- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Silent77 #28215 üzenetére
bocsi
mike1334 kár lenne érte mert jó játék az alap ötlet nagyon jó és a reklámvideók is hozhatnak nekik gondolom pénzt... bár azért van jópár játék amit kb félévente frissítenek, szóval épp lehet csak melóznak vele , ha rákattansz nem nehéz 20+ szintre vinni. Nekem még nincsen ott de ha valaki elvan vele és videózik a villámokért kb nonstop játszhat, úgy már bőven csak pár nap szerintem végig vinni.
Frissítve
2017. május 29 azért bocsi de ez nem olyan régen volt... és van ios-re és windowsra is nem értek persze ehhez de gondolom a másik két verzióval való foglalkozás is időbe és emberbe telik. -
-
Maxtreme
addikt
válasz
Silent77 #27035 üzenetére
Igen én is sokallom az árát.
Más:
Ezt próbáltátok már?Playen sokszor találkoztam már vele, de valahogy a képek nem győztek meg, de ma vetettem rá egy pillantást (főleg az értékelés miatt)
Baromi jó!
Iszonyat nagy állatság már maga az elképzelés is, de pont emiatt is üt (szó szerint) -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Silent77 #19497 üzenetére
és regisztrálni is kell accountot?
már 2szer vásároltam paypal-on keresztül email megadásával. igaz még egyiket se próbáltam ki, de 1 dollárért elférnek.szerk: most nézem, h vannak olyan játékok, amiknek az apk-ját le tudom tölteni a Humble levelében lévő linkről. gondolom ezekhez nem kell a kliens
-
Danny365
őstag
válasz
Silent77 #18774 üzenetére
Ennek igazán örülök, hogy most árazták le...
Az angol meg háát... mint írtam (vagy nem írtam?), a játék tényleg csak annyiból áll, hogy szövegeket olvasol, és válaszolsz neki. Szóval ha nem megy az angol, nincs játék. Viszont, a nyelvezete egyszerű, elég hétköznapi szavakat használ. Kb. mintha Walking Deaddel, vagy The Wolf Among Us-szal játszanánk, azoknak is könnyű szövegük volt. -
air
nagyúr
válasz
Silent77 #17772 üzenetére
Érthető lett volna, ha nem beszéltük volna meg n+1-edszer is, legutoljára kb. egy hónapja, hogy nem linkelünk úgy játékot, hogy a Play-es leírást egy az egyben idemásoljuk, mindenféle személyes komment nélkül.
Itt nem a szabályokról, meg kinek-kinek az angoltudásáról van szó, hanem arról, hogy egy sima ctrl-c ctrl-v-nek semmi értelme nincs. -
Saccco
nagyúr
-
bugizozi
őstag
válasz
Silent77 #16927 üzenetére
Sziasztok!
Nekem már sikerült egy 50k+ yardot menni, úh nem lehetetlen
érdekes hogy sokáig nekem is így volt, hogy a 30 közelében sem voltam, aztán fejlesztgettem a kocsit és egy pont után már simán megya body-t fejlesztettem mindig elsőnek meg hogy gyorsabban váltsak sávot. Tegnap este kimaxoltam az uccsó kocsit is úh egyelőre vége számomra. Most már olyan küldetések vannak, hogy vezess 500k yardot - persze nem egy versenyen - meg vegyél fel 50 repair kit-et meg lökj ki 200 steering kocsit...
-
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Silent77 #16496 üzenetére
Köszi szerintem ez fontos infó olyannak aki mint én, még a (múlt ősszel is) 15 perces limited tudja!
"Google Play already had a leg up on Apple's "All sales are final" App Store by letting you return paid Android apps within 15 minutes of purchase and get your money back. Now, Google is upping its game by extending the refund time limit for apps to two full hours. Rejoice! "
Sep 11, 2014 5:58 AM PT
http://www.greenbot.com/article/2606076/android-app-refund-window-officially-upped-to-two-hours-in-google-play-store.htmlHivatalosan:
https://support.google.com/googleplay/answer/134336?hl=en -
csadi0011
őstag
válasz
Silent77 #15232 üzenetére
Köszi !
Reggel néztem, hogy nincs-e több leárazás amazonon, de nem találtam. Te hogyan akadtál rá a listára?Megvettem a Reckless Racing 3 játékot, de visszatérítést kértem, mert szaggat. Xperia Z1C-n szerintem nem kéne. Beállításokban van grafika állítás, de minimumra véve is ugrál még a hang is néha. Nem nagyon, de azért zavarja a szemem. Gondolom nem a telefonnal van a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged