- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
tag
Valaki régebben dícsérte, most ingyenes:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infinity.railways
Meg ez is, bár egyiket se próbáltam még
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infinitygames.packageinc -
Kasya
nagyúr
válasz
szildavid90 #37398 üzenetére
Az elején még igen. A Trophy Tier I vége felé már nem mindig, mert egy este alatt jelentős csapat tud generalodni, amivel aztán reggel sokat lehet előre jutni.
-
Kasya
nagyúr
válasz
szildavid90 #37394 üzenetére
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
sztanozs #37392 üzenetére
Köszi
Teljesen hobbi, laikus, mondhatnám kontár szinten csinálom, nem vagyok se programozó, se grafikus stb. A gombok pl a Unity alapértelmezettjei. A lényeg az a kód (pontosabban tulképp folyamatábra, mert Playmaker), ami képes generálni a rejtvényeket. Egyébként tervbe van véve hogy összekollaborálok talán egyszer egy-két grafikussal, designerrel, akik gatyába tudnák rázni a kinézetet.
-
sztanozs
veterán
válasz
[HUN]NIMROD #37391 üzenetére
A játékok jónak tűnnek, de a felület és a játék ikonja valami rettenet...
Amúgy gratula, nem semmi
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Sziasztok, van itt aki szereti a logikai játékokat? Ezt én csinálom: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree
Azoknak fog tetszeni, akik unják már a Sudokut -
jonnyjoker01
veterán
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #37378 üzenetére
Még ebben a hónapban indul a béta teszt de csak amerikában. Remélem egy normális játékot kapunk és nem olyat mint pl a project cars go. Az első gameplay videóból sokminden kiderül majd.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Nektek mi a véleményetek az AnimA the game című hack&slash nevű játékról. Lvl29 sorci vagyok. Végén járok ahol a ördögöt kellene megölnöm, de brutál. Illetve stash- be tett tárgyak eltűntek, e mailban se jöttek meg. Érdemes a játékkal foglalkozni vagy várjak még vele?
-
Kasya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #37378 üzenetére
-
törölt tag
Trailer alapján egész jó autós játék jön majd a Codemasters-től. link
-
WhiteWalker
nagyúr
Szerintem semmivel se nehezebb az újaknak sem lassabb. Azt leszámítva , hogy ha van maxos hős és kapsz hozzá fejlesztés követ , akkor azok átválthatóak más gyűjthető upgrade cuccra. Ennek most érzem kicsit előnyét , hogy több hősöm is maxos. De azért sokat nem dob a fejlődésen.
Amúgy ez a tipikus 10 percre leülök a wc-re rottyantani és elvégzem közbe a játékban a teendőket játék.
-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker #37368 üzenetére
Olvastam mástól is, hogy 2 éve tolja. Állítólag a most kezdőknek már közel sem olyan gyors a játék, mint a régieknek volt anno.
De jó hír, hogy lehet benne haladni. -
icemad
nagyúr
Valami jó kis hagyományos tower defense játékot tudtok ajánlani? Lassan végzek a Dungeon Warfare első részével. Az sem baj, ha Play passos.
Defense Zone mindhárom része megvan már.
-
Kasya
nagyúr
De, van benne, csak "unlockold" ki. 2 minigames érhető el a játék előremenetelétől függően, a reviews szerint. Állítólag az induláskor nem volt ilyen nyomi a játék és a reklám sem. Utobbi időben ment rá nagyon a p2w-re, valamint a fals ad-ra.
A Hero Rescue-k azok a játékok talán, amiiket a legtöbbször reklámoznak. Szvsz élvezhetetlenek, 3 éves szintjén vannak.
chris0000
A játékot kérdezted Play-ből...
Sajnos manapság a reklám =/= a valós játékkal. -
Kasya
nagyúr
Találtam Redditen egy incremental játékot, ami böngészőből játszható (úgymond cross platformnak is mondható?). Még pre-alpha szintén van, ehhez képest már most is bőven élvezhető. Nem tipikusan mobil játék, de keszulektol függetlenül megállja a helyét.
https://spiritdungeons.com/legacy
A játék lényege, hogy élőholt se sereget generaljunk, amivel a gép sereget (ami szintenkent erősödik) leverjuk. A cél a Stat növelés, ami nagyobb szinteken jobban generalodik, a magasabb árat növeli a gyorsabb fejlődést ujrakezdesnel.
A skillek kulcsfontosságúak. Attól függően, hogy milyen skilleket választunk, nagyban változik a játék mechanika.
Extra a Morality. A magasabb szinteken 3 különböző színű Soul-t lehet gyűjteni. A Soul alapszinten erősíti az egységeket. A színek pedig semmi más, mint dizajnelem, ami az ikont színesíti egy színt felett.
A Trophy lényegében a quest wall.Ha a böngésző fut a telefonon a háttérben, akkor a játék is.
-
fabokf
tag
Spec számomra ez inkább vonzóbbá teszi
nekem az koránt sem baj, ha van valami napi limit benne, legalább lassabban unok rá
mondjuk eddig 5 órát játszottam vele 3 nap alatt de még nem tűnt fel, hogy olyan nagyon bekorlátozott volna...bár még csak az elején tartok lvl19-esként
-
Sziasztok nekem 2 ajánlásom lenne:
Arcane legends
Szerintem egy nagyon jó MMORPG telefonra és van egy kisebb aktív közzösége
Castle Clash
Aminek a sémája megegyezik Clash of Clans de a legnagyobb különbség az hogy a minionoknak csak az elején van talán értelem mert helyete a hősök vannak amiket szintezzel riktassági szintük,képességük között vannak különbségek.
Mindenkinek csak ajánlom ezzeket a játékokat -
Saccco
nagyúr
[Anima beta 2.5.x] - regisztráció
-
fabokf
tag
válasz
Micsurin #37345 üzenetére
Belenéztem az imént a Blade & Soulba...egyenlőre nekem úgy tűnik, opcionális lesz az auto play része, mert eddig nekem kellett folyamatosan nyomkodni az ikonokat ahhoz, h támadjon a karakterem (még az alap ökölharca sem tűnik olyannak, h lock-on, aztán automatikusan csépel)...majd elválik, meddig húzza a telefonomon :)
-
Micsurin
nagyúr
Új Blade & Soult próbálta valaki? Ez is auto play rettenet?
Warhammer Odyssey? Rendes MMO vagy auto play?
Igazán jó lenne már valaki... kényelmesen ellennék vele az Immortal-ig.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Akik előregisztráltak Blade&Soul Revolutionra, azok tölthetik!
-
janeszgol
félisten
Inked [link]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #37338 üzenetére
Így meg lesz egy cash grab, amin feleslegesen ülnek éveket.
-
Saccco
nagyúr
válasz
MikeWazowski #37329 üzenetére
Anima.
-
ChoppR
tag
válasz
Saccco #37328 üzenetére
Köszi szépen! Nem tudsz esetleg olyan androidos játékot, ahol tudsz idézni, és vannak képességek, amikkel az idézett karaktereket tudod erősíteni, így ők elvégzik helyetted a csatákat?
Diablo 2-3-ban is ilyen karaktereket csináltam, és azóta is keresek olyan mobiljátékot, amiben erre szintén lenne lehetőség. -
janeszgol
félisten
válasz
baal-amiga #37324 üzenetére
+1
Nekem ezert nem tetszett a Diablo 2, es ezert jott be nagyon a harmadik resz. -
válasz
Sirandrish #37321 üzenetére
Próbáld ki böngészőben: [link]
-
ChoppR
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami értelmes MMO-t androidra? Eddig ezzel a Marvel Future Fight-tal játszottam, de jó lenne valami újdonságba is belevágni, amíg nem jön ki a Marvel Future Revolution. Nem gond, ha fizetős.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #37317 üzenetére
Engedd el az a tipikus sose jelenik meg rendesen játék lesz...
A DC Unchained-el is ez volt a gond, egy nagyon korrekt Marvel Future Fight utánzat volt DC vonalon de sose élte meg a global releaset.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #37315 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #37313 üzenetére
Az egyáltalán fent van playen?
Én már elengedtem annyira macera volt a frissítgetése.
-
MikeWazowski
veterán
Az egyébként miért lehet, hogy egy csomó app eltűnt a kívánságlistámról? Pl. a Star Wars™: Starfighter Missions is ott volt, de nem mutatja. Ha meg rákeresek böngészőből nem tudom a kívánság listához adni, mert azt írja, hogy már ott van...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Sirandrish #37310 üzenetére
Köszönöm!
Nem tudtam róla, hogy van ilyen játék, de jó lehet. Meg is vettem. -
válasz
Sirandrish #37310 üzenetére
Ha annyira tetszik a játék, 990Ft-ot csak megér, nem?
-
Sirandrish
legenda
válasz
MikeWazowski #37309 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Sirandrish #37306 üzenetére
Ez melyik app? Nem találom.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Sirandrish #37306 üzenetére
Desktop nézetben nem megy böngészőből?
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
Kollégám mutatott valami Geoguessr nevü appot/játékot.
Ez droidon csak fizetősbe létezik? -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Huawei P40 készülékem van. Eddig google-el használtam, de csináltam egy gyári visszaállítást, és ezek után megpróbálnék GMS nélkül élni. Egy dolgot nem tudtam még megoldani, az pedig az Idle Miner játék play mentések áthelyezése a frissen letöltött játékba. Valahogyan megoldható?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #37303 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#40047616 #37301 üzenetére
Egyik fő pénznem a játékban, általában karakterek vagy fegyverek húzására használjuk, de lehet vele resint is venni. Ha nem tervezel sok pénzt költeni a játékra akkor csak a limitált karakter banneren ajánlom a költését és olyan karakterre aki neked tetszik, mert nem túl bőkezű vele a játék (eleinte igen, aztán lelassul a szerzése mint kb. minden F2P gacha játékban).
-
fabokf
tag
Ha esetleg akad rajtam kívül itt olyan "elvetemült" aki szokott japán only játékokkal is játszani, azoknak hír lehet, hogy a NieR Reincarnation ma reggel óta elstartolt odaát (tegnap este még csak előtölthető volt, ma élesedett)
Egy órát próbálgattam, részben mászkálós, részben harcolós (asszem ezt a launch trailer is nagyjából ellőtte), utóbbi félig automata-az alaptámadását minden karakter magától elsüti, nekünk az időre töltődő spec.támadás ellövésébe van beleszólásunk, amennyire észrevettem. Mindenesetre az, hogy egy olyan kislányt terelgetünk a kihalt világban, emlékeket újraélve, akinek a hátára egy bébihám van erősítve, amiről egy póráz lóg le, több kérdést vet fel bennem, mint azt gondoltam volna, úgyhogy csak módjával nézegetem majd, amíg ki nem jön az angol verzió
(próbáltam a beállításokban kutakodni, mivel a stáblista angolul ment le az elején, hátha esetleg a feliratozás már bekapcsolható lenne angolra de nem találtam még benne ilyesmit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest