- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
5381
aktív tag
válasz
beloadjoker #16291 üzenetére
Szia!
Szerintem az a legjobb(legolcsóbb) megoldás, ha kialakítasz szintenként(bronz, ezüst, arany) egy-egy csapatot, akiket nagyon felhúzol. Ha vannak erős arany és ezüst karaktereid, akkor nem kell, hogy Black Adam magas szinten legyen, elég csak jelen lennie a csapatban. Batman például elég jó karakter, rá már lehet alapozni(ha veszel belőle még karaktert, hozzá adhatod a jelenlegihez, ez nagyon sokat erősít rajta).
Bane, Doomsday, WM, is jó karakterek.
Ha többet veszel egy karakterből, akkor azt a bal felső sarokban jelzi, római számmal. Ez nagyon erősíti a karaktert. Emellett még a saját szintje is emelkedik(jobb felső sarok), ahogy sokat játszol velük. Ráadásul még a speciál támadásokra is költeni kell, meg gear-eket adni hozzájuk. Egy-két hét múlva újabb challenge lesz, akkor majd újabb karakterek is venned kell, nem lesz időd azokat is felhúzni.
Akár csak szintenkén egy-egy nagyon erős karakter is többet érhet, mint 3 gyengébb. -
bugizozi
őstag
válasz
norbert1998 #16290 üzenetére
Kellene ennek egy külön topik - mint hogy van PH! aranyköpések, jó lenne egy play áruház aranyköpések
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
norbert1998 #16290 üzenetére
Nem akarom elhinni: D...
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Kicsit belehúztam már csak az 5. challenge van
bár nemhiszem hogy az összejön .. :/
És kéne egy Black Adam is, szerinted gyűjtsek még 30at /100 valamennyim van/ az aranyra vagy vegyek 2 silver Black Adamet?
Team a köv lenne: arany Batman, Black Adam /2*silver vagy egy gold/ és egy harmadik amit még nem tudok Wonderwoman/Doomsday/Harley/Bane /mind silver/
Ja és szerinted van rá esély hogy ezzel végigvigyem az 5. challenget egyáltalán? -
Van itt valaki, hogy játszik/játszott a N.O.V.A. 3 Freedom kiadásával és játszik/játszott ugyanezen játék fizetős változatával is?
Én csak az ingyeneset ismerem és nagyon úgy tűnik nekem, hogy ez csak ilyen mézesmadzag játék, hogy a későbbiekben áttérjen a játékos a fizetős verzióra, mert itt tényleg nem lehet ingame fizetni semmiért sem, viszont vannak tárgyak, amik elég sok aranyért szerepelnek.
Arany meg úgy tűnik, hogy csak reklám nézegetéssel szerezhető, ami nem egy kimondottan izgalmas dolog (legalábbis zsinórban minimum 5x végignézni a BiA reklámot nem a legszórakoztatóbb).Na meg multiplayer-ben összedob jóval rangosabb játékosokkal is. Na ők gondolom a fizetős verzión gyúrták fel magukat olyan szintre, mert reklámnézegetéssel jetpack-ja nehezen gyűlik össze az embernek, tehát úgy néz ki összeengedi a játék a fizetős és a nem-fizetős játékosokat.
Gameloft...
-
-
Jumbozorz
senior tag
Egy kis off:
Behalok ezeken a magyar hozzászólásokon a play játékoknál. Most az Evolution : Battle for utopia-nal láttam egy jót :
"Zsidó cigány gecik lerántottatok pénzel, amúgy jó játék"...nem hiszem el : DD
-
Dzsuri89
őstag
Rival Knights valakinél csinálta azt a hibát, hogy amikor az Echelon Tournament menüpontba belépek, állandóan lefagy a játék és leáll...? Nem tudom összeszedni a jutalmam, de ami a leggázabb, hogy új játékot se tudok kezdeni ott.
Valakinek valami tipp?
Nem szívesen rakom újra a játékot a napi bónuszok miatt... -
Orionhilles
senior tag
Megjött az ipega 9023 kontroller.
Első benyomás: a külsején érződik a spórolás, de jó, kényelmes.
Van hozzá app NE TEGYÉTEK FEL, csak összekavarja a játékokat. Simán BT-n párosítsátok (home +x vagy y) és tincore keymapperrel állítgassátok vagy ha a game támogatja magától a kontrollereket, akkor mehet a móka.
Asphalt 8-nál magától megy, szokatlan az irányítás.
Nova 3: tkm-mel kell beállítani és finomhangolni, mert kacifántos.
Cs portable magától felismerte.
Dungeon hunter, modern combat, és a többiek később jönnek, ennyire volt időm. Kérésre szívesen kipróbálok játékokat!
A kis billentyűzetet megtarthattam.
-
5381
aktív tag
válasz
beloadjoker #16276 üzenetére
Alliance pontokat én eddig csak a WB bejelentkezésért kaptam. Ha bejelentkezel, minden nap kapsz valamit, aranyat, energiát, Apontot, majd azt hiszem 10 nap után egy karaktert.
Ha most kezdted, a Frost-ért folytatott küzdelmed, lehet nem jár sikerrel. De ha nem is jutsz a challenge végére, közben kapsz aranyat, karaktereket, booster pakkot. Szóval összességében megéri.
Én csomagokat nem igazán vásároltam, mindig egy-egy karaktert húztam maximumra, hogy haladni tudjak a single módban. -
beloadjoker
őstag
Basszus az ingyenes appokról lecsúsztam
Más:
Elkezdtem tolni az Injusticet telón a kérdésem az hogy látom hogy meg lehet szerezni a Killing Jokert alliance pontokért de ezeket hogy tudom gyűjteni? Vettem egy starter packot batman nagyon jó de kéne még gold kari
Valami ötlet még hogy hogy tudnék szerezni erős/gold karikat? És van 65ezrem most érdemes megveni a special gold packot? mi lesz benne? mármint egy gold karakter? vagy mire érdemes gyűjteni? Látom most Killing Frostot is meg lehet szerezni pár napig bár nemhiszem hogy én meg tudnám csinálni esetleg javaslatok?
-
beg
veterán
válasz
adrian94 #16265 üzenetére
Csak nem az amazon appstore-ban?
-
Blade_W
tag
Febr 15.-ig ingyenes appok (80 days !) az Amazonon.
-
adrian94
őstag
Melyik az amazonos app amelyikkel ezeket az ingyen dolgokat leszedhetem ? meg ahol kapok coint és abból vehetek appokat / játékokat ? Hol találom ezt ?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! A Valiant hearts játékot elkezdtem, első kis pályát megcsináltam, és most akartam folytatni. Viszont amikor megnyitom a programot, csak akkor látszik a kép, amikor a KitKat nem tünteti el az értesítési sávot, meg a gombokat, azaz nem vált át teljes képernyőre. Amint lehúzom, újra látszik, viszont amikor újra eltűnik, akkor vele együtt a kép is fekete lesz... Így játszani nem túl élvezetes. Van ötletetek?
-
bostone
addikt
Milyen lehetőségek vannak, ha a játékállás felhőbe mentése során hiba történt? Két eszközön teszteltem az ominózus game-t, egy account alatt. Amelyet másodszorra fogtam be, simán lehúzta a megfelelő adatokat, majd mikor visszatértem az eredetihez, az beragadt. Onnan kellett folytatnom, ahol pár órával azelőtt befejeztem. Nem életbevágó egyébként, de 100 vagy 200 óra élmény után nem szívesen kezdeném elölről, pláne, ha fizettem érte.
A dead trigger 2-őt telefonon, tableten és facen is erőltetem, mégis fillérre pontos.
-
válasz
szentkuti11 #16260 üzenetére
Én droidon próbáltam a Re-Volt-ot egy az egyben ugyanaz mint a régi
Irányítást meg kell szokni érintőképernyőn, de nagyon jó kis játék még ma is
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
szentkuti11 #16260 üzenetére
Ez ránézésre nagyjából ugyan az lehet. Le is fogom tölteni.
-
csadi0011
őstag
MC5: $0.99
Re-volt Classic Premium: $1.99
Star Command: 0.99 -
james001
veterán
Limbo milyen lett telón? Irányításra,lag-ra gondolok. Note 2-n elfut vajon? Mondjuk az árát kicsit sokallom,meg már PS3-on és PC-n megvettem már és kijátszottam párszor,de azért kíváncsi lennék milyen mobilon
-
csadi0011
őstag
OlliOlli (4 532 huf)
Most ez komoly? Ez a játék Nvidia Shield Portable exkluzív és ennyi az ára?
-
saelin
veterán
válasz
norbert1998 #16248 üzenetére
Mobilról csináltam. Átmentem desktop oldalra ott megírtam a hszt spoilerrel, majd mobil oldalról nyomtam egy szerkesztést, hogy lássam a scriptet és ez lett belőle.
, akkor mobilról nem fogok spoilerezni.XY na most? -
Sziasztok!
Ma letöltöttem az Onda V975M tipusú tabletemre a The Simpsons: Taped Out-ot, de azonnal problémába ütköztem. Minden indításnál bejön a Grace Films logója utána elsötétül a kép és kiírja, hogy a Simpson alkalmazás leállt. Mi lehet a gondja-baja? Próbáltam újratelepíteni, angolra állítani a gép nyelvét, de egyiksem jött be.
Előre is kösziÜdv.
Szerk.: A telefonomon működik rendesen, ott is kipróbálram.
-
saelin
veterán
<si><st>Mostmár van nekem is, csak kellett küldeni egy hszt.</st></si>
Azért formailag elüt a többitől, szerintem papírra jegyzem.
Szerk: most meg mobilról szétszedte.
-
Yayoh
aktív tag
A saját verseny csapatunkat kell irányítani, szerintem nagyon jó , minden autósport rajongónak ajánlom
-
Sanyi.mTs
addikt
-
assemble
addikt
-
Mai amazon ingyenes a Cut the Rope: Experiments
Megvan a spolier gomb. -
bostone
addikt
válasz
Quasi_modo #16220 üzenetére
Tényleg szokni kell, de találkoztam sokkal rosszabbakkal. Normál minőségű fps-ben egyébként sem bő a mezőny.
-
Sziasztok! Milyen logikai és ügyességi játékot tudnátok ajánlani? Válaszotokat előre is köszönöm
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
A Play áruházból szeretnék letölteni egy fizetős játékot.Lehet olyat választani,hogy a telefonszámlából vonják le.Mennyire megbízható vajon,valaki csinált már ilyet? -
bostone
addikt
Respawnables-t űzi valaki? 5 Aranyat kapnék egy facebook becsekkolásért, de valamiért nem megy... 2 másodpercet gondolkodik aztán a következő ablakba lök. A most wanted-el jártam hasonló módon, de az ki is dobott a játékból, felhőbe sem tudtam emiatt menteni. Alkalmazás hiba, vagy engedélyeket tagadok meg a beállításokban?
-
válasz
#50751744 #16213 üzenetére
Köszi, hogy megnézted!
Ez elég csúnya dolog tőlüm, mert így most nem merem nekik leírni a problémámat a játékkal.
Várok, hátha hamarosan helyrerázzák az oldalt.qwertly:
Olvass vissza picit, kaptál már választ!erikke17:
Nem tudom, hogy mindkettő kell-e neki, de nem tart sokból csinálni G+ profilt, aztán később rá se kell nézned, de nyugodtabb lehetsz felhőmentéy szempontjából (amúgy felhőmentésnek G+-hoz semmi köze sincs szerintem). -
erikke17
őstag
válasz
fery02 #16211 üzenetére
Alapból nem kell neki, csak hogy tudjak felhőbe menteni ahhoz kell Play Games vagy G+?
ollie - No igen a felhős mentésre gondoltam. Tehát hogy ha netán újratelepítem telefont vagy tableton is tudjam folytatni.
Meg Blitz Brigade is mindig kéri G+ meg Play Games-t is...
Csak Azért kérdem, hogy a kettő kötődik e egymáshoz vagy sem..
Mert ha elég Play Games felhő mentéshez akkor fölöslegesen nem csinálok G+ profilt...
Mennyivel egyszerűbb volt régen, Save Game aztán csókolom
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna erre válaszolni,mert nem sokká itt a síszünet.
-
A saját topikjában írtam (onnan linkelem alább), hogy a CSR Racing játék szupport oldalán van egy kis gondom.
Ti is rá tudnátok nézni lennétek szívesek, hogy nálatok is biztonsági kockázatot jelez-e a böngészőtök?
[link]erikke17:
Gyanús, hogy kell hozzá. De miért nem próbálod ki?
Ráfogsz jönni közben gondolom. -
erikke17
őstag
Google play játékok apphoz kell Google plus profil? Tehát pl calsh of clans játékhoz?
Előre is köszi -
SimonJanos
aktív tag
válasz
qwertly #16194 üzenetére
Nincs igazán jó klón.
Talán ha ez:
Angry Wars Micro Battles -
H_András
tag
[Ehhez hasonló] játékokat tudna valaki ajánlani ( a playes ajánló ...).. asszony nagyon rákattant a témára, és nekem is addig van nyugtom Tamriel földjén amíg ezekkel játszik
-
válasz
cikasz #16203 üzenetére
Már miért lenne a magyarok arcul köpése? Az idő pénz a magyar fejlesztőknek is. De ha annyira a szívedre veszed, beszélj a fejlesztőkkel, hogy majd te folyamatosan adod hozzá a magyar szöveget, természetesen akkor, amikor épp szükség van rá, vagyis minden update előtt. És persze le is teszteled a magyar nyelvvel teljeskörűen az appot (szintén minden update előtt).
-
saelin
veterán
válasz
cikasz #16203 üzenetére
Félig meddig igazad lehet. Ezek kis "studiók", kis létszámmal és +1 nyelvre megcsinálni plusz idő/pénz. Érthető hogy a nagyobb piac nyelvét tartják fontosabbnak és nem a hazait. Ráadásul egy ilyen játéknál nem sok mindent ad hozzá, nincs komoly történet, párbészédek sora mögötte, így szvsz tényleg csak pazarlás erre időt fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest