- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
köszi az infót, az el is kerülte a figyelmem hogy csak tableten fut a touch..mindegy akkor még várok, illetve tovább keresek alternatívát a mobil felhozatalból.
"Season 21" vajon milyen? videó alapján korrektnek tűnik.
Próbálta esetleg valaki?
season 21 google play link -
-
South Park-osat sikerült lementenem Titanium Backup-pal, félsiker. Family Guy-osat már sehogy nem találom, egy ideig még megvolt ha visszagörgettem play store könyvtárban, későn kapcsoltam. Igazából tök mindegy. Most az milyen fejlesztő ami egy idő után leszarja a projektjeit? A Zen Pinball is erre a sorsra fog jutni, van valami másik pinballos játékuk, szerintem arra koncentrálnak. Itt nem arról van szó, hogy becsődölt a cég hanem kitalálnak valami újat és csak azzal foglalkoznak.
(#36564) Ferenczi Áko
Igen, ott lehet győzött a népharag. -
Sirandrish
legenda
PC-hez van XO controllerem, az tökéletes. Csak telóra kéne és semmi komoly cuccra. Mármint nem akarok PUBG vagy COD pro lenni, de ha véletlenül találnék egy jobb MMO-t, vagy valami, akkor csak kényelmesebb lenne controllerrel.
Szóval vagyonokat épp nem költenék rá, de ne is legyen fél centis késése az analognak pl. Tehát valamiféle aranyközépút érdekelne..
Hja és perpill S10+om van, de jövőre szerintem jönne az új Samsung, majd kiderül mit mutatnak -
MikeWazowski
veterán
Katt a képre. Dicast: Rules of Chaos[link]
-
Kasya
nagyúr
Én is akkor csaptam le rá.
#35935 Cactus
De, igazad van. Hirtelen érre nem is gondoltam, mert sok játéknál csak a játék megszakítása miatt vannak reklámok, de van játék ahol ha nem tudja a reklámot betölteni, instant megadja a bónuszt. -
WhiteWalker
nagyúr
-
fabokf
tag
Van...még tablethez vettem, főleg emulátorozás végett (egyedül az N64 emu nem kezelte jól, minden mással pöccre fut), de se a PUBG se a Fortnite nem látja...csak ezért a kettőért meg nem akarok olyat venni, ami azokkal is megy,...ismervén magamat, az tuti pénzkidobás lenne :)
-
-
icemad
nagyúr
Onnan indult az egész, hogy azonos tudású (teljesítményű) hardvert nézve, a konzolos játékok szebbek e vagy sem. És szerintem szebbek konzolon.
(ps4 pro sem tud 4k-t, maradjunk a full hd-nál.)
Azonos árról ÉS azonos teljesítményű hardverről beszélünk.
Ezt a másfél milliós dolgot meg totál nem értem. -
icemad
nagyúr
Ps4 2013 november 15-én jelent meg. Nézd meg, hogy akkor, a ps4 árából milyen PC-t tudtál összerakni. És az tud e ilyen grafikai megjelenítést. Szerintem tök felesleges egy mai középkategóriás PC-t összehasonlítani egy majd 7 éves konzollal. Szebb lett a grafika? Persze. Gáz lenne, ha nem.
-
Sonja
nagyúr
Na, ezt pl. a telefonommal nem is tudom használni.
Mármint befogatni nem tudom. Ahhoz nekem egy Ipega PG-9083s kellene.
-
törölt tag
+1
Még anno a fizikai gombos telók idején volt egy app, amivel pc-s lemezképeket lehetett bebootolni/telepíteni androidra. Maga az app a mai napig működik, de mivel az almenü gomb funkciója kikerült hamburgermenüre, és appváltó lett a gombból így kb használhatatlanná vált az erre fel nem készített alkalmazásban.
Jó, OTG alapon el lehet vele bohóckodni, de az meg nem hordozható. -
Fall-N
veterán
Ez igaz, de itt inkább a 3D kompatibilitás a lényeg, ahogyan PC-n is. Általában a régebbi SoC-k támogatják a régebbi kódokat is, maximum a kernelbe forgatott video driver amin bukhat a dolog.
Mondjuk amire elsőre nem gondoltam az az, hogy illene manapság a 16:9-es képarányon kívül támogatni a 18:9/18.5:9/19:9 stb. arányokat is. Gondolom így marad a fekete csík a több éve nem frissült játékoknál.
-
kalanchoe
senior tag
Köszi, ezt is felírtam a listámra, kipróbálom majd mindegyiket.
_CICAFIU_: IAP nem nagy probléma, de tény, hogy a játékélmény csak jobb, ha nem kell mindenért fizetni. A kettő közül melyik javasoltabb?
Real Racing 3-at próbáltam még egyébként, 10. szintig eljutottam, de egy ideje befejeztem. Most megpróbáltam a mentést letölteni, de nem jártam sikerrel.
Lehet, később még nekiugrok, majd meglátom.
-
jonnyjoker01
veterán
Összeszerelés miatt. Meg gondolom mivel hosszútávra van tervezve ezért azt is meg kell fizetni hogy nem cseréled le gyorsan.
"Mint minden ThinkPad modellt, az X1 Carbont is 12 katonai szintű előírás alapján teszteljük, ezenfelül több mint 200 minőségi ellenőrzésen is átesnek, így biztosítjuk működésüket szélsőséges körülmények között. Legyen szó sarkvidéki zordságról, egy sivatagi homokviharról, zéró gravitációról, leejtésekről, vagy éppen elázásokról, minden helyzetben megbízhat laptopjában, bármerre is sodorja Önt az élet. Ezen felül, a négy rétegű szénszálas erősítésű vázzal és az agilitást biztosító magnézium ötvözetű bukókerettel a megbízhatóság lesz a harmadik nevünk."
-
penge111
addikt
Én nemrég szereztem be 7db ilyen könyvet, egy olyan appot vadászok, amiben van dobókocka, meg kalandlap is, és valahogy a kettő kombinálható lenne. Beírná az értékeimet mikor kockával dobok, ha harcolok szörnyek ellen azok meg levonódnának. Kocka alkalmazást találtam, de olyat nem ahol kalandlap is lenne és ilyen szinten belemenne a dolgokba...
-
underdark
aktív tag
Kár, hogy dögunalmas és rá vagy kényszerítve bizonyos dolgokra... highwayt nem is építettem az egész mentésben, mert totál értelmetlen az egész (hardon)
Mindenenek külön zónákat csináltam saját áram+víz ellátással és összekötöttem vasúttal őket. Innentől semmi kihívás nem volt a játékbanHiába volt ott ezernyi épülett a zónán belül végig zöld volt a traffic, de amimt egy úttal összekötöttem pl. a lakóövezetet a kereskedelemmel átment full pirosba minden
Rohadtul hiányzik az egyirányú út104. Szintig bírtam aztán meguntam
Rohadt jó játék lehetne, ha úgy építhetnél ahogy akarnál. Hidakat is miért csak vizen át lehet.. stb.
De azt a 700 forintot még így is megérte -
Kasya
nagyúr
Bocsanat, Kanadaban jelent csak meg
Koszi, nem figyeltem. Pont telepites utan masoltam ki a linket, erre nem gondoltam. Csak kicsit tunik eroszakosnak igy a linkeles
Javitott link -
underdark
aktív tag
Én viszont nem ajánlom a Football Managert ( talán a tabletes verzióját a Touch részt, mert az ugyan az, mint PC-n, de az csak 7,9 coltól elérhető), de a sima mobil verzió dög unalmas. Letoltam egy teljes szezon a Bournemouth csapatával és simán ott végeztem a top 4-ben, taktikailag semmi értelme nincs sajnos, beállítasz egy 3 csatáros játékot és kész, a match engine egy vicc.
Sajnos nincs benne a magyar válogatott, de még a bajnokság se, ha esetleg egy kis kihívást akar az ember
Egy végletekig lebutított verzió, amit kb a CM 01/02 szintjén van, ami persze jól hangzik
Persze el lehet vele lenni, de az addiktívtól messze áll szerintem =) -
gergom91
tag
Az 1-et imádtam, a 2-t valamiért annyira nem csíptem, hiába tuningoltam a kocsit, jók voltak a versenyzőim, rendre a mezőny végén végeztek, nem is játszottam vele sokat. Ha akciós lesz, a 3-at azért bepróbálom az tuti
Egy legalább ennyire szépen kidolgozott grafikával és játékmenettel, egyszer vásárlós, IAP mentes, vagy azt nem igénylő Football managert szívesen elfogadnék még -
Maxtreme
addikt
Hát a 2008-as pc/konzolos SF IV 1 nagyon kicsit máshogy nézett ki...
Persze lehet csak én vagyok vak.. -
Ez nem úgy működik, hogy csak úgy beteszik a magyar nyelvet. Ahány nyelven van egy program, mindegyiken tesztelni, meg támogatni kell. Mindkettő jelentős pénzbe kerül.
Én konkrétan minőségbiztosítással foglalkozom a szoftverfejlesztésben, szóval első kézből van rálátásom a költségekre. -
Micsurin
nagyúr
Abban semmi nincs ami IAP ha a hajó festések nem kellenek, 3 napos hosszú hétvégén esténként 1,5-2 óra játékkal a Briggik jutottam majd valami kisebb Cruiserig vagy miig.
Coin, ha csákjázól akkor nem fogsz komolyabban kifogyni, fa, érc stb meg szintén nem kell olyan sok, hogy ne legyen játékkal kigyűjthető. Az a bovli csata mechanika már inkább zavaró szerintem.
Egyedül a Temple Run rész idegesítő, hogy benyomja "Retry for xy coin."
Motorsport manager 2 megvan valakinek? Megéri? Az első részét rommá játszottam anno.
Elme roggyant percekhez ezt mindenképpen, nem lövőm le a poént érdemes megnézni ha valaki nem ismeri.
-
icemad
nagyúr
Köszönöm. Jónak tűnik. Kínából meg is rendelem. Magyarországi rendelés nálam nem játszik, Hollandiában élek. Kínából 2 hét alatt itt van.
Más: Sikerült megoldanom a problémát a Liquidsky esetén. A programból kellett feljebb venni a minőséget. Így már jó a kép, de kell hozzá kontroller. Érintőkijelzőn lehetetlen játszani. Ezeket a játékokat próbáltam: Doom 2016, Gta 4, Carmageddon, Metro 2033, Dishonored, Sniper Elite 2 és 3. Mindegyik szépen futott, néha volt mikrolag.
-
Kasya
nagyúr
Tudom, de mikor bejelentettek a Vulkant, nagyon nyomtak azt a par jatekot, amelyek eloszor reprezentaltak. Aztan azota se nagyon tortent elorelepes.
A Vainglory raadasul valami kulon "szerzodesben" lehet a Samuval, mert a Vulkan tamogatasu telefonokon a felhasznalok kezdocsomagot kapnak ajandekba. A vicc az, hogy a Samsung Store-ba se kerult be a Vulkan verzio.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest