- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
Nálam a keyboard laggol
-
GalaxyS9
tag
2024-ig mindig kis Pro-im voltak, de munkámból kifolyólag szükségem volt a jó telefotóra, ezért beugrottam a Max vásárlásba. a kezem átlag-átlag alatti méretben, értsd: mint egy hetedikes kisgimis srácnak, ezért 5-10 napig minden bajom volt vele, de szépen lassan megszoktam, megszerettem. már nem váltanék vissza. az aksi mindenért kárpótol
-
GalaxyS9
tag
a Mujjo bőrtokjait tudom ajánlani. nekem abban van a 15 PM Panzerglass üveggel. szuper prémium cucc
-
GalaxyS9
tag
válasz
MikeWazowski #2805 üzenetére
vagy a Resident Evil Village-et?
-
GalaxyS9
tag
nekem Mujjo bőrtokban sem melegszik a 15 PM, még 3D játéknál is csak langyos 5G használata mellett.
-
GalaxyS9
tag
szervusztok!
a tegnapi nappal én is csatlakoztam hozzátok egy 15 Pro Max-szel. ez az első olyan iPhone-om az első SE generáció óta, amit ennyire megszerettem már az első pillanatokban. csodálatos a kijelző, minden vajsima, ELKÉPESZTŐ a hangzás, és valami gyönyörű ebben a kék színben. 🥹
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest