Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Amazon Fire TV stick/box
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ngtx
aktív tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Én is kétszer meggondolnám, hogy biztos onnan szeretnék-e telefont, mert tud galiba lenni, de azért többnyire ott sincsen probléma velük.
Haverom rendszerint onnan rendeli ahol a legolcsóbb igazából sosem volt velük gond.
Nem különösebben érdekli, hogy most az lopott telefon a kamionról vagy bármi. Én maradok a bevált beszerzési módszernél ami a szolgálató.
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
tuzpenge
üzenetére
A teljes visszaállítást az Apple sem ajánlja. Szerintük sokszor nem old meg semmit.... csak fájlokat és beállításokat töröl. A beakadt/rosszul futó folyamatokat/esetleges melegedést meg force restart-tal lehet orvosolni
Nekem valamelyik nap olyan volt pl, hogy akárhova dugtam be a telefont tölteni, nem töltötte, nem jelzett semmit. Újraindítottam és jó lett. -
SharpSA
veterán
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Kiskőrös, Yettel, november 8-án (emlékszem, mert aznap vettem át a mostani telefont és rögtön került is rá fólia).
A dobozát nem kértem el, így kidobták, ezért a típust nem tudom megmondani.
Az eltérés okai között szerepelhet az is, hogy akkor éppen 25-30 százalékos akció is futott (talán ez most már nem él). -
válasz
tuzpenge
üzenetére
Hát pont nem ezt írtam. az 1500D ami jobban tapad, a 600D kevésbé. A tactical az pl 1500D-s, és jól tapad. Most itt van a telefonon, nekem nem mozog benne a telefon, akárhogy próbálkozom. Rendeltem egy Benks ArmoAir-t is, de arra még várni kell. Az ugyan 600D, de meglátjuk, más gyárónál is jellemző-e, hogy kevésbé tapad ez a szövés.
-
válasz
tuzpenge
üzenetére
Tapasztalataim szerint az 1500D jobban tapad sokkal, mint a 600D-s szövés. Én is ezért nem mertem bevállalni, Pitaka-ból is ami utóbbi, az nem elég "grip" szerintem. Használattal javul, mindegyik olyan, mintha új korában volna rajta egy viaszos réteg, ami ha lekopik, akkor tapadósabb lesz a kézben.
Én most Tactical Aramid-et használok, ami az eddigi legjobb, ha mindent nézünk, egyedül talán ebben is az az egy negatívum, hogy a magsafe része nem mágnes, csak sima fém karika körben, ami nem is gond, de néha sikerül azért nem pont középen felcuppannia és akkor igazgatnom kell. Persze akkor is tölt, meg minden, csak az én szemem bántja, hogy nem tökéletesen áll a telefon a töltőn. Az biztos, hogy ez is, miután lekopik az említett réteg, nagyon jól tapad a kézben, és ez a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gen 5 a neve talán.
Nekem valamelyik nap olyan volt pl, hogy akárhova dugtam be a telefont tölteni, nem töltötte, nem jelzett semmit. Újraindítottam és jó lett.