Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
A múltban érdeklődtetek páran a Panzer Glass üvegfóliákkal kapcsolatosan.
Nos mivel az előző fóliám már csúnyán belevegősödött (Belkin), elszambáztam az allee -ba. Első körben az emeleti mobil boltban voltam, ott a szokásos gorilla üveget ajánlották, ami teljes kijelzős és a gyári szilikon tokhoz sajnos nem jó. Tehát ezt elvetettem. Ezekután bevonszoltam csoffadt testemet a földszinti iCentre boltba, ahol tettek rá Panzer Glass -t. Nem nagyon spiláztam túl, mondtam, hogy üveg érdekel és a gyári tokkal kell kompatibilisnek lennie. 13 pénz volt fölrakással együtt, ami szerintem tökéletes lett. A minősége is jónak tűnik, remekül csúszik, szépen átjönnek a színek.Ami rejtély, hogy a másik hogy levegősödött föl.. ?
Nem a széle vált el, hanem egy kicsib pár milit bentebbről indult. Bevallom a télikabát zsebében van szösz-ez-az illetve a kocsiban a magsafe tartóból kiesett kétszer amikor hanyagul illesztettem....ezek okozhatták esetleg.....de érdekes mert belül kezdett terjedni és hiába nyomkodtam vissza látszólag jó lett de feljött utána pár másodpercen belül. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem a széle vált el, hanem egy kicsib pár milit bentebbről indult. Bevallom a télikabát zsebében van szösz-ez-az illetve a kocsiban a magsafe tartóból kiesett kétszer amikor hanyagul illesztettem....ezek okozhatták esetleg.....de érdekes mert belül kezdett terjedni és hiába nyomkodtam vissza látszólag jó lett de feljött utána pár másodpercen belül.