-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curtain
senior tag
Állítólag jön a Rainbow Six Siege is mobilokra. Egyre több ilyen nagy cím jelenik meg mostanában.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87 #38196 üzenetére
Doom 1-2, GRID 1-2, Baldur's Gate, Kotor.
Fall-N: Doom 3 csak Nvidia eszközökön megy. Hivatalosan. Play-en fent van, meg is találod simán Google-vel keresve, csak a Play-en nem dobja ki a kereső, ha nem olyan telód van.
-
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38196 üzenetére
Doom 3-ról tudok még, de letöltési linket azt nem.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Rigormortiis #38194 üzenetére
Én játszok vele néha, de csak gamepaddal élvezem, amiből nekem vezetékes van, de tablet mellé tökéletes így.
Valaki tud még más PC játékokat, amik android eszközön is játszhatóvá váltak, ahogy a Hald Life 2 vagy az Elder Scrolls Morrowind? Ezeknek egész jó lett az érintőképernyős vezérlése is.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93 #38193 üzenetére
Az első résszel még a régi s7emen jatszottam, az is szeretett hosszan tölteni, de újabb telókon lehet, hogy jobb a helyzet.
Ja, amúgy az Alienre és az Xcomra is vonatkozik, hogy (érthetően) elég ram igényesek, és ha játék közben kilépünk böngészni vagy messengerezni, akkor a játékba visszalépve elölről tölti be azt.
-
válasz
Rigormortiis #38192 üzenetére
Az xcom elso resze is ilyen vagy ott vajon jobb a helyzet?
-
Rigormortiis
veterán
Valaki játszik rajtam kívül az Alien Isolationnel? Én eddig túl sok időt nem szenteltem rá, noha imádom a játékot (ps4en is szanaszét játszottam), de nem tudtam megszokni a mobilos irányítást, most viszont hirtelen felindulásból elvittem a feléig, és jelentem: nagyon jól játszható, ha megszokja az ember.
Mostanában az Xcom 2 is többször előkerült, ez is remek port, mondjuk itt érezhetően nagyon alacsonyan van a felbontás, és a töltési idők is hosszúak, ami kényelmetlen olyan szempontból, hogy ha van játék, ahol gyakran kell játékállást visszatölteni, az ez.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Rigormortiis #38186 üzenetére
Már a google play-ről is levették a Never Alone-t, pedig valóban nagyszerű alkotás az is, leginkább a Brothershez hasonlít, csak ez oldalnézetes.
A Sky-t is ajánlom én is, bár az olyan élmény, hogy barátnővel vagy családtagokkal a legjobb együtt játszani, de idegen játékosokkal sem rossz. A lényeg hogy az előrehaladás érdekében ennek csak egy része játszható egyedül.
tboy93: Szívesen
-
Köszi mindenkinek, végigbogarászom az ajánlott címeket
-
válasz
Trk.Adam87 #38185 üzenetére
Köszi
A Machinarium és a GRIS tetszik, azt felírom mindenképp a listámra. A Brothers: A Tale of Two Sons és a The First tree megvan PC-re, azokat majd végignyomom ott.
-
Megjelent androidra egy fantasztikusan jó tower defence a Broken Universe. F2P, még nem tudom, hogy mennyire játszható mikrotranzakció nélkül, de ha ugyanolyan, mint a PC verzió, akkor semmit sem kell költeni.
A kezdeti review-k alapján vannak még benne bugok, de ezeket folyamatosan javítják.
-
icemad
nagyúr
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38185 üzenetére
Ezek mellé még odatenném a Never Alone-t, ami úgy néz ki, hogy 12es androiddal már nem elérhető
Viszont ajánlom még a Sky: Children of the Sky-t, ami habár ingyenes, az égvilágon semmit nem kell rákölteni, reklám sincs benne, és egy gyönyörű utazás.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
tboy93 #38184 üzenetére
Teljesen hasonló nincsen(talán csak a Vandals), de felsorolok pár nyugodtabb játékmenetű címet, amik helyenként elgondolkodtató, logikai elemeket is használnak:
Machinarium: [link]
A fejlesztők többi játékát is ajánlom, nagyon jó point and click kalandjátékokat tettek le az asztalra, melyek általában mellőznek minden párbeszédet és teljes mértékben az atmoszféra, művészi látvány és fejtörők kerülnek előtérbe.Kingdom Two Crowns: [link]
Nagyon kellemes, relaxáló élményt nyújtó oldalnézetes tower defense/város fejlesztgetős stratágia hybrid, pixel art grafikából az egyik legszebb, amit valaha láttam.Pavilion:
Elég absztrakt látványvilágú, könnyen irányítható puzzle-kaland játék.
[link]Brothers: A Tale of Two Sons: [link]
Egy szívszorító történetet elmesélő kaland játék. Irányítás szempontjából fontos a 2 kezed összehangolása, mivel 2 fiút kell benne egyszerre irányítani.Gris: [link]
Egy elég melankolikus hangulatú oldalnézetes utazás egy művészien felépített világban, kisebb logikai feladványokkal.Inked: [link]
Kézzel rajzolt hatású hangulatos látványvilág sok-sok fejtörővel.Lumino City: [link]
Valóságban elkészített, bedigitalizált pályákkal operáló Machinarium szerű point n click kaland játék.The First Tree: [link]
Szintén nyugodt, relaxációs élményre épülő játék, melyben egy róka magányos utazását élhetjük át, a felfedezést és atmoszférát középpontba helyezve. -
Sziasztok!
Végig pörgettem a Hitman, Tomb Raider, Deus Ex GO játékokat, meg a Monument Valley 2-t. Mit javasoltok ami ezekhez hasonló? Illetve bármi más is jöhet, amit kényelmesen lehet játszani touch screen-en (nem épül nagyon reflexekre stb.
) Ja és inkább fizetős játékok érdekelnek, ami tele van reklámmal meg IAP-al az nem.
-
akooos
veterán
válasz
Maxtreme #38180 üzenetére
A puffer helyett javasolnám a polipot (vagy akár a teknőst is
)
Polip 5 körönként ad egy invincible shieldet + feltölti az életet,ha akkor ér támadás, a teknős pedig 5 körönként ad egy pajzsot, ami csak akkor kerül felhasználásra, amikor tényleg damage ér.A thunder wolfot is cserélném, mondjuk a Chomperre, aki 3 körönként megeszi a legalsó sorba érkező monstert (legendary szinten pedig a 2. sorig felnyúl).
De persze ezek totálisan szubjektív dolgok, a saját gearemet mondom, nekem ez vált be legjobban
-
KillerATi
tag
Sziasztok!
Tudom android játék topic, de nem találtam ios-es megfelelőjét.
Olyan játékokat keresnék, amik online játékok, és sok magyar játékos van. Akár póker, billiárd, de esetleg komolyabb/más stílusú játék is érdekelne. A lényeg az lenne hogy ne külföldiekkel játsszak együtt, lehessen akár chat formájában beszélgetni, stb. iPhone-on elérhető játékokat keresnék.
Előre is köszönöm! -
akooos
veterán
-
janeszgol
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
janeszgol #38172 üzenetére
Total War határozottan nem ilyen eszközökre való. Baldur's Gate még hagyján, hogy a GUI mennyit foglal, de a Total War mindig is a nagy csatákról, sok egységről szólt. Azt pici kijelzőn, érintéses vezérléssel nem tudom, mennyire lehet hatékonyan megoldani.
Ha mindenképpen portolni akarnak, akkor platformereket, kézikonzolos címeket lenne célszerű, ha már direkt Androidra senki nem akar teljesen új játékot csinálni. -
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #38171 üzenetére
Na, én ezt például sosem értettem, hogy egy Total Wart minek mobilokra elhozni? Már a Baldur's Gate-nél is néztem, hogy felesleges (a GUI alig fér ki, illetve hát 50+ órás kaland), de megvettem, és majd tableten végig játszom. De egy Total War, vagy említhetném a Civilizationt, esetleg a többi menedzser játékokat, ezek nem ilyen kis eszközökre valók.
-
Rigormortiis
veterán
Ahogy nézem a Feral következő portja a Total War: Medieval 2 lesz. Igazából bíztam benne, hogy az Xcom 2 és az Alien Isolation után maradnak ezen az úton és valami kurrensebb címet hoznak el ismét hordozható eszközökre
-
Amur
addikt
válasz
Maxtreme #38168 üzenetére
Bakker nekem az 50 millió is jó eredmény...
Én belépkedek minden nap de csak a tűzsárkányost csinálom meg. Bírom nagyon. de nem is gondoltam volna hogy 500 millát is lehet egy körben csinálni?
mondjuk 30-as pályán vagyok, 48-as szinttel, 3 lega, 3 epic cuccal 6315 attackkal. -
ovics
aktív tag
Sziasztok, párommal keresnénk valami olyan játékot amivel ketten tudunk játszani. It takes two jellegű tetszene. Előre is köszönöm!
Bocsánat, rossz topik. -
Fall-N
veterán
válasz
Dilikutya #38161 üzenetére
Én tavaly októberben hagytam abba, de nem az irányítás miatt, hanem gyenge volt az akkori telefonom hozzá és laggolt. Most az X3 röhögve vinné, de nem kezdek bele, elég időrabló.
Trk.Adam87: Elég sokat játszottam vele, semmilyen hiba nem jött elő. Példás a port, a hülye Valve helyében megvenném a fejlesztőtől.
-
-
törölt tag
Most olvastam hogy március végén jön az eredeti Angry Birds játék remake-je. Nem lesz benne iap és reklámok, egyszer kell csak megvenni kb 400ft-ért.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87 #38155 üzenetére
Függetlenül attól, hogy pl. a Doom-ot megvettem Androidra, és megvan a GRID is, még nem igazán támogatnám ezt az irányt. A Doom is csak azért elviselhető, mert az nem 3D-s, nem kell felfelé célozni, a GRID meg jól optimalizált a giroszkópos irányításra, mint általában a mobil autós játékok. De már egy Skyrim, Medal of Honor szerintem játszhatatlan lenne érintő kijelzőn, kontrollert meg mondjuk nem vinnék magammal. Eredeti, normális játékok kellenének. De jelenleg a Google Play egy szeméttelep, a p2w még csak az egyik baj, de nagyobb gond, hogy nagyon kevés a valóban minőségi játék, ami esetleg még ki is használja a mai hardverek képességeit.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Fall-N #38153 üzenetére
Egyetértek, felraknák őket a Google Playre 3000 ftért, százezrek vennék meg.
A mai készülékeken már szépen futna a Skyrim is pl, ami a nyitott világa ellenére sem foglal annyira sokat. (Kevesebb a tárhely igénye, mint a Genshin Impactnak) Ez utóbbit még 6000 Ftos áron is rengetegen megvennék, abból kiindulva, hogy a Titan Quest Legendary Editionját is viszik, mint a cukrot, pedig nem olcsó. -
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38152 üzenetére
A Half Life 2 fut, mint az álom, játszottam is sokat vele. Csak elég gáz, hogy ezerszer többet ér bármilyen mostani fejlesztésű Androidos játéknál. Nem is értem, hogy az ekkora nagy klasszikus játékokat miért nem adják ki droidra. Biztos eladnának sokat belőle. Nagy álmom lenne egy Max Payne 2 port.
-
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #38149 üzenetére
Mire sikerült letöltenem, addigra törölték az eredeti hsz-t. Emlékeim szerint valamit írtál még, talán magyarításról? Valakinek van esetleg képernyőmentése?
-
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38145 üzenetére
Köszi kipróbálom újra. Redmi Note 7-re feltettem egyszer, de nem sokat játszottam vele.
Az első link nem működik. Pedig nekem is fel volt telepítve, amikor megjelent.
-
Amur
addikt
Na akkor ref link mentesen.
Van egy ukrán srácok által készített játék, illetve már kettő, ami az un. play to earn vonalat követi. Persze még gyerekcipőben jár ez a stílus, de becsülendő hogy mindenféle reklám nélkül, gyüjthető kriptovalutát adnak acsikért, nyitható ládákból, napi pörgetésből.
mindkét játék merge típus, aki nem szereti az ilyen, meg úgy általában az Idle játékoknak azoknak nem ajánlom. Most barkácsolják hogy a polkadot networkre felcsatolják a LIS nevü kriptovalutájuk. Így előbb utóbb eladható lesz. A játék korábbi verziójában a másik kripto pénzre volt váltható, de körülményesen elöszőr másik kriptora váltva és azt eladva.
most akarnak saját kriptot, de amíg ez nincs "kész" addig csak gyüjteni lehet.
aki a macskákat szereti annak a merge cats: [link]
aki inkább sárkányozna annak a crypto dragons: [link]
a játékra jellemző az egyszerűség(az még nem egészen négy éves fiam is eljátszik vele).
Viszont van napi láda, napi pörgetés, egy szekér acsi amiért kripto jár, illetve napi feladatok is amiért szintén. A sárkányosba többen tolnak valós pénzt(mert van egy event is ahol minnél több kriptot kell elkölteni a játékban, és az összegyült kriptot szétosztják a résztvevők között.az első 20 még előfizetést is kap mellé ami nem rossz mert a gagyi láda helyett értékes ládák járnak a napi feladatok elvégzéséért(merge 10 cats, visit the discord és hasonló idétlenül egyszerű taskok), a "bálnák" általában jóval többet költenek mint amit visszakapnak a poolból, de szerintem ők az előfizetés, és a korábbi ládák tartalmát is beforgatják, tehát nem feltétlen veszteségesek.
Szimpatikus kezdeményezés. a discord csatijuk nagyon él. aktívak ők is.
A kezdeményezés dicséretes! Végre lehet lezárul egy korszak amit mindenki szidott és a pay to win játékok szép lassan eltünnek! Nagy változás készül a játékiparban ez egyértelmű. mindkét játék 1 millió letöltés felett jár, nem kamu, mondom a korábbi kriptojuk (soul) eladható volt pár kriptotőzsdén(nem a nagyokon), viszont ha a polkadotra csatlakoznak akkor bekerülhetnek az igazi kripto vérgeringésbe. Bocsi a hosszúért, én nagyon lelkesedem a play to earn vonalért. Pc-n is indul a dolog, de pl. a hack and slash diablo klónos kripto játékra beregisztráltam és 130ezredik vagyok a várólistán...valamit elmond mennyire elegük van az embereknek a p2w-ből!(a pc-s játék a lost relics, az opensea tele van az nft fegyvereikkel amit kifarmoltak a szerencsések. Van 135 ezer forintnak megfelelő ethereumért is fegyver...Drukkolok ennek a vonalnak. igaz itt a belső marketes játékok fognak hosszú távon megmaradni(annakidején emlékszem a diabloban is volt ilyen, elég jól lehetett vele keresni). attól félek az én kedvenceim az idle gamek cripto verziói nem fogják tudni eltartani magukat hosszú távon. bár kreatívan meg lehet ott csinálni a ládákból kihulló gyüjthető kártyákat ami a belső piacon kriptora váltható, és persze bonuszokat adnak(vannak ilyen kártyák benne, csak a marketet kell hozzá megcsinálni.) bocsi a hosszúért!
ja aki a ref linkemre kiváncsi hogy jutalmazzon a hosszú játékbemutatóért privátban megkapja. remélem Ollie ennyi belefér! -
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87 #38139 üzenetére
Nem lett volna egyszerűbb a Shield verziót átpofozni, hogy menjen más eszközön is? Amúgy ezeket a Shield-exkluzív játékokat nem értem. Nem lett a Shield akkora siker szerintem, hogy megérje ahhoz kötni bizonyos játékokat.
-
zozyk
addikt
válasz
-
dionaea
őstag
válasz
Huh nagyon köszi. Vissza mentem az időben 20 évet nagyon jól megy picit fura de itt a story a lényeg. Hát ha lenne még több ilyen az nagy királyság lenne
-
Trk.Adam87
aktív tag
Ha valakit érdekel:
A Half Life 2 már egy ideje játszható bármilyen újabb android eszközön(nem csak nvidia shielden), hála egy embernek, aki évek munkàjával átportolta a source enginet androidra.
A játék tökéletesen működik, egyedül a karakterek szemei nem jelennek meg tökéletesen, de teljesen játszható, még szerintem modokat is elfuttatna, beleértve a játék magyarítását.
A port innen tölthető le teljesen szabadon, megbízható forrásból:
[link] -
Referral linket tilos közzé tenni a fórumban!
-
Dilikutya
félisten
Telefonnal BT-n kommunikál, már kipróbáltam, jól megy. Kialakítás szempontjából mindegy lenne, mit veszel, ugyanazok a gombok vannak az irányításra, ebből a szempontból semmit sem változott a kontroller. Legtöbb helyen már csak az aktuális Xbox kontrollerét kapod, szerintem nem is érdemes régebbit kutatni. 21-22e körül van stick nélkül, 25-26 adapterrel, gyári adapter magában 8-9e.
PC-re USB-C kábellel is csatlakoztatható, akkor akku nélkül is megy. -
icemad
nagyúr
A 360 és az első szériás one kontroller nem bt-s. Az újabb one és series kontrollerek között minimális a különbség. Van egy extra share gomb, és kicsivel kisebb a series kontroller. Választani nagyon nem tudsz, mert szinte már csak series kontrollert lehet kapni.
Jó a meglevő BT dongle is, ha minimum BT 4.0.
A sticknek annyi előnye van, hogy azzal egy PC-hez tudsz akár 8 kontrollert is csatlakoztatni.Tartóból a Venom Xcloud az ajánlott. Vagy, ha sokat hurcolod, akkor Venom Travel Kit.
-
Kasya
nagyúr
Nem vagyok Xboxos, ezert hadd kerdezzem meg:
Mi a kulonbseg az Xbox One, 360 és S/X kontrollerek kozott? Melyiket valasszam?
Wifi-n, vagy Bt-on kommunikal a telefonnal?
Ha géppel is használnám, a stick-es verziót kellene vennem, vagy egy meglévő BT/Wifi dongle elég?Van esetleg kimondottan ajanlott Xbox kontroller mobil tarto?
-
regener
veterán
Most jött üzenet hogy megjelent, hátha érdekel valakit:
Hitman Sniper: The Shadows -
-
janeszgol
félisten
válasz
Trk.Adam87 #38111 üzenetére
A Genshin egy nagyon jól programozott játék. Alacsony, alacsony-közepes részletességgel egy SD460-on is simán fut. Látszik, hogy hozzáértők készítették. Több ilyet!
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #38111 üzenetére
Én ennyire nem vagyok kihegyezve a grafikára, a hangulat és játékélmény legyen lehengerlő.
Egyébként én is furcsállom azért, hogy Pad5-ön is "döcögős", a grafika, pörgés nem indokolja. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
baal-amiga #38110 üzenetére
A játék optimalizálása mondjuk lehetne jobb, mert max grafikán közel olyan követelménye van, mint a Genshin Impact-nak és azért teljesen más szint a két játék. Genshin Impact hozza az átlag ps4 szintet teljesítmény igény, grafika szempontjából, míg a Battle Chasers egy teljesen indie színvonalú játék, aminek látványos és művészi a grafikája ugyan, de reálisan nézve tized akkora teljesítmény kéne neki, mint a Genshinnek pl, ennek ellenére még a snapdragon 860on is képes laggolni max grafikán.
-
darkrock
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #38100 üzenetére
Megvettem én is, de betöltésnél mindig kifagy a játék. (S10+)
-
Drughi
addikt
Üdv,
Sikeresen eltökítettem a Drag Racing játékom mentését / PIN code-ját.
Esetleg aki játszik a játékkal és nem a legelején tart, nem küldene egy PIN-t a sajátjáról? -
icemad
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #38104 üzenetére
Az én helyzetem kicsit speciális... Én egy évre fizetek elő, 30 euró, viszont a fiaim is megkapnak így minden extrát. Ha így nézed, akkor 30 euró /3 ember/év. Vagyis 1 euró alatt van a havi költsége per koponya. És eléggé sok játék/alkalmazás van benne. Többségük nagyon jó, pl a Titan Questet biztos nem vettem volna meg teljes áron, de így (majdnem ingyen) egy remek játékot hagytam volna ki. De mondhatnám akár a Polytopia játékot is, ahol egyetlen törzsért 2-3 eurókat kell fizetni. Playpassban benne van, ingyen megkapja az ember az összeset, és a playpass lejárta után is megmarad minden iap vásárlás. Így ez az egy játék már behozta az éves playpass díjat. De ez csak az én esetem.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
icemad #38103 üzenetére
A playpass inkább csak annak éri meg, aki napi 3-4 órát is játszik minimum ezen a platformon. A Battle Chasers játékban bőven van vagy 30-40 órányi tartalom, ami egy átlag mobil gamernek 1 hónapra bőven elég, így 330 Ft-ért sokkal jobban megéri, mint előfizetni a playpass-ra, ami havi 1890 Ft. Persze aki hosszútávú aktív playpass előfizető, annak nyilván felesleges megvennie bármilyen playpass béli játékot. Sok játéknál még +előny is a playpass, pl: Kingdom Rush szériában tudom, hogy megkapod ingyen az egyébként fizetős karaktereket is.
-
icemad
nagyúr
válasz
Playpassban is benne van. Lehet ránézek majd, a Rocket League egyre inkább idegesít. 10-ből kb 2 meccset tudok nyerni...
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Köszi, behúztam, mondjuk én a pc verziót elkezdtem pár éve, de az nem tetszett benne, hogy az inaktív csapattagok nem fejlődnek
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Nem tudom Androidos játék e.
Mondta az ember a nevét, mire hazaértem elfelejtettem.
Oldalt kettő piros labda pattog, közepén játszol:JÁTÉK lényege, hogy a lepattanó labda elől el kell lépni, és ahogy lepattan a labda duplázodik és így tovább.
Hátha valakinek beugrik a neve leírás alapján...Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest