Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tothl

addikt

A múltban érdeklődtetek páran a Panzer Glass üvegfóliákkal kapcsolatosan.
    Nos mivel az előző fóliám már csúnyán belevegősödött (Belkin), elszambáztam az allee -ba. Első körben az emeleti mobil boltban voltam, ott a szokásos gorilla üveget ajánlották, ami teljes kijelzős és a gyári szilikon tokhoz sajnos nem jó. Tehát ezt elvetettem. Ezekután bevonszoltam csoffadt testemet a földszinti iCentre boltba, ahol tettek rá Panzer Glass -t. Nem nagyon spiláztam túl, mondtam, hogy üveg érdekel és a gyári tokkal kell kompatibilisnek lennie. 13 pénz volt fölrakással együtt, ami szerintem tökéletes lett. A minősége is jónak tűnik, remekül csúszik, szépen átjönnek a színek.

Ami rejtély, hogy a másik hogy levegősödött föl.. ? :D Nem a széle vált el, hanem egy kicsib pár milit bentebbről indult. Bevallom a télikabát zsebében van szösz-ez-az illetve a kocsiban a magsafe tartóból kiesett kétszer amikor hanyagul illesztettem....ezek okozhatták esetleg.....de érdekes mert belül kezdett terjedni és hiába nyomkodtam vissza látszólag jó lett de feljött utána pár másodpercen belül. :D

Új hozzászólás Aktív témák