- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Meg olcso cimek:
Castle of Illusion
Shadowrun Returns
NBA JAM -
csadi0011
őstag
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #15196 üzenetére
Mondjuk nem tudom milyen vas kell neki. Snapdragon S3-on ha csak egy kis hangerőt is adok a zenére, akkor már össze-vissza ingadozik a sebessége, de leginkább szaggat. A bevezető animációk meg mindenképpen szaggatnak. Meg maga a környezet ingyenes, de az irányítási rendszerért meg fizessen az ember?
Ami a VCMI nagy hülyesége, az a saját mentési rendszer, azaz a PC-s mentések nem tölthetőek be benne. Plusz a rengeteg bug.
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #14877 üzenetére
A hibátlanul azért igen erős túlzás...
Az Ubi féle verzió meg a jelek szerint csak a Restoration of Erathia lesz, mert csak 7 campaign-ről írnak. Szóval majd kiadják még külön az Armageddon's Blade-et és a Shadow of Death-et is. Nyilván egyenként többért, mint GoG-on a Complete.
-
norbert1998
nagyúr
-
Slier
tag
válasz
norbert1998 #15180 üzenetére
Telón szép, tabon viszont rohadt csúnya. Tiszta pixel az egész.
Szerintem még mindig a Dead Trigger 2-nek van a legszebb grafikája. -
5381
aktív tag
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #15180 üzenetére
A Dino Hunternek is szebb a grafikája.
-
válasz
norbert1998 #15179 üzenetére
Az elsőt végigjátszottam anno virágboltiba.
Megérdemli, hogy megvegyem.
Cseri0058: Nekem nagyon tetszik, mondjuk 5 percet játszottam csak vele.
assemble: Láttam, a goat nem érdekel, GTA ennyiért is sok, gondolkoztam rajta, de majd egy dollárért.
-
norbert1998
nagyúr
behúztam az MC5-öt. kb ilyen fejem volt, miután megláttam a grafót a Z-n. hihetetlenül jól néz ki szerintem. az androidos crysis
-
krystman
őstag
A Gengster Vegas az mindig is ingyenes volt, vagy csak most? Most latom, hogy ingyenes.
-
Gorbesz
tag
sziasztok,
csinaltam topicot a Darkness Reborn-nak, nagyon jo game, alapithatnank guild-et.
topic -
Végre most beszereztem akciósan a hitman go-t, room 1-2, machimariumot.
Most látom leos fortune is akciós, az is behúzva.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Fitzgerald #15173 üzenetére
wms tools kompatibilis az OS-emmel csak
bár elvileg annak is jónak kell lennie -
Fitzgerald
veterán
válasz
norbert1998 #15172 üzenetére
Xposed framework telepít, reboot. App Settings modul letölt, telepít, aktivál, reboot.
App Settings megnyit, Hearthstone megkeres, felül az on-ra nyomsz, Xlarge res bepipál, Hearthstone indít. -
norbert1998
nagyúr
Leszedtem a fenti linkről a heartstone-t,de csak fekete képernyő fogad.
-
A Rockstar kedveskedett azoknak, akik az elmúlt napokban megvették a GTA Chinatown Warst, ugyanis ma kapott egy 40%-os leárazást.
Amúgy Game Dev Story most jó áron van.
-
válasz
norbert1998 #15163 üzenetére
A Hearthstone-hoz a DPI-t kell átírni.
-
saelin
veterán
válasz
norbert1998 #15163 üzenetére
Nem tudom mennyire jó ötlet. Még 7"-on is épphogy olvasható a betűméret HS-ban...
-
norbert1998
nagyúr
Valaki tudna linkelni nekem a tabletosito build.prop módosítást? Keresőben nem találtam meg.
Magyarul, hogy pl. Wuthcer és heartstone játszható legyen a Z-n -
Rivaul
addikt
A marvel contestből hova tűnt a szintlépős catalyst megszerzésének lehetősége? Írja hogy szerezzem meg a spec eventekben a kellő kristályt de nincs spec event hozzá
Egyre jobban csak a fizetést tolják előtérbe... Vége a beetetős időszaknak?
-
Rula
tag
Üdv!
Heroes of Dragon Age mennyire játszható iap nélkül?
Azaz mennyire nehéz Legendary-kat szerezni free userként? -
szlovibuki
tag
válasz
Chuzzlee803 #15157 üzenetére
Köszönöm, (és neked is air) meglesem az Order&Chaos Online-t, ha meg ráunok majd a többit.
-
saelin
veterán
válasz
Chuzzlee803 #15156 üzenetére
Még nincs nyitott realm mc-ben és nem tudni mikor lesz. Viszont külsős szervereket meg lehet neki adni. A google a barátod benne.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
szlovibuki #15152 üzenetére
Clash of Clans, Castle Clash, Boom Beach, Hay Day, Jungle Heat
(ezek azok, amiket egymással párhuzamosan ne játssz, mert belegabalyodsz)
Minecraft (most a 0.9.0 óta elég sok órám benne van, a végtelen világ miatt
)
Retry (csak ha nem törsz össze mindent, ha ideges vagy.)
Order&Chaos Online (WOW másolat, sokat játszottam vele, de elveszett a mainem.)
GTA SA (és bármelyik egyéb rész, de ez a legjobb szerintem. Egy rakás kocsi, küldetés, fegyverek, nagy nyitott terep. )Bocsánat, csak ennyi jutott eszembe kapásból. Ha lesz még, mindenképp jelentkezem!
-
Flind
senior tag
válasz
Chuzzlee803 #15154 üzenetére
Amit megveszel a Play Áruházból..
-
Chuzzlee803
aktív tag
Most mi az aktuális MCPE verzió?
Amin szerverek is vannak
-
air
nagyúr
válasz
szlovibuki #15152 üzenetére
GT Racing 2, Jurassic Park Builder, SimCity BuildIt és még egy rakás építgetős játék létezik.
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
Ajánljatok már olyan játékokat, amik nagyon hosszú játékidővel rendelkeznek és fejlődősek, fejlesztősek (olyan, mint a Real Racing 3), a kategória mindegy, lehet bármi. Real Racing 3-at és az Asphalt 8-at ismerem.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
A Minecraftot szoktam a lányommal játszani saját hálózaton, ő tableten én telefonon. Mindig csak abba tudunk belépni, amit a tabon csinál pályát, hiába kezdek én újat a telón, a tabi azt nem látja. Hogy lehet ezt fordítva, hogy ő tudjon hozzám belépni? Külön google accounton fut a két eszköz, ha ez számít.
Segítséget előre is köszi -
james001
veterán
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #15145 üzenetére
Csaj volt jó nagy karddal? Elég érdekes nőszemély lehet
-
S e t h
nagyúr
válasz
norbert1998 #15140 üzenetére
Melyik classt érdemes indítani?Melyik a legerősebb, amivel nem nagyon szenvedős és kevésbé esélyes az iap?
-
Chaser
legenda
Valami jó FPS játék van modern combaton kívül?
-
KisTücsök
addikt
válasz
norbert1998 #15140 üzenetére
Ha egy játéknál azt írja, hogy nem kompatibilis, az mit jelent? Pl a Brothers in Arms 3. Rendszer megvan hozzá.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
S e t h #15138 üzenetére
lazán végigvittem iap nélkül, nagyon jó kis game volt
na jó, azért egy kis tápolás kellett, hogy meglegyen mindig a legerősebb kard, vagy páncél, de igazából nem volt gond velük, elég sok pénzt kaptam a lootolt tárgyakból, hogy minimális táp kelljen csak a végigvitelhez
-
S e t h
nagyúr
Az új telefonhoz adtak egy rakás kedvezményt, többek között egy rakás gem vagy micsodát a Dungeon Hunter 4-hez, bár már olvastam vhol, hogy nem tudta vki aktiválni.
A kérdésem, mennyire lehet játszani iap nélkül, vagy fel kell készülnöm arra, hogy dobálnom kell befele a coinokat a zsebemből?
Vagy ha éppen level 50-es karakterek tűnnének el, mert volt olyan játék ahol ilyenről is olvastam. -
Szerepjáték rajongóknak, le van árazva a Questlord és a Kinghts of Pen & Paper.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Fitzgerald #15131 üzenetére
Köszi, meg is vásároltam.
-
saelin
veterán
válasz
Fitzgerald #15132 üzenetére
Az kibaszás egy fizetős játékban. Ha már kifizetted a teljes árát - ráadásul most nem egy 2 dolláros játékról beszélünk -, akkor mi a fenét képzelnek, hogy utólag belecsempészik az iap-ot?
Hová fajul még a világ... -
Fitzgerald
veterán
The Shadow Sun 4.99 dollár helyett 0.99.
-
saelin
veterán
válasz
Fitzgerald #15129 üzenetére
Biztos újfajta optimalizációs eljárást dolgoztak ki, de csak egy másik dimenzióban működik. Ilyet alkalmaz az ubisoft is.
-
saelin
veterán
válasz
Fitzgerald #15127 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
csadi0011
őstag
válasz
norbert1998 #15125 üzenetére
Majdnem féláron a Modern Combat 5. 899HUF
-
Rivaul
addikt
Ezek a Marvel Contestbe mekkora zsenik. Megy az online fórum a játékon belül és a 90% elhiszi hogy a versus módba élő emberek ellen játszanak
kicsit idegesítő amúgy a játék mert iap nélkül is könnyen vihető (rá is függtem) de pl 120 nyerés után sincs punisher... Valaki 400 után is ezt írta
-
Saccco
nagyúr
válasz
norbert1998 #15122 üzenetére
Ezt már nézegettem én is, mennyire IAP-os?
-
norbert1998
nagyúr
Begin your quest for Total Domination! TD: Reborn is one of the hottest MMO strategy games available for Android!
Total Domination™: Reborn throws you straight into the desert warfare action. It's up to you to raise an army strong enough for PVE combat! Build your defenses and command a force mighty enough to dominate in PVP warfare! Join the MMO universe and download Total Domination™: Reborn today! For the first time, the popular Total Domination™ franchise has been extended to Android as a standalone epic adventure, featuring all new groundbreaking graphics and gameplay.
Total Domination™: Reborn delivers a whole new adventure, optimized for Android devices; it's an online game and requires a network connection to play. -
saelin
veterán
The fine folks behind fantasy role-playing game Ravensword: Shadowlands have released a sci-fi counterpart called Exiles today. It features the same large-scale open world and stellar 3D graphics, but swaps out broadswords for laser rifles and full plate for mech suits. You'll find vehicles, a rich back-story, plenty of quests, different classes to try out, giant, ugly aliens to blow up, and not a single in-app purchase.
We've been eager to see the final product since we checked out an early build back at GDC. Here's a quick feature breakdown:
+ Explorer a huge and open world, full of alien hives, underground temples, and caves
+ A large colony with various interior locales
+ Choose from 3 different character classes
+ Choose a Male or Female Character
+ A large variety of weapons to use and upgrade
+ Huge Alien creatures to fight
+ Mechs and Hoverbikes available to traverse the massive landscape
+ A dark story of government plots and conspiracy
+ No IAP!
+ Real-time Shadows
+ Full Night/Day System -
Viktor77
titán
válasz
Fitzgerald #15113 üzenetére
Ez a Blizzard játékok lényege, a ráfüggés.
-
válasz
Fitzgerald #15104 üzenetére
Olyannyira ugyanaz, hogy teljesen közös a játékosbázis, vagyis ugyanazon a szerver(ek)en megy, mint a PC-s.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Nem meglepő, te még senkivel nem értettél egyet.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Mondjuk a telltale, a rockstar és a xcom csapat után nem csodalom.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
dzsidzsas #15101 üzenetére
Kb. semmiben nem tudok egyetérteni veled. Én 2 napja játszom. Eddig egy forintot sem költöttem (nem is fogok), mégis elég sokszor nyertem már. Minél többet játszol, annál több lap lesz elérhető.
Nyilván jó paklival sem fogsz mindig nyerni, de jóval nagyobb eséllyel indulsz, mintha csak random összedobálsz egyet.
Az meg hogy kezdőként elvernek, természetes, és szükségszerű. Idővel egyre jobb és jobb leszel, jó paklikat raksz össze, nyerni is fogsz sokat.
Arénába meg ne is menj szerintem nem érdemes addig menni, amíg a legtöbb lapot nem ismeri az ember.
Ahogy látom amúgy csont ugyanazt a verziót portolták tabletekre, ami PC-re is megjelent.
Még a méretük is egyezik. -
dzsidzsas
tag
Hearstone kiprobálva. Gyönyörű grafika, látszik, hogy IOS-re készült, mert a legtöbb gépen szaggat (tegra 3-is). Kezdődött a tervezett beetető bevezető. Miután végigvitted, kicsit lehet harcolgatni a gép ellen, de csak megnézi az ember az arénát. Sorsolás és úgy elvernek, hogy sirva kapcsolod ki a gépet. IAP nélkül esélytelen vagy. Valaki azt írta 30-40k-t kell költeni, hogy esélyed legyen. Sajnos egyetértek. Ismét meggyözödtem, hogy az IAP-os játékokat, mégha ilyen szépen beharangozott is, messze kerüljem. Egyéni vélemény, tessék tiszteletben tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest