Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
S24 ultrát és 15 pm-et használok. Kamerában jobb az iPhone, üzemidőben is (ezt én kb egálra tudom kihozni, ha energiatakarékos profilra váltok a samun a felbontást meg alapon hagyom, nem maxon), kijelzőben viszont jobb a samu, valamint egy picit gyorsabb még energiatakarékos módban is. Amiket olvasol a topikban, részben jogosak, részben nem. Tesztprogramokban én is látom pl a csíkozódást a kijelzőn, az iPhone-on meg nem, de ha nem ezt nézem, csak szimplán ránézek a kijelzőkre, akkor szebb a samsung. Kopni nekem nem kopik pedig fekete van. iPhone sem kopik nálam, pedig anno itt is voltak ilyen jelzések. Stabilitásban és gördülékenységben ha nincs is iPhone szinten, de majdnem, messze a legjobb androidos telefon ebben a tekintetben. Nekem a Face ID hiányzik nagyon, de ez már egyéni preferencia. Főleg úgy, hogy a biometrikus azonosítás (arcfelismerés, ujjlenyomat-olvasó) nem olyan jó, mint az általam szintén kb 1 hétig használt OnePlus 12-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest