Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Online játékosok:
Ha más Androidos PH!-s játékosokat keresel itt a helyed: ProHardver! Android JátékosokOffline játék profil kimentési módszerek:
1. TC plugin: Android ADB 7.4
Ez a Total Commander plugin alapon csak is a játékaid adatait menti ki egy általad megadott helyre, így az eredmény csak pár kbyte-mbyte, de eddig (nekem) még nem okozott egyszer sem csalódást (én személyesen eddig 4 játékkal teszteltem még).
Itt találni róla bővebb leírást, előnyei közé sorolom, hogy nem igényel root-olt telót és hogy nem magát az alkalmazást menti le, csak ami nekünk kell.
Szubjektív véleményem szerint ez a legjobb módszer játékos profil mentésre.2. Helium - App Sync and Backup
Bár ebben az alkalmazásban is meg lehet adni, hogy csak a játék adatokat mentse ki, nálam mégis csalódást okozott. Nem egy játékomat volt képtelen visszaállítani normálisan.
Pedig lényegesen kényelmesebb, mint az 1.)-es módszer és ha root-olt telefonunk van, PC-re sincs szükség párhuzamosan az app futtatása mellett.
Ezek ellenére többen is megemlítették már a topikban, ezért mindenképp érdemes megemlíteni.3. Titanium Backup és Ultimate Backup Pro
Azért soroltam ezt a két alkalmazást külön pontba, mert ezekről nincs tapasztalatom és a működésükkel sem vagyok tisztában.
Ha ezek is tudnak csak adatokat (TB tud) menteni és helyesen visszaállítani, akkor bátran ajánlhatóak, annak ellenére is, hogy ezek fizetősek (bár UB-nak van ingyenes verziója is) és root igényesek (legalábbis TB biztosan).Végezetül én azt mondom tanácsos egyszerre több módszerre is rábízni ugyanazon játékainkat, mert játékonként változó, hogy melyik backup megoldás mit tud vele kezdeni (az 1. pontban szereplő mindenképp legyen a választott módszerek között
).Eredeti hsz-t összeállította: fery02
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- LEGO klub
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Samsung Galaxy S10 - 128GB Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
).