Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TonTomika

aktív tag

válasz HaliAdi #2443 üzenetére

Én a BD-ben sem hiszek, az is egy különálló optikai korong, megy karcolódik, elveszik, nincs egyből kéznél...akkor már inkább a flash memória az ésszerűbb. :)

Attól függ, hogy mennyit használnád a wines dolgokat. Ha azért napjában többször elindítod, akkor vagy virtuális gépként feltenni, vagy bootcamp. Hogy a kettő közül melyik, azt is a használt programok teljesítményigénye határozza meg. :) Bootcamp-es windowst viszont nehezebb megszüntetni szerintem ha már nem kell, két rendszerből is körülményesen lehet másolgatni, mert más a fájlrendszer ugye. Virtuális gépnél ilyen problémák nincsenek. Pl 4 gigánál nagyobb fájlokat nem lehet tenni pendrivera ami adott esetben FAT32, így vagy ki kell írni lemezre, vagy kell keresni olyan programokat, amik lehetővé teszik az idegen fájlrendszer írását/olvasását. Emiatt érdemes meggondolni! Virtuális gépként sima hálózati meghajtóként látja az OSX partíciót, illetve fizikálisan nem is partícionálja a vinyót.
    Crossover csupán egy ilyen kiegészítő keretprogram, ami képes .exe fájlokat futtatni. Előny még továbbá, hogy ott van egyből az OSX-is nem kell újraindítgatni stb. Viszont nagy teljesítményű programokat nem fogsz tudni futtatni vele valószínűleg, bár nem tudom a Core i7-esek mire lesznek képesek.

Szóval a kérdésedre a válasz: Te tudod, hogy mire van szükséged, nagyjából leírtam az érveket/ellenérveket. :)

Az árfekvés több mint valószínű hogy ugyan ez lesz, ha jön új termék megkapja a régebbi termék árát, és a régebbi olcsóbb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák