- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcage
tag
Sziasztok,
Kellene kis help: Parallels + Win11-en jól sejtem, hogy ARM verzió kellene a Cisco Anyconnect kliensből ahhoz, hogy települjön/működjön is?
Thx,
J -
jcage
tag
válasz
architect26 #109729 üzenetére
Nekem 14 m1pro van rákötve 32UN880-ra, szintén USB-C-n. Monterey alatt volt párszor hasonló, illetve most a legutolsó frissítés után. Nyomtam egy factory reset-t a monitoron, azóta megy megint rendben.
-
jcage
tag
válasz
ForRedGlory #107446 üzenetére
Fura, nekem ue volt a felállás, szintén MX keys-el. Első alkalommal faxa, utána borult meg, de a fenti működött szerencsére.
A lényeg, hogy már jó nálad is.
-
jcage
tag
válasz
ForRedGlory #107439 üzenetére
Az összefoglalóból kimásolva:
Billentyűzettípus módosítása (felcserélődik a 0 és az í)
Rendszerbeálítások - Billentyűzet menü: Módosítás, vagy ha nem megy, töröld ezt a fájlt:
/Library/Preferences/com.apple.keyboardtype.plist
H kész vagy, indítsd újra a gépet. -
jcage
tag
Előre is elnézést, de mint friss mac user, lesz pár kérdésem a közeljövőben.
Aki használ protonmail + proton bridge-t, az elárulná, hogy mi a titok, hogy kellene outlook alatt felvenni a mailbox-aimat?Mert nekem egy sima "most nem sikerült, próbáld újra" üzeneten kívül mást nem ír.
Bridge config és cert store update még sikeres, de account felvétel közben hasal el. Hivatalos guide nem segített. -
jcage
tag
Sziasztok,
14" M1pro-t tervezek venni, de céges vásárlásként. Jól értelmezem, hogy erre nem vonatkozik a 3 év gari, hanem kell vennem egy protection plan-t is, ha nyugodtan akarok aludni 3 évig?
Köszi,
J
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged