Hirdetés
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Nyomtató topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
hitchins
üzenetére
Én nagyjából 3 éve használok a Samsung telefonjaim mellé egy Galaxy Watch 4 órát. Azért vettem meg mert érdekesnek találtam és mert kicsit kütyüb*zi is vagyok.
A munkám során a telefonom egy qi töltőn pihen és napközben töltődik. Azt vettem észre hogy amikor kimegyek az irodából a cégünk termelési területére (mindehol van wifi elérhetőség így az óra mindig kontaktban van a telefonnal) szinte a soha nem viszem magammal a telefont. Bármi értesítés vagy hívás van az látom az órán és ha fontos bemegyek és intézem ha nem akkor tudomásul veszem amit az órán látok.
Ezen felül az órán mindig látom az időjárást meg z eső valószínűségét amit nagyon megszoktam hogy mindig "kéznél" van az infó. Vannak az órán gyórshívó ikonok kirakva amivel azonnal tudok tárcsázni a telefon érintése nélkül.
Januárban vettem egy iphone-t és ahhoz még nincs órám és mivel felváltva használom a telefonokat az iphone-os napokon nincs órám és iszonyatosan zavar és hiányzik is.
Pont ezért ez UW2 amit rövid időn belül be fogok szerezni mert üzemidőben szerintem bajnok és a kijelzője is brutális. Az meg hogy az óra szoftveres része mennyire sima és gyors az elképesztő az androidos órám után.
Számomra egy okosóra nem marketing termék hanem egy nagyon-nagyon hasznos eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs