310 meg 650 mAh-s). -
xhege
veterán
Órákban valóban gyenge akksiidőben az Apple, de mondjuk a telefonok tekintetében ez már messze nem így van, sőt!!!
A Garmin esetén annyira nem meglepő az üzemidő, mert közel sincs annyi okos funkció és a szoftver is teljesen fapad az órán az AW-hoz képest. Más teljesen az energiaigénye.
-
Imy
veterán
válasz
CrAzY88 #2413 üzenetére
Ez a lemerülés dolog azóta van bennem is, mióta ilyen kicsi üzemidővel rendelkeznek a telefonok.
Régebben, amikor nem volt színes kijelző, csak telefonálásra voltak, akkor azok a telefonok elmentek több napot probléma nélkül.
Telefonok, és órák tekintetében az apple eléggé az alja akksiidőben, jellemzően egy nap. Az amazfitem ami most van sokat nem tud, (Amazfit GTR mini) elmegy 3-4 napot egy töltéssel.Amúgy a Garmin formára annyira nem jön be nekem, azokat is nézegettem, de nem győzött meg. Nem sportolok sokat így az a része nem lényeg, de akksi időben meg érdekes módon nagyon jók.
-
CrAzY88
aktív tag
Ebben az ökoszisztémában biztos hogy jól ki fog teljesedni, ha ez az ökoszisztéma nekem nem lett volna a döntés pillanatában, akkor Instinct 2 Solar lett volna az hót' sicher.. Csak ugye ami van az egyikben...
Nálam most már lelki béke van, remélem neked is be fog válni, és nálad is az lesz!
Ha esetleg mégsem jönne be, én Garmira szavazomAkku-töltés fétisem/undorom/félelmem van szinte mindig hogy valamim le fog merülni. Na a telefon miatt nem aggódom már mert rajtam van az U2 ami azért egy húzos bulit akkor is végig visz LTE üzemben, ha a telefon már kidőlt mert pl nem töltöttem spontán buli előtt.
-
xhege
veterán
válasz
Viper26 #2410 üzenetére
Igen az üzemidő az egyik mozgatórugó, illetve a Garmin statisztikái.
Imy: remélhetőleg elégedett leszel, igaz van 14 napod, hogy elállj, ha mégsem. Nekem férfiasan megvallva az Ultra küllemében nem igazán tetszett. Nem tudtam megszeretni. A klasszikus AW forma jobban tetszik és kényelmesebb. Nyilván ez csak az én ízlésem, és más teljesen másként láthatja. Illetve olyan gondom volt még vele, hogy edzés közben pl tolódzkodás esetén gyakran benyomódott az akció gomb és megállította az edzést. Viszont az Apple ökoszisztémába parádésan illeszkedik, és nagyon jó okosóra. -
Imy
veterán
Megrendeltem az Apple Watch Ultra 2-t. Remélem beválik, és tetszeni fog, és nem fogok benne csalódni a sok apple eszköz után (Macbook M1 pro, iPad9, Airpods 2, Apple TV, Homepodok, iPhone 12)
-
bbendre
őstag
Az ultra nálam egy 2 órás edzéssel és 1 óra GPS-biciklivel estére kb 60%-40%-on van.
A 7esem volt előtte 45mm. 2 óra edzéssel és 1 óra GPS-biciklivel estére kb 30%-on voltA töltésem az, hogy este alvás előtt 100%-ra töltöm és éjszaka már abban alszom és reggel nem rakom töltőre. max ha nagyon durva távra tervezek 100+km GPS biciklivel pl.
A fenti számokat így nézd
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400