Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
3ye
tag
válasz
Jhonny06 #598 üzenetére
És miben jobb? Azokkal a paraméterekkel kapsz egy lassú, driverekkel szórakozó Vista-s avagy XP-s gépet. Ami meg az olcsóságot illeti, ne csak a vasat nézd, vedd meg hozzá a szoftvereket is. Warezzel könnyű nagyszájúnak lenni.
mod: Ami pedig magát a FUSI notebook-okat illeti, hát a minőséget inkább hagyjuk. Volt szerencsém használni egyet, 3 hétig, 6-szor volt szervízben és ezzel nem vagyok egyedül.
-
xedos
addikt
Ember ki mondja ezt???
Elvétve előfordultak problémák egyes gépekkel. Ugyanúgy mint a többi cég gyártmányaival...
Ugyanakkor az adatok alapján a meghibásodási arányban a legkevessebb, az IBM-el egy szinten van!
Ezekről a hibákról nem is hallottam...
Néhány macbooknak megtört a töltö zsinórja -erről hallottam.
Akksi probláma volt, de ezt cseréték -cserélik.
Egy apróság van: a billentyűzet alatt van egy 5mm-es csík -az szokott kopni. -
Sziasztok,
Ismét lenne kérdésem az előző (még nem ledes) macbook prokról. Nekem most nagyon mondják, hogy ez a széria eléggé bajos volt. Állando problémák voltak a kijelzővel, töltővel, meg a superdrive-al. Igazak ezek a pletykák? Ti mit hallottatok erről?
-
cucka
addikt
válasz
Jhonny06 #591 üzenetére
figy, ez itt most nem a megfelelő topik erre, de
- amit linkeltél, az valóban inkább a "drága de szar" kategória
- a 3 éve is ócskának számító 9600xt-m röhögve elkeni a száját annak a videókártyának, ami a linkelt notiban van.
- jobban jársz ha nem csillogtatod hozzáértésedet. saját érdekedben -
Jhonny06
veterán
"VGA? Na és?????" Ez is nagy hozzáértésről árulkodik. De még mindig többet tud az általam linkelt, ráadásul olcsóbb, a kijelző meg olyan, hogy kinek a pap, kinek a papné. Az akkumulátor üzemidő különbség meg nem nagy.
cucka: Az olcsók lehet, hogy szarok, de ez már nem az a kategória, ha nem vetted volna észre.
-
Jhonny06
veterán
És pont ez az, hogy ennek 15,4"-es kijelzője van, ami sokkal nagyobb, a proci is jobb, dupla annyi memória, nagyobb winchester és nem mellesleg 40 000 Ft-al olcsóbb. Pedig a Fuji se az olcsó cuccairól híres. És még linkelhetnék hasonlókat. Abba a nyomorult MacBook-ba még egy normális VGA sincsen, 300 000-ért meg 8600-ast kapsz, csak nem Apple. Hagyjuk már.
-
re@per
csendes tag
Mekkora lesz az új Mac Pro legkisseb méretű kijelzője 12" vagy akkor mint a sima Macbook-é ?
Még valami nem vagyok otthon ebben a témábande a Win fut rajta rendesen mert én is gondolkodtam már Macen de sajna munkám miatt Win is kellene amúgy nekem nagyon tetszett az uj Leo, amit a videokból láttam eddig belőle
-
Cyrin
addikt
Jó kis akció van a középső (fehér) Macbook-ra. 2 Gb ram + árcsökkenés
Hiába, sok a készlet, és nemsoká jön az új.
-
Sziasztok,
Lehet hogy lesz lehetőségem megvenni egy előző generációs macbook pro-t (2.16ghz c2d, 1 giga ram, 120 gb hdd, ati x1600, nem ledes screen...)
Akiknek volt dolguk az új szériával meg a régebbivel, várom a tapasztalatait. Nagyon látszik a screenek közötti különbség? Vga teljesítményben? Inkább költsek rá több pénzt és vegyem meg az újat?Válaszokat előre is köszönöm.
-
vally
csendes tag
Ha valaki tud 2 kiló környékén Macbookot, szóljon kérem...
-
zsolidodd
senior tag
Hello!
Egy kollégám szeretne Macbook-ot venni, de az USA-ból (apple store-ban csak 1100 $) hogyan lehet onnan rendelni? Próbáltunk, de nem lehet csak USA címet megadni. Ha onnan nem lehet, akkor hol lehet olcsóbban venni, mint itthon?
-
Tegg_LAsh
csendes tag
tuzfalakat, meg virusirtot honnan lehet leszedni macre?
-
tiv83us
veterán
Azer annyira kozel sem gaz mint a Vista, de azert meg neha vannak vele problemak. Egyelore az uj frissitessel nekem nincs panasz. A beszeljukmac.com foruman elhangzott uriemberrel ellentetben en tokeletesen latom a kekhalalos kepernyoket is a halozatban
Viszont ezzel a problamaval most nagyokat szopok Kidus gepen...
-
tiv83us
veterán
-
xedos
addikt
válasz
hyperspace69 #553 üzenetére
Na ilyen ember nincs...
Boltosok szerint dec közepére ér ide az új sorozat. -
hyperspace69
csendes tag
Szerintetek mikor érdemes venni MacBook-ot? Most illetve még az idén karácsonykor, vagy majd január februárban??? Mikor jön ki a tovább fejlesztett procis sorozat? Mert az is lefelé nyomhatná az árakat egy kicsit szerintem... Aki tud valami jó akciós helyet kérem szóljon!
-
Tegg_LAsh
csendes tag
Egy kerdesem volna. ahogy mar lentebb irtam oktoberben vettem a gepem, es most konzultalas utan azt a valasz kaptam a kerdesemre ("aki oktoberben vette a gepet, az kap-e leot utolag?"), h igen kapunk egy upgrade lemezt.
Nos az ujabb kerdesem az volna hozzatok, hogy egy rendes teljes verzios leo, vagy ha mindent ki akarok elvezni, akkor meg kell vennem nekem is kulon? -
sszever
őstag
Van egy 160 gigás USB külső merevlemezem.
Milyen formátumra formatáljam, hogy a Mac és a Win is tudja olvasni / írni. (ha lehet ne fat32)
-
Xero
nagyúr
Mivel a 2004-es office még Rosettán keresztül fut (PPC procit emulál) így nem csoda ha néha lefekszik. Használj inkább iWorkot vagy openoffice-t.
wmv és wma fileokhoz töltsd le a Flip4Mac nevű kis software csomagot amivel a QuickTime és az erre épülő alkalmazások képesek lesznek lejátszani azokat. -
sszever
őstag
Ma vettem a páromnak egy Macbook-ot (a család első mac-jét). Le is töltöttük leveleit, melyeket szerettünk volna megnézni. Voltak köztük powerpoint bemutatók is.
A mac-en telepítve volt az MS office 2004 demo-ja, ami meg is nyitotta a pps-t majd le is fagyottViszont kérdésem: mivel érdemes wm* fájlokat megnézni?
S pps fájlokat? -
Cyrin
addikt
válasz
Szlengatis #531 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
Gondolom, hogy a Pannonnál rá kéne kérdezni (vagy az oldalukon utánakeresni), hogy van-e az USB-s modemhez OS X-driver.
Nézd meg itt: [link]
-
Xero
nagyúr
válasz
Nagy valószínűséggel igen.
http://beszeljukmac.com
Itt olvasgass utána. -
Szlengatis
csendes tag
Még egy fontos kérdés, ha Macbook-ot veszek akkor tudok internetezni egy HUAWEI 3G-s (Pannon mobil-internet) USB-s modemmel
???
-
Xero
nagyúr
válasz
Szlengatis #529 üzenetére
Teljesen átjárhatóak a rendszerek, semmi gond nem lesz.
A macbook most frissült új integrált videóvezérlőt kapott, bár a régi gma 950-el is az általad felsorolt játékok simán mentek.
A rendszer valóban stabilabb, én pl csak rendszer update-ek során indítom újra. Ha valahova megyek a mobil gépemmel akkor is csak sleep. -
Szlengatis
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Először is elnézést ha már unjátok az ilyen kérdéseket csak sajnos nem vagyok jártas a témában. Jövőre egyetemre készülök, meg amúgy is rég óta szeretnék már egy notebook-ot. Jelenleg egy Petium P4-es 2GHz 256Mb RAM-os Windows XP-s gépem van. Lehet hogy rossz oldalra írok de gondolkodom egy Macbook-on, most a kérdés, hogy megéri-e egy ilyenre beruházni. Igazából szövegszerkesztés, prezentáció, zeneletöltés hallgatásra, netezésre, meg mondjuk néha néha játékra (régebbiek: MoHAA, CoD, Sim City 4) kellene, igaz a játék az csak másodlagos.Tudna valaki néhány jó tanáccsal megdoni?? Nagyon hálás lennék, mert nem akarok befürödni. Előre is köszi és bocs azért ha valakit már nagyon idegesít az ilyen kérdések.
Hanem azért gondolkodom hogy melyiket vegyek mert fontos a megbízhatóság(mondjuk ez mindenkinél így van ), állítólag a Mac-nak sokkal biztosabb a rendszere. Ez a gond mert nincs viszonyítási alapom. Még egy dolog van amiben tanácstalan vagyok,az a kompatibilitás. Ha a Macbook-ot választom akkor nem lesz gondom az Office-os dolgoknál, vagyis simán fogom vinni egy USB-n a dokumentumokat a Macbook-ról egy Windows-os gépre? -
Cyrin
addikt
Viszont a processzoroknak is változni kellett a 800-as FSB miatt.
Most sztem T7300 és T7500 lehet bennük.
-
Cyrin
addikt
Ezt a balf....ságot. Nincs az országban Mac, aztán a frissítés előtt egy héttel behozni 2-3 hónapra való készletet a régiből. Már csak az lenne a hab a tortán ha mindez még Tiger-rel is volna
Ha meg a viszonteladók nem tudtak róla, akkor meg a gyár cseszett ki velük, kisöpri a raktárkészletet.
-
looserboj
csendes tag
hello
szeretnek venni egy fullos macbook-ot
csak még a színét nem döntöttem el
ugyebár a feher elég ritka más laptopoknal, fekete meg van annyi mint a szemét....szoval még nem tudom milyen legyen.......(szerintetek is a feher inkabb női??)
szerintetek a szallitas a megrendelestol szamitva mennyi ido , ha mondjuk nincs raktaron se?? 2hét?? -
Kewin21
tag
Történt egy kis frissítés MB és MBP téren...
Szerintetek karácsony előtt már ezek lesznek elérhetőek itthon? -
tiv83us
veterán
-
Tegg_LAsh
csendes tag
hm. igy roviden annyit, hogy nagyon nagyon meg vagyok elegedve a kis MBal
igazi lelki- es munkatars valt belole.
egy gyors kerdes azokhoz akik mar leot hasznalnak. megeri valtani? mennyivel lett gyorsabb az uj rendszer? (bocs ha hulye kerdes) -
k.
őstag
ÉN épp ma néztem maceket itt bp-n.Hát ugy gyengéden emelővel szedtem fell az állam a földről.1 pcs csávonak ez sok....
.Kezdek azon elmélkedni hogy a következő noti az 1 apple gép lesz.Esetleg noti helyett 1 imac.
A slusszpoén:
Odamegyek az egyik macbookhoz képerőnyővédő ment rajta megmozhatom az egeret erre mit látok.Kis ablakban települ a windows xp..
-
tiv83us
veterán
Epp a Louisville-i Apple Store-ban vagyok, egy 17"-es MBP-rol irok...ahh
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8