- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
icecave #1519 üzenetére
Iphonon másfél éves vagyok, kevés a tapasztalatom, azt tudom, hogy 100x több a bug mint amit 10 évig hallottam amíg androidoztam. Apple payt fél éve használom, közben volt telefon és óra váltás is, és tökéletesen működött, ezért is lepődtem meg, hogy szombaton nem tudtam a telefonnal fizetni. Azért is kérdezek mert alma új nekem, és ha valami nem kerek akkor arra gondolok, hogy user error, mert nem vagyok biztos magamban. Pay esetében kapcsolgattam, újraindítottam és csak ez után írtam, mivel nem jött válasz töröltem a kártyát és az megoldotta, tegnap fizettem is vele.
Csak egyszer legyen stabil, soha többé egy almás készülékre sem teszek fel friss OS-t (sajnos nem mindig tudja elkerülni az ember)! Ne rajtan béta teszteljen apple és az app készítők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest