Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMiklos86
csendes tag
Érdekes lenne egy összehasonlító teszt a tényleg felsőkategóriás és méretben is hasonló Android készülékekkel. Google Pixel 9 Pro, Samsung S24+, Sony Xperia 1 VI... kínaiból is tényleg a legjobbakkal, nem a feleannyiba kerülő modellekkel. Persze nehéz lehet ezt összehozni.
Gondolkodtam rajta, hogy idén iOS-re váltok 13 év Android után. Próbálgattam is iStyle-nál a 15 Pro Max-ot (akkor még nem volt 16). Hát, biztos a bemutató telefon volt cinkes, mert egyáltalán nem éreztem az a wow érzést, döccenésmentességet, fluiditást, amit az iOS előnyeként szokás emlegetni. A saját másfél éves, 16GB ram-mal felszerelt, viszont újonnan is egy Pro iPhone árának felébe kerülő Oneplus 11-em ugyanolyan érzést nyújtott, csak a kijelzője volt látványosan rosszabb (sötétebb). Tény, hogy az Oxygen OS egy elég "tiszta" rendszer, mikor Samsungról váltottam rá, bizony ahhoz képest sokkal gördülékenyebbnek tűnt.
Szóval egyelőre várok, hátha a 17 az új 2nm chippel kevésbé megúszós lesz és valóban előrelépést jelent. Mert kezd elegem lenni a tepsikből, a mostani iPhone 16Pro és Google 9Pro mérete nagyon vonz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Battlefield 6
- Android szakmai topik
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest