Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MMiklos86

csendes tag

Érdekes lenne egy összehasonlító teszt a tényleg felsőkategóriás és méretben is hasonló Android készülékekkel. Google Pixel 9 Pro, Samsung S24+, Sony Xperia 1 VI... kínaiból is tényleg a legjobbakkal, nem a feleannyiba kerülő modellekkel. Persze nehéz lehet ezt összehozni.

Gondolkodtam rajta, hogy idén iOS-re váltok 13 év Android után. Próbálgattam is iStyle-nál a 15 Pro Max-ot (akkor még nem volt 16). Hát, biztos a bemutató telefon volt cinkes, mert egyáltalán nem éreztem az a wow érzést, döccenésmentességet, fluiditást, amit az iOS előnyeként szokás emlegetni. A saját másfél éves, 16GB ram-mal felszerelt, viszont újonnan is egy Pro iPhone árának felébe kerülő Oneplus 11-em ugyanolyan érzést nyújtott, csak a kijelzője volt látványosan rosszabb (sötétebb). Tény, hogy az Oxygen OS egy elég "tiszta" rendszer, mikor Samsungról váltottam rá, bizony ahhoz képest sokkal gördülékenyebbnek tűnt.

Szóval egyelőre várok, hátha a 17 az új 2nm chippel kevésbé megúszós lesz és valóban előrelépést jelent. Mert kezd elegem lenni a tepsikből, a mostani iPhone 16Pro és Google 9Pro mérete nagyon vonz.

Új hozzászólás Aktív témák