- Kompakt MSI alalap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNPSP
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 2010 ota iPhone es iPad felhasznalo vagyok, viszont mindig Windows-os gepeket hasznaltam. Evvegetol elutazok kulfoldre 1-2 evre, es tervezek olyan gepet kivinni, ami konnyen hasznalhato a mindennapokban (netezes, youtube, filmek, ilyesmi - tehat alapvetoen nem jatekra kell), es persze megbizhato is, ezert nezegetem a Mac-eket.
Par kerdes felmerult bennem, ezert kereslek titeket:
- a windows utan mi az amire pl kifejezetten figyeljek a vasarlaskor, van barmi amit erdemes kiprobalni?
- lattam a tema osszefoglalot ahol le van irva hogy konnyu atallni mas rendszerrol... nektek ez milyen volt, es kb mennyi ido? mi az ami igazan megtetszett pl a windows utan a Mac-ben, a mindennapi felhasznalasban?
- mivel a Windows-t megszoktam, es vannak is csak oda programok amiket hasznalnek neha, igy az a kerdesem hogy a Mac gepen a win futtatasa mennyire gordulekeny, erdemes ezzel foglalkozni, vagy probaljak meg kizarolag a mac rendszerenel maradni?Koszi, szep napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL 7490 i7-8650U 16 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB / 256 GB FULLHD TOUCH WIN11 EU BILL - ÁFÁS számlával!
- Apple MacBook Air 13.6" M2 (2022) 16GB RAM / 256GB SSD Éjfekete 36 hó garanciával
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Dell Latitude 7420, 15,6" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged