-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz vasi89 #68297 üzenetére
LOL, azért a felütés erős volt: azért szar az Apple, mert MCS hülye, és otthon felejtette az átalakítót. Később is jönnek a ferdítések erősen, de ezt már az Apple fanboy időkben megtanultuk róla, mindig úgy ferdít kicsit a tényeken, hogy a saját igazát támassza alá vele.
Belemehetnénk a részletekbe, de nincs értelme.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Dhampir
félisten
válasz vasi89 #68297 üzenetére
Csabától nekem ez tetszik, 5:09-től 6:23-ig főleg.
Egyébként van hasonló videó handrastól is, az egykori közismert Apple kereskedőtől.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Néhány embernek tuti a lelkébe gázol de szerintem nem mond hülyeséget. Az elején az iphoneról van szó de 5 perctől a mac-ről. Nyílván az apple-t nem érdekli de kicsit elgondolkodtató, hogy azok az emberek akik régen teljes mellszélességgel a cég mellett álltak, most sorra fordulnak el. Akik munkára használják a gépeket pedig folyton szívnak. De hát az Apple sem tagadja, hogy ki lett a célközönség de a rózsazsín macbook meg iphone óta ez szerintem eléggé egyértelmű Természetesen tisztelet a kivételnek, mielőtt bárki magára venné. Az iphone témát én teljesen elengedtem és nem is érzem, hogy visszavágynék rá pedig a 4S megjelenése óta nem használtam mást.
-
V.Stryker
nagyúr
A 10.13.6 -ra megszűntek a bugok?
Illetve Mojave beta-t használ-e valaki? Érdemes-e vele próbálkozni?
[ Szerkesztve ]
-
-
mSchumi87
senior tag
Most kivan kapcsolva a gepem vagy nincs? Mert ha felnyitom rogton beindul ez normalis?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
zoli62
addikt
válasz jozsi252 #68230 üzenetére
Sokévi business HP Compaq használat után döntöttem tavaly devemberben egy MBA vásárlása mellett. Hozzáteszen, nálam nagyon fontos a stabilitás. A gép azóta minden szempontból bevált, pedig a business laptopok híresek a stabilitásukról, az alma viszont inkább consumer médiaszköz. Azóta ezen tesztelek, mindennapi célra használom. Az Air egyik legjobb tulajdonsága a kiemelkedő akkuidő. Hosszú évek Linux használata után is mondhatom, hogy a MacOs egy felüdülés. Amitől tartottam, az a kisebb kijelzőméret megszokása, de ez is rövid ideig tartott. Ja és a High Sierra szerintem jobb mint a Windows 10. Száz szónak is egy a vége, bátran ajánlhatom.
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Azt honnan tudom hogy mikor van 100% feltoltve? Nem latok sehol ledet macbook pro 13 2017
-
TBMC
addikt
tm backupra valakinek ötlet mi a fenéért szivat állandóan?
local hálózat, synology nasra készített TM.
minden heti 1x szoktam backupolni ide, és minden egyes alkalommal szivat. a fentebb látható módon.
és eddig csak úgy tudtam megoldani, hogy korábbi backup törlés, majd meghajtó újra felcsatolása, és ekkor teljes új backupot készít...valakinek ötlet?
-
Eszleny
aktív tag
válasz Richard #68266 üzenetére
Ezeket meg lehet oldani Preview-ben. Pl. egyszerre több pdf-et megnyitasz és Contact Sheet nézetben át tudod húzni az oldalakat egyikből a másikba. Én ezt többször használtam. Az egymás mellé tenni 2 pdf alatt nem tudom, hogy mit értesz. Ha azt, hogy egymás után fűzni egy pdf-ben, akkor a fenti módon megoldható. Pl. azt is meg lehet csinálni Automator-ban, hogy páratlan-páros oldalakat 2 pdf-ből fűzze össze.
Pl. van olyan program is (Pdf Outliner), ami automatikusan megcsinálja a tartalomjegyzéket, a pdf-ben található fontok alapján.
Van mac-re is Adobe Acrobat, az elvileg mindent tud, ami pdf-ekkel kapcsolatos.
-
Eszleny
aktív tag
válasz r3dsnake #68264 üzenetére
A ControlPlane programmal megoldatónak tűnik a dolog. Én sose használtam, esetleg megpróbálhatod.
-
SharpSA
veterán
válasz Smiley #68270 üzenetére
Nem csak ezért ez egy a több dolog közül, amihez kellhet a Windows. És azért natívan, mert ugyan korábban VirtualBoxban már telepítve volt, de azóta felraktam a Mojave bétát és abban nem hajlandó működni a VirtualBox. Így viszont ha kell ott van tuti működő állapotban natívan. És van olyan program, aminek nem találtam macOS változatát. Ritkán kell, de akkor kell.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
a tegnapi nap folyamán megérkezett az update a macOS-hez. Bele is vetetettem magam az este folyamán a frissítésbe.
A frissítés végeztével a gép újraindult majd olyan hangra lettem figyelmes, ami eddig még nem volt.
A gépet három rövid, három hosszú majd ismételten három rövid hang hagyta el, de ezek után bejött az Apple logó és elkezdett betölteni. A betöltés végén fekete képernyő majd a gép újraindult és ismét elkeezdte a hang kiadását...
Próbáltam a gépet elindítani Recovery módban, de nem sikerült. Szerintem minden létező billengyűkombinációt kipróbáltam, de semmi.
Valaki esetleg tudja mi ez a hiba? Vagy mit lehetne vele kezdeni?
Üdv,
Bálint -
megema
őstag
-
őstag
PDF szerkesztéshez/csoportos létrehozáshoz/komolyabb műveletekhez (Pl egymás mellé tenni két PDF-et és oldalakat áthúzni egyikből a másikba, stb.) milyen programot használtok? Az összes program amit próbáltam (PDF Expert, PDFElement) hát... windowsra mintha kicsit komolyabbak lennének
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Megoldható valahogy, hogy bizonyos programok automatikus indulását/leállítását ahhoz kössem, hogy csatlakoztatva van-e a táp?
Tök jó lenne, ha szinkroniálások elindulnának, amikor töltöm a laptopot, de ha lehúzom akkor lője le magát.
[ Szerkesztve ]
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Macbook PRO 15" (2015) Ezeknek a modelleknek mi a típus hibája, mivel szokott gond lenni? Van egy jó ajánlat ami még 2018 szeptemberig garanciális. Csak utána mire számíthatok?!
-
SharpSA
veterán
Kénytelen voltam telepíteni normál Windows-t a gépre külön partícióra a botcamp-pel. Azért, mert a munkámhoz kell, mivel macOS alatt nem találtam megoldást SD kártya bitről bitre pontos másolására. Másológépben van az SD kártya, a macOS azt mondja nincs rajta partíció. Windows alatt is csak a HDD Raw Copy Tool segítségével lehet másolni azt az SD kártyát. Na ez mindegy is, viszont ha jól emlékszem valamilyen program segítségével el lehet érni a külön partícióra telepített Windowst illetve az abban levő programokat. Mintha lett volna erről szó korábban. Melyik az a program? Ebben kérem segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz Black Dragon #68260 üzenetére
Dettó.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Nescafé
őstag
Mac os 10.13.6 elérhető
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Macika_MC
tag
válasz Donnos #68252 üzenetére
A előző hozzászolásomat elrontottan.
Itt van megfelelő hozzá, de nem magyar (kina) én rendeltem már tölük kb 2-3 hét és megérkezik.
[link]Olvastam,hogy 1,7milliárd év múlva a Nap miatt el kell költöznünk a Bolygóról.....Örülök, hogy időben szóltak, mert nem szeretek kapkodni
-
Donnos
tag
Ennyire esélytelen? Sima m2-eseket dögivel lehet venni:/
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
r4z
nagyúr
válasz Donnos #68252 üzenetére
A Transcend gyart (gyartott?) ilyen adaptereket a cserealkatresznek szant SSD-i melle tartozekkent, illetve eBayen talalsz szerintem megfelelo adaptert asztali PC-be is valamilyen formaban (pl M.2 vagy PCIe), de USB-s megoldast szerintem nem fogsz talalni.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Donnos
tag
Sziasztok!
Adott egy 2012 -es macbook pro(retina)Ehhez a típushoz kerednék egy olyan külső USB "rack-et"
amibe az SSD-t bele tudom rakni.
Sima m2-eset rendeltem de az sajnos nem lett jó:/
Valakinek valami tipp? Nagyon kellenének az ssd-ről adatok!Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
general
addikt
teoretikus kérdés(ek):
1. a 2017-es 15" macbooknak mennyire hatékony a hűtése a 2015-ös modellhez képest?
2. az új modellek is leszabályoznak melegedéskor? ha igen, vajon milyen órajelre?a 2015-ös gyakorlatilag fél perc terhelés után leszabályoz 2.8-ról 2.0 GHz-re (tudtommal). ez elég idegesítő, hálistennek azonban még így is bőven jó a teljesítmény számomra, fotószerkesztéshez. egyre jobban csodálom, mennyire faszán van összehangolva a hardver-szoftver, hetek óta csak a macbookon dolgozok, külső monitorral, semmilyen akadás, várakozás nincs. aki nem videót szerkeszt/renderel, annak tulajdonképpen nem kell erősebb konfig. imádom!
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Ha USA-ban veszek egy Macbook Pro 13" (2017) annak ha lecserélem a töltőjének a fejét EU-ra akkor tudom itthon használni? Illetve garacia itthon is érvényes ugye?
-
nagyúr
válasz mSchumi87 #68241 üzenetére
Közel 10 év alatt sok MBA, MBP megfordult a kezeim között, de még egyiknél sem tapasztaltam ilyen problémát. Minden billentyűzethez, egérhez, touchpadhoz csak kézmosás után nyúlok, a gépeimet tisztán tartom, ez nyilván nem utolsó szempont. Ettől függetlenül a probléma valós, hivatalos állásfoglalás is van róla, de nem törvényszerű, hogy mindenkinél előjöjjön.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
tuzpenge
őstag
Az lehet, de rajtad kívül nagyon sokan vesznek, és hidd el hogy azok sem mind hülyék. Ha nem így lenne nem gyártanák! Nembeszélve arról hogy amire a kollégának kell arra tökéletes, szemben egy Windows-os géppel ami (jó esetben csak) 1-2 év múlva összek@kilja magát meg a folyamatos elrontott Windows 10 frissítések miatt órákra használhatatlan lesz. Ezt meg bekapcsolja 10 sec és utána öröm-bódottá!!! Biztos van amire a Windows-os gép jobb de amire írta hogy kell arra ez tökéletes. De kinek a pap, kinek a paplan.
ˣ
-
tboldi
nagyúr
-
Syl
nagyúr
válasz ArrayOfLilly #68232 üzenetére
Szerintem a kettes verzió mindenkinek ingyenes, mert én tuti nem vettem meg és mégis ingyen le tudtam tölteni és használom egy éve.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
stifi82
aktív tag
Hello
Kitöröltem a dockból a kuka bal oldaláról azt az ikont amibe a letöltött fájlok menek.
Hogyan tudom vissza állítani? Ebben kérném a segítségeteket előre is köszönöm! -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Elhatároztam magamban hogy szeretnék egy laptopot venni, és már régóta szeretnék egy Macbook-ot. Mivel van asztali gépem ezért a nagy teljesítmény annyira nem lényeg számomra. Amire szeretném használni az hogy böngésszek, beszélgessek, youtube-on nézzek videót, illetve a Synology NAS-om el tudjam érni és azon keresztül tudjak esetleg videókat nézni.
A következő alap verziójú Macbook AIR szerintetek tökéletes választás lesz?
MacBook Air 13" (2017) MQD32MG/A
Meghúztam a lélektani határt 300k környékén, szóval ennél többet nem szeretnék erre költeni. Ha azt mondjátok hogy esetleg érdemes erősebb gépet erre a célra akkor hanyagolom és inkább veszek egy HP vagy Dell laptopot.<- De Macbookot szeretnék, szóval remélem elegendő lesz nekem.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
mSchumi87
senior tag
Sok youtube videot látok bill prolémarol, foleg spacebar-ral vannak gondok, ez mennyire gyakori probléma es mitol van ez? Koszi
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok ,
Forkliftben kéne egy kis segítség.
Nem tudom hogy, valószínűleg évekkel ezelőtt, még hackintoshos koromban megvehettem vagy nem tudom van-e neki ingyenes verziója, de a sztóóórból mindig engedi letölteni, de a 2.6.6 -os verziót. Ez ingyenes vagy régen megvehettem ?
Van mód a legújabbra felfrissíteni vagy külön meg kell venni teljes áron?
-
-
Syl
nagyúr
válasz TigerCat #68224 üzenetére
>a Total Commander az egyik legjobb dolog a világon
A legjobb dolog a világon a fagyigép, minden utána jön
A TC-ben az a jó, hogy minden egyben van, ami a hétköznapi és nagyon nem hétköznapi fájlkezeléshez kell. Aki nem TC-zik, az általában 3-4-5 külön appal helyettesíti.Egyébként köszönöm a Better Rename tippet, ránézek
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
galaxys80
veterán
válasz toth_janika #68212 üzenetére
Már megoldódott. Az USB 3 volt a ludas.
Egyébként ahogy mondták a nagyobb hatótáv miatt kell a 2.4 GHz. -
TigerCat
nagyúr
Ha csoportos átnevezés, akkor Better Finder Rename. Nem hogy tudja amit a TC, de messze többet is. Persze az bele van építve a TC-be, így rettentő kényelmes, de simán átálltam.
Amúgy igen, a Total Commander az egyik legjobb dolog a világon és sajnos nincs igazi megfelelője. Két fájlkezelőt használok: Elsődleges és mindennapi használatú a ForkLift, de ha alkalmasint kapok valami elborult tömörítésű holmit, sajnos kell a Commander One PRO, hogy kicsomagoljam, mert annak van TC-ben is használt modulja, ami lekezeli. Vagy nem tudom, de működik.
Rendszerintegritás szempontjából részemről ForkLift.
-
TigerCat
nagyúr
válasz ArrayOfLilly #68215 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Teljesen igazad van.
Én egyszer csináltam ezt meg a Better Finder Rename-ben, azóta csak lefuttatom, vagy átkódolom a nevekben, amikel a kollégáim kicsi keresztekkel meg csillagocskákkal tele küldenek át. 5 perc volt beállítani, de tény, hogy meg kellett csinálni, meg másik app.
[ Szerkesztve ]
http://www.arrayoflilly.com
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz mSchumi87 #68217 üzenetére
Amúgy kalkuláld be, hogy az elején azért fogsz kurvaanyázni is.
Pl. a @ karaktert úgy ütöd be, hogy option+q, mellette van a cmd+q, ami az azonnali kilépést jelenti bármiből.
Vagy ránézésre nem fogod megtalálni a cut&paste funkciót, mert itt nem először kivágsz és bemásolsz, hanem másolsz és aztán nem bemásolod a cmd+V-vel, hanem cmd+option+V-vel áthelyezel a másolás helyett a második lépésben.
És még lesz pár ilyen, de az elején ezek a legdühítőbbek. (Szerintem.)
-
Syl
nagyúr
Halkan jegyzem meg, mert leszedik rólam a keresztvizet
Total Commander utánzatokat lehet találni, de igazi helyettesítőt nem. (még winen vagy linuxon sem)
Például, én naponta használom a TC csoportos átnevezésének azt a tudását, hogy egyetlen kattintással tudja ékezetteleníteni (á->a; é->e stb.) a fájlokat. Ezt egyik másik programban sem találtam meg, egyik platformon sem.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Winrar helyett van beépített gyári alkalmazás, amire nem jó, arra én a The Unarchivert használom.
Total Commander: a többiek a Forklift-re szavaznak. Én két másikat jobban szeretek:
Path Finder
Commander One, a fizetős változatuTorrent - majd a többiek megmondják, én világ életemben Vuze-t használtam, de az erőforrásigényes, csak szeretem. Azt nem javaslom az ellenségemnek sem. :-)
Ofiice - Office
Ha pl. van Office365 előfizud, akkor töltheted Mac-re is azonnal, van. Az Excel tud para lenni. Ha nagyon komoly képletekkel használod, akkor lehet, hogy kelleni fog a Windows mégis, mert majdnem tökéletes, de mégse.Illetve arra érdemes figyelni, hogy az Office nyelve alapértelmezetten a rendszer nyelve lesz. Ha attól eltérőre akarod beállítani, akkor ezzel az eszközzel tudod: Language Switcher. (Szerintem ez még 32bites alkalmazás, úgyhogy a következő OS főverzióváltással ez kihal... hüpp-hüpp.)
-
mSchumi87
senior tag
Ezeket olvasva engem mar meggyoztetek hogy egy macbook pro legyen a valasztas. Nekem is lenne par kerdesem: mi helyetesiti ezeket a programokat macos-en?
Winrar
Total commander
utorrent
OfficeSamsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
buvartacsko
addikt
Teljes mértékben egyetértek!
Azt hozzáteszem, hogy nekem is nagyon sok business gépem volt az Air előtt, ami 2 hónap múlva tölti be a 4. életévét és ennyire sosem szerettem még egyik gépemet sem, főleg nem ennyi idősen. Azóta egyszer sem bántam meg ezt a vételt.
[ Szerkesztve ]
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz HUNPSP #68214 üzenetére
Nagyon nehéz a kérdésed és csak hosszan lehet rá válaszolni, azért nem jön sok visszajelzés. (Tabletről, telefonról senki nem fog ennyit begépelni.)
Három kérdésedre próbálok válaszolni, az egyik, hogy mennyi ideig fog tartani a hozzászokás. Hát ez felhasználás és felhasználófüggő egyaránt. Én pl. sok évig használtam Windows-t és nem is fiatalon kezdtem meg az átállást, - a használat azonnal könnyen ment -, de hogy ne hiányozzanak itt másképpen működő funkciók, gesztusok Windows-os megfelelői, vagyis az agyam is átálljon egy másféle megközelítésre és már egyáltalán, viszonyítási pontként se jusson eszembe a Win, az lényegében 1 évig is eltartott.
Második kérdés: mit kapsz cserébe, miért érheti meg?
Amit nagyon szeretek, az több dolog. Van az üzleti modellben egy elem, miszerint apró funkcióért külön fizetsz, ha kell hozzá app. De minden app picike és filléres, azzal szemben, hogy Windowsra robusztus, minden funkcionalitást átölelő programokat veszel, viszont méregdrágán. Ez persze elsősorban akkor érdekes, ha az ember nem akar warezolt tartalmakat használni, de ha viszonylag könnyen megoldható, hogy ne is kelljen, akkor megváltozik az attitűd is, mert azért jobb a nyugodt lelkiismeret is, meg a frissítések is, amiket megkapsz és nem vágják tönkre az alkalmazásodat.
Maga a készülék használata eleve élvezetes. Az első pont, ahol ezt észreveszed, egy retina kijelzős gépnél a kép, más esetben a touchpad. Számomra kivétel nélkül minden Windows alapú gépem touchpad-je használhatatlan volt, de egy hordozható gép mégsem teljeskörűen hordozható, ha egeret kell mellette használnom. Akkor kell egy asztal is, meg az akkuidő miatt egy konnektor is, és cipelni az adaptert a biztonság kedvéért. De itt nem. Ha csak néhány órára megyek el, akkor nem kell. Egér leginkább egyáltalán nem. (Nyilván precíz grafikai munkához kell valami, de azt úgysem vonaton/repülőn csinálod az öledben.)
Esztétikai szempont.
Nem mindenkinek egyformán fontos, de elég egységes a rendszer és a rá írt alkalmazások grafikai nyelve is. Ha valaki szereti ezt, akkor többnyire öröm a szemnek. (Azon lehet vitatkozni, hogy flat UI vagy a skeuomorph volt szebb, de ez ízlés kérdése, amiről én beszélek, az most csak az, hogy nagyon oda nem illő elemek nem fogják elvonni a figyelmed tevékenység közben.) És akkor magáról a tárgyról nem is beszéltünk.
Harmadik kérdés: MacOS only, vagy futtass VM-ben Win-t?
Én nem futtatnék, ha nem muszáj, mert azért sok helyet igényel egy eleve nem túl nagy tárhelyen, és lassítja a hozzászokást is, ha nem a rendszeren belül gondolkodsz, hanem viszonyítgatod. De semmi baj nincsen vele, kényelmesen lehet, csak amire használod, abban a felsorolásban nem látok olyan pontot, ami nem valósítható meg natívan, Én nem dobálnék ki 10-20-30GB tárhelyet Windowsra, legalábbis 128GB-ból biztosan nem.
Na, ez volt a rövid válasz, néhány kiragadott kérdésre. Ezért nem jön rá sok reakció. :-)
[ Szerkesztve ]
-
HUNPSP
aktív tag
válasz SharpSA #68208 üzenetére
Koszi szepen a reszletes, korrekt valaszt Remenykedtem benne hogy tobb visszajelzes is jon, de sebaj, igy marad a tovabbi teszt/review nezegetes...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
r4z
nagyúr
válasz toth_janika #68212 üzenetére
Jobb a hatotav.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
mSchumi87
senior tag
Tudtok ajanlani táskat/tokot macbook pro 13col-hoz?
-
SharpSA
veterán
válasz HUNPSP #68207 üzenetére
Szia!
Én ez év elején vettem az első macOS rendszerű gépemet. Nekem könnyű volt átállni, de persze kellett pár dologra találni megoldást, megfelelő programot. Itt is van az összefoglalóban segítség, de a neten is sok-sok dolog megtalálható. A leírásod alapján amire kellhet neked a készülék, nincs szükséged semmi extra dologra és hogy iPhone-t illetve iPad-et használsz szerintem könnyű dolgod lesz.
Windows lehet futtatni példál VirtualBoxban, az nekem is telepítve van, de már régen használtam. Lehet még natívan is használni, bár ennek nem látom értelmét, mert akkor minek MacBook-ot venni? Mivel iOS-t használsz, ezért én javaslom a macOS-t használni, úgy teljes a rendszer. Rá fogsz jönni milyen jól összedolgoznak: telefon hívás fogadása, kezdeményezése bármelyik eszközön, jegyzetek, böngészés folytatása másik eszközön, stb.
[ Szerkesztve ]
-
HUNPSP
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 2010 ota iPhone es iPad felhasznalo vagyok, viszont mindig Windows-os gepeket hasznaltam. Evvegetol elutazok kulfoldre 1-2 evre, es tervezek olyan gepet kivinni, ami konnyen hasznalhato a mindennapokban (netezes, youtube, filmek, ilyesmi - tehat alapvetoen nem jatekra kell), es persze megbizhato is, ezert nezegetem a Mac-eket.
Par kerdes felmerult bennem, ezert kereslek titeket:
- a windows utan mi az amire pl kifejezetten figyeljek a vasarlaskor, van barmi amit erdemes kiprobalni?
- lattam a tema osszefoglalot ahol le van irva hogy konnyu atallni mas rendszerrol... nektek ez milyen volt, es kb mennyi ido? mi az ami igazan megtetszett pl a windows utan a Mac-ben, a mindennapi felhasznalasban?
- mivel a Windows-t megszoktam, es vannak is csak oda programok amiket hasznalnek neha, igy az a kerdesem hogy a Mac gepen a win futtatasa mennyire gordulekeny, erdemes ezzel foglalkozni, vagy probaljak meg kizarolag a mac rendszerenel maradni?Koszi, szep napot!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Lall
veterán
No... Megtörtént az Air 2016 Pro csere. Nem csak annyi a különbség, hogy nehezebb és jobb a kijelző.
Sebességben (gondolom a sokkal gyorsabb SSD-nek jobb GPU CPU párosnak), így a mindennapi munkában is óriási előrelépés. Programok sokkal gyorsabban indulnbak és végzik a műveleteket. Billentyűzetet még szokni kell. Remélem nem lesz semmi gond vele, eddig öröm és bódottá.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz kenny123 #68202 üzenetére
A Font Book-ban szerepel a User fontok között a használni kívánt betű? Más alkalmazásban tudod használni?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
kenny123
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #68195 üzenetére
Hiába telepítem, nem találom a pages-ben a betűtípust. Mit lehet ezzel elrontani?
yo
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- Apple MacBook Pro 14! M4 Pro / 24GB / 512GB! 33Hó Garancia! BeszámítOK
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest