-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Egy jó kis idle clickerbe botlottam. Már nem is tudom hogyan, talán reklám hozta fel.
2 éves darab : crafting idle clicker
A grafika egyszerű, a játékmenet viszont bőven ad gondolkozást , elsősorban a fejlesztések miatt, illetve jókora mennyiségű tappolásra is szükség lesz a termelés gyorsításához.
Eventek is futnak. Van "prestige" is, elég hamar újra kell kezdeni a bevétel szorzók pumpálása okán. Úgy látom van benne tartalom. Vannak receptek amelyek csak eventekből szedhetők ki, illetve a prestige során szerzett pontokkal fejleszthetők is ezek a blueprintek.
Még bele sem tudtam merülni mennyi lehetőség van benne. Steam-en is van, azt még nem néztem hogy cross platformos-e, ha igen az külön jóság lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest