Új hozzászólás Aktív témák
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
Édesapámnak már másodszor romlik el egy XTRONS fejegység (XTRONS IN60GPFL csak 9-es Android-al). Először még cserélte az eladó, de másodszor már sajnos garancia időn kívül vagyunk. Tudnátok esetleg ajánlani egy megbízhatóbb típust Fiat Linea-hoz? -
cs.istvan
újonc
-
petymek
senior tag
-
Diák66
őstag
válasz
Pityu89 #4184 üzenetére
Osztrák DAB+ szépen jön, ha közel vagy....Szlovákoknál akad magas bitrátával sugárzott csatora is, ami igen szépen szól. Szerintem egyébként a DAB sugárzással előbb-utóbb megbékélnek. Ha más nem azért, mert a hazai rádiózásban már annyira nem lesz pénz. hogy kénytelenek költségcsökkentés miatt meghozni a döntést. (DAB+ sugárzás elvileg költséghatékonyabb az amúgy elavult és energiazabáló FM-nál.... hát még az AM). A kísérleti adó leállítása mögött politikai okok keresendőek....
-
cs.istvan
újonc
Sziasztok!
Elköltöttem egy elég jelentős összeget egy Ownice K3 típusú egységre (tolatókamera, dab antenna, wireless carplay, stb.). Elektroműszerész szaki egy hete túlórázik rajta, sikertelenül. Visszatetettem a gyárit, mert használhatatlan volt a kocsi, a canbus megőrjítette az agyát. Keresek olyan vállalkozó szellemű szakembert, aki elfogadja a kihívást, és megoldja a dolgot. User típusú felhasználó vagyok, videót tudok küldeni a hibajelenségről, de okos válaszokat nem tudok adni.
Előre is köszönet! -
bl4ze
veterán
Ha esetleg valaki ilyet keresne, most akciós és áfa, vámmentesen érkezik :
Double Spindle 10.1 Inch General Android Navigation Machine 360 Degree Rotation Car Stereo akció -
Pityu89
senior tag
Nem dühöng feleslegesen. Ezeknél mind marketing fogás, sose fogja tudni a 4x50W teljesítményt. El is olvadna.
-
petymek
senior tag
válasz
svgyula #4178 üzenetére
Üzem közben tölt, de néha azért meg is áll
. Feleslegesen dühöngsz, mégegyszer, valószínű nem is maxon akarja hallgatni, csupán a vele járó műszaki tulajdonságok is számítanak neki.
Pl. harmónikus torzítás.
Mibből halgatnál szívesen 15w zenei teljesítményt? Egy 15W-os végfokból maxon, vagy egy 50w-osból takartékon? -
svgyula
addikt
válasz
petymek #4177 üzenetére
Hát mennyiről? Üzem közben 14,5v a töltés! De ha nem 14V csak a névleges 12V, akkor pedig csak a végfoknak kell 16A. Ugye az ha véletlenül felcsavarja mert "nem teljes hangerőn használja" akkor már a 15A sem elég. Nézd meg mekkora bennük a biztosíték és számold ki. Na meg azt is, hogy mit lehet kezdeni 4x50W teljesítménnyel. Tudom hangosítottam anno' eleget az elég egy kisteremben 40 embernek. Rákötöd 4db 200W-os falra és nem beszélgetsz a 6x6m-es hangtérben! De ez csak akkor ha valós az a 4x50W és nem csak egy marketing fogás! Mert egy ilyen fejegység, innen bármelyik, fcsak a szokol rádiót utánozná akkora teremben a "4x50W" leírt teljesítménnyel. Úgyhogy ne menjünk ebbe bele mert nem vezet sehova. Van bennük 4 csatornás végfok és szól nagyjából itt vége is a történetnek.
-
petymek
senior tag
válasz
changer1979 #4172 üzenetére
De gond. Az ilyeneket meszire kerülném, és még csak nem olcsóak.
-
Rocko007
aktív tag
válasz
changer1979 #4169 üzenetére
Szia!
En befurodtem a Joying tipus specifikus fejegyseggel, a gyarto 100%-ban visszateritette a vetelarat. A gyari W58810 fejegyseget vegul a nagy navis TNS510 gyari fejre cserelem, meg kiszallitas alatt all. Az okos funkciok maradnak telefonrol, a kihangositas, kamera, kormany vezerles meg instant mukodik.
Itt olvashatsz errol:
https://prohardver.hu/tema/androidos_fejegysegek/keres.php?stext=&suser=Rocko007&srtouser=&stext_none= -
svgyula
addikt
válasz
Xenot23 #4163 üzenetére
Szia! Csak egy egyszerű számítás a "leírt 4x50W teljesítmény "
Ha 14volt feszültségnél a rendszerre semmilyen
áramfelvételt sem számolva akkor is kihajtott állapotban legalább 15A-es biztosíték kellene! Ezekben a legjobb eset ez és akkor a rendszer ennek legalább az 30%-át elveszi. Vagyis az a 4x50w bármilyen eszköz esetében csak névleges a labor körülmények között a végfokon mért teljesítmény. Ennek mindegyik csak kb 60% adja le. Mert ugye ott a határ ahol már csak percekig menne a végfok károsodás nélkül. De a "markpettingben" jól hangzik és itt beleértem a "nagy" márkákat is! De ekkora hangnyomás is képes rendes hallás károsodást okozni egy kb 2 m3-es légtérben.
Aztán jön a 2x0,5W super HI-FI berendezés -
noorbertt
őstag
válasz
changer1979 #4172 üzenetére
Szia,
A Suzuki Swift-es kérdésre írtam, de ahogy nézem a te autódhoz nincs nekik keret.
Ha bírod a kínai angolt akkor próbálj meg velük beszélni.
Kia Ceed 2012 váltás előtti autóhoz nincs keretük de addig basztattam őket amíg bele nem mentek hogy csinálnak :D link elvileg 1-2 hónap de lehet csak leráztak :) -
changer1979
csendes tag
-
noorbertt
őstag
válasz
Xenot23 #4159 üzenetére
Annyiért inkább Junsun-t vegyél.
Asszonynak pár hete szereltem be. Nem akad és nagyon kellemes a minősége is:
US $128.05 34%OFF | Junsun V1 4+64G Android 10 android radio coche con pantalla For Suzuki Swift 2003-2010 Multimedia android auto carplay bluetooth
https://a.aliexpress.com/_uQgd77
Kormányon lévő gombokat külön külön be is lehet állítani hogy mi mit csináljon.Szerk: bocs a link miatt csak így engedte kimasolni az appbol.
-
petymek
senior tag
válasz
changer1979 #4169 üzenetére
Az elektromos csatlakozókra figyelj. A Nissan <-> Toyota valószínű különböző.
PX5 (8mag), vagy PX6 (6mag), és 4GB Rammal szereltek között keresgélj. MTC. MCU-s változatokat ajánlom.A kívánság listádból, a napsütésben látható kijelző nem olyan lesz, mint szeretnéd.
-
changer1979
csendes tag
Sziasztok! Toyota corolla verso 2006-ba keresek fejegységet. Áttúrtam már nagyon sok oldalt, de valami mindig elbizonytalanít. Amihez az van írva, hogy pl. Nissan-hoz való azt meg se próbáljam, vagy rendesen fog működni?
Valakinek esetleg van-e tapasztalata a fenti autóba szerelhető fejegységekkel kapcsolatban, akár konkrét típus ajánlásával? A keret 80-100e ft.
Amit szeretnék:
- ne legyen akadozás (4/8 mag, 2/4 Gb Ram)
- napsütésben is látható kijelző
- youtube
- tolató kamera
- kormányról vezérelhetőség
- ne legyen nagy, a jelenleg kapható beépítőkeretből ne lógjon kiSegítségeteket előre is köszönöm...
-
pappsy62
tag
Sziasztok. Olyan hibával találkozott valaki, hogy este megy a fejegység reggel már se kep se hang. Javítása : lehúzom a tápcsatit visszadugom és minden működik. Tavaj szeptember óta másodszor játszotta ezt. Ez egy Yuehoo605 és mindig bútol, nem cseréltem meg a két vezetéket.
Valami tanács merre keresgéljek? Köszi. -
-
Xenot23
újonc
Sziasztok!
2008-as Swiftembe keresgéltem fejegységet, ami 2 dines, tud bluetooth csatlakozást, ráköthető tolatókamera, rádiót fogja és kormányról tudom állítgatni. JVC-től néztem a KW-M25BT-t, aztán ráakadtam erre.. Az oldal állítása szerint tud mindent, amit a JVC is, de olcsóbb és a szükséges beépítő kerettel és kábelekkel érkezik.
Van tapasztalatotok ezzel a fejegységgel? Elméletileg audio teljesítményben JVC-vel megegyezik.
-
honeker
őstag
Lehet külön venni canbus modult.. ami vezérli a radiot ford vagy android radio specifikus ?
-
gu007
aktív tag
Napokban frissítettem a firmware-t a Joyingon és azóta ha hosszabb ideig nincs használva (egy éjszaka, egy műszak) akkor gyújtás ráadásakor a Google logóval indul. De addig is eltelik némi idő, sötét képernyővel mire a logó megjelenik. Ma reggel meg egyből "indult", de munka után már nem. Factory-ban be van kapcsolva az alvó mód és mégis szórakozik. Valakinek ötlete, hogy mit lehetne állítani, hogy jó legyen. Remélem nem a kormányvezérlő adapter zavar bele.
-
janakbacsi
őstag
2009 es évjáratú mazda 6 hoz melyik fejegység javasolt? A junsun ból a 4 gigás verzió jó lehet?
-
svgyula
addikt
válasz
butyiba #4150 üzenetére
Szia! Ezt már sok autóban használják. Valami energiatakarékos üzemmódnak hívják. Én 1 éve raktam be mert a fejegységem csak 15 perc max alvásra lehet rakni és nekem az nem elég. Amit én beépítettem azt 24óra időtartamra lehet állítani És szintén a gyújtás kikapcsolása után kezd el számolni. majd a beállított idő után lekapcsolja a feszültséget. Az enyém egy zárt, szabvány méretű amit sínre is lehet szerelni. Tettem fel annó' képet és bekötési rajzot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest