Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iphoneos897
csendes tag
Tegnap megvolt az első alkalom, hogy letudtam tesztelni mit is tud a 15 PM olyan szerepben, amire egész gyakran használom.
Különösen az akkura gondolok, mivel megvolt az első túrám vele. Az biztos, hogy most még az utazás közbeni netezéssel alig merül. A túra alatt sem volt rossz. 5 óra (20km) alatt 80%-ról 30%-ig ment le. Miközben végig ment a gps alkalmazás (alltrails és sima térképnek mapy.cz) és elég sok kép is készült vele. A kamerára mondjuk még rá kell érezni, mert a közelebbi képek elképesztőek, de a tájképeknél annyira nem érzem az előrelépést.Melegedni viszont eddig csak akkor melegedett, amikor vonaton töltöttem és közben használtam is.
Kijelzővédőből viszont hiába vettem panzerglasst, ami elég jó minőség érzetre is csak a keret mintha nem lenne a legigazibb rajta, ahogy a nomad bőrtok is benyomható kicsit felül.
Van még egy másik dolog, ami lehet a megnyitott programok hibája, de az instagram, ha történetet tennék ki a kép kiválasztásánál szeret akadozni, fagyni. Amikor pedig a gmail-t safarin keresztül használom az első frissítés után kell jó néhány másodperc mire reagál bármire is az oldal.
Összességében amúgy elképesztő előrelépés ez a 11 PM-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest