Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Teamfighttactics-ot próbáltátok? Tapasztalat?
Nekem tutorial nem ment végig, egyik hőst kellett volna behúzni, és hiába csináltam azt érzékelte hogy nincs ott. kiléptem, nem sértődött meg, utána tudtam sima meccset tolni. Igaz 10 perc betöltőképernyő után meguntam. Gondolom a sok otthonlévő gyerek, meg a friss megjelenés odatett rendesen a szervereknek..
Majd késő este rápróbálok(bár lehet akkor meg az amcsik vagy ausztrálok lepik el..)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest