Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Nem sufni tok, speedshop-ból vettem. [link]
Egyszerűen közel sincs bármelyik spigen tokhoz minőségbe, de anno is filléres tokok voltak ezek 4-5 ezerért már mindent tudtak.Perpill én a 15 pro max-hoz egy uag metropolist használok, most a spigen mag armor volt az első tok de túl csúszos a széle, de egy nillkinhez képest már jobb fogást biztosít, hiába van azokon pöttyök a szélein.
Ami még jó a ringke tokjai azok jobb fajták. -
madkiller
őstag
Akkor lehet, hogy ezek között is van szórás, de nekem sokkal gagyibb műanyag a Nilkin. Oda tette elém a csávó, hogy ez milyen fain erre levettem a tokot a telefonomról és mellé tettem, hogy én valami ilyet keresek csak magsafeesben. Láttam a szemén látja ő is a különbséget, de nem szólt semmit. Kereskedő nem akarta leszôlni a szarját.
-
madkiller
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest