- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok! Gameelés szempontjából a Thl t6pro milyen? Erős vagy gyenge? Mali-450mp2 erősebb adreno 302-nél? Csábít az 5 coll meg a HD kijelző és nem utolsó sorban a 8 GB ROM. Jelenleg LG L70-em van
-
bostone
addikt
válasz
norbert1998 #16398 üzenetére
Azt hiszem az MC2 óta, így adják ki az összes fps-t. Az MC4-ben garantáltan működik, de sajnos a multi részben sok a csaló.
-
bostone
addikt
válasz
norbert1998 #16395 üzenetére
Gyakorolni kell, beállításokkal bíbelődni, hogy használninl tudd.
MC5-ben egyes eventek a headshot-ot díjazzák és viszonylag jó eredményeket értem el, annak ellenére, hogy ügyetlen noob vagyok.
Tehát, szerintem nagy pontossággal célba találsz, egy idő után. -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Gta san andreasban mi a különbség a high és a max grafikus beállítás között? Jelentős teljesítményromlás figyelhető meg maxon highhoz képest (snapi 800, adreno 330) viszont szemmel nem látok nagy különbséget.
-
bostone
addikt
válasz
fery02 #16340 üzenetére
A gameloft fps játékaiban lehetőség van aktiválni a "gyrosensor-t". Olyan pontosságot tesz lehetővé, hogy célzást rásegítő rendszert ki kell kapcsoljam mert bezavar, ha például fejlövésekkel akarok operálni (ráhúzza a testre célkeresztet). Pár óra gyakorlás után nekem nem hiányzott az automata elsütő billentyű.
A szerver kereséssel nem volt problémám, a felhasználók gyér száma, amikor face to face kellett harcolni több meneten át egy veteránnal, az keserített el.Más:
Az nfs nudli-ban van valós idejű multiplayer mód? -
Kasya
nagyúr
válasz
saelin #16390 üzenetére
Négy óra alatt lepatchelte magát sok sok szakadozás közepette.
Most tanulgatom... -
saelin
veterán
Akkor nem nálam vannak a gondok... 15-nél leállítottam, majd folytatom később. Nem túl rózsás kezdet.
Maxtreme
Sajnos. Alig van single játék mobilokra, pedig biztos lenne rá igény (felőlem biztosan). A szörfös játék a reklámok és a pontszámok miatt kér netet, ezt nem lehet megkerülni, de legalább játszható ingyen.
Engem sokkal jobban zavar, ha ellehetetlenítik IAP-al vagy valami ismerős invitálásával a játékban való haladást. Attól a falra tudok mászni. Szoktam én IAP-on fizetni, de csak olyan alkalmazásoknál amit támogatni akarok ilyen módon. -
saelin
veterán
Hangulatos szörfös játék. Ahogy elnézem teljesen játszható iap nélkül is, annyi negatívumot találtam benne, hogy net nélkül nem megy. A grafika szép, vannak fejlesztési lehetőségek, az irányítás rendben van, talán kicsit könnyű is... Plusz nagyon addiktív! Két órát úgy beletoltam, hogy észre sem vettem.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Modern combat 5 nálatok se megy 5.0.1 alatt?
-
Joccc07
addikt
válasz
norbert1998 #16382 üzenetére
Pac-en engem is kidobál sok játékból!
RR3-mal csak annyi a baj, hogy elnyújtották mint a rétes tésztát.
NFS NL-t slimkaten nyomom azon hasít! -
norbert1998
nagyúr
válasz
Joccc07 #16379 üzenetére
nekem nem tetszik. az rr3 sokkal komolyabb. grafikára is meg mindenre, igazuk volt azoknak, akik szidták. nézd meg az rr3 grafikáját! maximumra állítva a mai napig nincs olyan telefon, ami elviszi (szerintem, bár az sp az instant kiakadt tőle,a főmenüig nem jutott először. másodszorra meg nem voltak textúrák, mikor megnyitottam, high-on meg nem indult el a verseny, medium-on volt a 2-3 versenyenkénti kidobás, és alacsony-on meg tökéletesen játszható. de még úgy is sokkal szebb, mint az nfs nl, peddig mennyivel régebbi játék! )
ja és az nfs nl is kidobálNEKEM nem tetszik, de nem szidok senkit, akinek igen
-
saelin
veterán
Közben észrevettem.
Ha nincs bajod a keleti (Koreai) nyelvvel, akkor ajánlom a Seven Knights-t. Teljesen hasonló a summoner wars-hoz, csak jobb a grafikája egy picit, talán tartalmasabb is. Angol nyelv ugyan nincs benne, de ITT van hozzá angol leírás. Pár icont megtanulsz, meg egy két betűt és van egy nagyon jó játékod.
Már időtlen idők óta bent van künyvjelzőben, és csak nem akar jönni angol nyelven.
Én lehet belekezdek koreaiul.
-
Joccc07
addikt
válasz
norbert1998 #16378 üzenetére
Most miért mondod???
Szerintem jó ez és ennél csak még jobb lesz!
-
norbert1998
nagyúr
Hat tudjátok, nekem nagyon nem jön be ez a no limits. Tucat játék kategória. Meg odáig sem jutottam el vele, hogy iap szükségessé váljon. (igen, a csalás mentes verzió volt, ahogy reméltem is)
-
beg
veterán
válasz
kakuk.tamas #16373 üzenetére
Ezer éves, de köszönjük.
-
Yayoh
aktív tag
Ugyanaz szinte , de ez jobban IAP-os..
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Orionhilles #16365 üzenetére
Nova 3, Bombsquad, ez utóbbi szószerint mindent támogat wiitől az xboxig.
-
Kasya
nagyúr
Tudtok esetleg a Summoners wars-hoz hasonló jatekot?
Nem nagyon kedveli s rootolt, moddolt rendszert. -
bostone
addikt
válasz
A gta asszem támogatja a kontrollereket.
-
törölt tag
válasz
The Bard's Tale minimális angol kell hozzá
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Shadowgun: a kontroller teljesen testre szabható, imádtam a játékot
Van-e még olyan játék, ami támogatja a kontrollereket, és vagy FPS vagy valami jó kis hack'n slash? Lehetőleg ne IAP, mint a dungeon hunter
Köszi előre is! -
Deck
titán
válasz
norbert1998 #16360 üzenetére
Csalás nincs. De bármi más lehet amiről nem tudni.
-
Deck
titán
válasz
norbert1998 #16357 üzenetére
Csalást már találtam. Persze de nem tudthatod, hogy az az apk módosítatlan-e. Ezért, csak playből fogom felrakni.
-
Maxtreme
addikt
Am iszonyat odafűt a telefonnak.
Az S5 nem egy melegedős fajta, de ez rendesen felizzíccsa' -
Deck
titán
válasz
norbert1998 #16355 üzenetére
És mire? Nálam nem kompatibilis az sp-vel.
-
norbert1998
nagyúr
most telepítem
-
capafog23
őstag
LG G-pad 10.1-re se engedi telepíteni az NFS-t play store-ból ...
-
Maxtreme
addikt
sok embernek nyilván a régió miatt nem kompatibilis.. Am más forrásból beszerezve német nyelvű, elvileg a playes is az.. (még)
A play nálam is azt írja h nem kompatibilis az eszközöm, nyilván erről szó nincs. (S5) -
Deck
titán
válasz
norbert1998 #16349 üzenetére
Ezt találtam:
What are the minimum device specs that will be supported?
We always push the boundaries of technology when we release new titles for mobile devices, which can sometimes require the latest hardware. For Need for Speed No Limits we recommend minimum device specs of:
iOS: iPhone 4S with iOS 6.1+
Android: API level 15, 1.21.2GHz processor, 1GB RAM, 800x600 screen res - GPU - Tegra 3, Adreno 302, PVR SGX543/545Simán kompatibilisnek kéne lenmie.
-
Deck
titán
válasz
sultansmith #16342 üzenetére
Se Sp, Z, Z2, S -el nem kompatibilis. :/
-
válasz
Tidzsimon #16297 üzenetére
Eőfordul olykor, hogy elég sok videót enged megnézni egymás után.
Általában azután, miután közvetlen játszottunk is a játékkal valamennyit.
Kár, hogy legutóbb pár napja nem számoltam mennyit engedett (rengeteget), de mostanra majdnem összegyűlt a Jetpack árának a fele.bostone (#16300):
Nem kell vele kapkodnod szerintem annyira.
Mivel itt nincs automata célzás (mint ahogy pl van a DT2-ben), sokkal körülményesebb és nehezebb játszani tapizós irányítással.
Ez a játék bizonyítja telefonon, hogy fps játék nem igazán mobil platform.Multiplayer-zni eddig mindig tudtam amúgy.
Nem volt olyan még, hogy szerettem volna játszani, de semmi szervert se látott volna. -
Deck
titán
válasz
sultansmith #16324 üzenetére
Eléggé felháborító, hogy legálisan nem érhető el.
Bezzeg máshogy..
-
Saccco
nagyúr
válasz
Ne bánd, itt is pénzért kell tankolni az autót... (IAP)
-
Maxtreme
addikt
válasz
igen? Na az f*sza.
-
xenom0rph
őstag
válasz
galaxy tab4 7-en se megy...
-
Maxtreme
addikt
NFS No Limits
Get supercharged with adrenaline in the newest white-knuckle edition of the Need for Speed series. Tune your car with limitless options and rule the streets in the ultimate fight for street-racing supremacy.
You may restrict in-app purchases using your device settings.
YOUR CAR
Collect real-world cars and use the most advanced customization system on mobile to build your dream machine and dominate the competition. Make your ride stand out with over 250 million combinations of parts, including the latest licensed body kits from Rocket Bunny, Mad Mike, and Vaughn Gittin Jr.
YOUR STREETS
Slam your car into gear, hit the nitrous, and drift your way through rush-hour traffic to leave rival racers in the dust. Prove your worth by defeating the toughest crews in Time Trial, Car Delivery, and Duel modes.
Do you have what it takes to build the ultimate street machine and rule Blackridge? -
Dava
tag
Crusaders Quest-tel szoktam mostanában játszogatni, azért tetszik mert nem nyomják le az in-game currency vásárlást a torkodon. Kicsit lassabban fejlődik az ember, de mindent ugyanúgy meg lehet szerezni igazi pénz költése nélkül.
Tudtok valami hasonló játékot, ami esetleg jobb is?
-
DrojDtroll
veterán
Valaki tudja, hogy mitől lehet az, hogy a My talking Tom nevű játékban a macska dolgai eltűntek. A pénze és a szintje megmaradt, de minden más eltűnt. Mitől lehet ez?
-
Saccco
nagyúr
lesabel akciós 0,99$ -
válasz
beloadjoker #16309 üzenetére
www.google.com
-
beg
veterán
válasz
beloadjoker #16309 üzenetére
Fórumszabályzat tiltja az ilyen kérdéseket és az erre adott válaszokat is.
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Valaki tud kritika chaos unleashedhez cheatet hacket?
Előre köszi!
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Milyen játékokat ajánlatok mostanság? Pár hete vettem egy tabletet, és ezt már jónak látom némi játékra. -
saelin
veterán
A Square Enix új játéka, még nem elérhető globálisan. Elsőre egy karakter gyüjtögetős taktikai játéknak tűnik, de kipróbálás híján nem tudom jó-e vagy rossz. Ingyenes, IAP-os játék lesz. A Deadman's Cross elég rossz ilyen szempontból. Ott el lett rontva a balansz az IAP terén, attól félek, hogy itt is ez fog történni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Orionhilles #16279 üzenetére
A 9017-nél is spóroltak, ennek ellenére tökéletes. Engem különösebben nem érdekel, hogy kicsit jobban műanyag, mint a másik gyártóé 3x annyiért.
-
bugizozi
őstag
válasz
norbert1998 #16299 üzenetére
szuper, ment a kedvencek közé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged