- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó lesz az nyugi, nekem kb fele a tudása a paramétereket tekintve a fejegységemnek, ráadásul valami lepra mtk procival, és bőven használható a cucc. Igaz én nem szoktam egyszerre youtube videózni waze-val, közben meg megy két 4K videó és még tolatok is a "gyere Gábor gyere" című számra.
Ha csak egy dolog fut egyszerre röccenésmentes a vas.
-
iceQ!
addikt
-
törölt tag
Szedd fel a kédergumit, ha mákod van alatta van egy kis csatorna, ami végigmegy a kocsin, ha nincs mákod se tragédia, mert az a kis vékony kábel simán elfér a gumi alatt. Én a kormány felőli oldalon szoktam átfűzni a vezetéket, mert ott több a lyuk/rés könnyebb mint a kesztyűtartó felől szerintem. De ez gondolom autófüggő. A gyári kábel nem mérvadó, nekem közepén megy (duster) és az egész padlószőnyeget fel kellett volna szedni, inkább a kis csatornát választottam a kédergumi alatt. Egy jó vastag merev alu/rézvezetékkel könnyű befűzni a kábelt a fejegységtől a kédergumi felkanyarodó részéig, ahol találkozik a muszerfallal, és onnan mehet egész hátra, ott át a hátsó ülések alatt, onnan fel a tetőre, majd bele a gyári csurkába ami megy a csomagtér ajtóba. Egy napos móka, hátul minden takaró műanyagot atomjaira kell szedni, de meg lehet csinálni.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Kábelezéssel kapcsolatban tud esetleg valaki segíteni? Konkrétan a tolató kamerát szeretném bekötni, viszont nem tudom hogy a kábelt hol vezessem hátra. Ezzel valakinek van tapasztalata? Ki hogy csinálja / csinálta?
-
törölt tag
válasz
noorbertt #3939 üzenetére
Amióta megvan a sajátom az ismerősök/ rokonok vérszemet kaptak, és már öt beszerelésen túl vagyok. Ebből kettő univerzális, tehát csak ISO csati volt rajtuk, és úgy kellett a kormánygombokat belefaragni. Mind a kettőnél a key1-key2 páros volt a nyerő. Ahogy nézem ezeket mindegyiken nagyjából így van jelölve, azért mertem ezt mondani neked. Ha megvan a kiszemelt mindenképp írd meg ide, "szakértőzzük" meg mielőtt megveszed.
-
noorbertt
őstag
válasz
#85619712 #3938 üzenetére
Így ismered a junsun fejegységet vagy ez egy általános beállítás?Egyeztetek a penztarcammal és amint megjön a fejegység jelentkezem :)
Néztem párat de ahol pl cd lejátszó is van azt valahogyan nem merem komolyan venni, cirka 20eve nem volt cd a kezemben:D
Junsun meg elvileg jónak számít -
törölt tag
válasz
noorbertt #3937 üzenetére
Igen megoldható a keret segítségével, legfeljebb a kormány gombokat kell kicsit faragni, de nem kell megijedni, két vezetéket kell kivágni a gyári csurkából és hozzáheftelni a fejegység megfelelő vezetékeihez. Ebben tudunk majd neked segíteni mit hogyan kell.
Innen a C2 csati 5 és 6 eret kell felhasználni, és bekötni a fejegység key1 - key2 pontjára. -
gypiero
tag
válasz
petymek #3929 üzenetére
Valóban nem biztos... Tegnap nekiestem késő este és szétbontottam az autót. Nálam kétféle csatlakozója van a gyári fejegységnek, egy ilyen széles, ami a CD olvasó egységbe megy és egy vékony csatos, ami a felső kijelzőbe. A széles adja a tápot és még sok mást is, a kicsi nem tudom miért felel, de tegnap kihúztam és a fejegység azóta működik... Visszadugtam és azóta hibátlan, feltelepítettem rá 4 appot, lefrissítettem a meglévőket, eddig fél perc komolyabb adatforgalom után elvérzett. Szóval ezt így nem tudom hirtelen hová tenni, de most működik és egész használható a rendszer is rajta.
-
válasz
noorbertt #3933 üzenetére
Akkor majd dobj pár linket, ha találtál valamiket
Kormány vezérlést általában mindegyik tudja, azzal nem szokott gond lenni. Sőt, azt is tudja, hogy megduplázza a gombok funkcióját, vagyis tudsz hozzáadni másik funkciót a hosszan nyomásra is. Ahogy leweegee is írta, kapod a csatlakozót is ami be van kábelezve az autónak vagy CAN modulnak megfelelően.
-
noorbertt
őstag
válasz
#85619712 #3932 üzenetére
Dehogyis, ha szart is vennék akár a te vagy más ajánlása alapján akkor is az én saram.. próbálok keresni belevalót és utána informálódni, pl olyan mindenképpen kellene ahol lehet tanítani a multikormánnyal.
Link jöhetne, köszönöm, ez akkor kia ceed keret kifejezetten?
-
törölt tag
válasz
noorbertt #3930 üzenetére
Nem szabvány 2din a méret ha jól látom, vagy veszel egy átalakítót és akkor jóformán bármilyen 2dines fejegység járható út, vagy valami hasonló eladóban gondolkoznék, elég sok az eladás, jók a visszajelzések. DE ahogy Csabex is mondja, ez csak iránymutatás! Ne vedd ajánlásnak!
Így néz ki az átalakító szabvány 2 din-re: (ha kell link tudok adni) -
válasz
noorbertt #3930 üzenetére
Nincs kifejezett márka sajnos... Ahol a legrugalmasabb az eladó, sok az értékelése a boltnak és a terméknek is. Nézz ki párat és azokról esetleg tudunk véleményt alkotni. Fontos a kommunikáció az eladóval és minél több részlet, fotó (az adott termékről, nem reklámfotó) meg infó kérése. Jól bevált márkáról én nem tudok és nem is nagyon ajánlok, mert ha gebasz van, akkor jogosan jönne hozzám reklamálni az illető, mert én ajánlottam...
-
gypiero
tag
-
darvinya
titán
Off
Másik autóra is kíváncsi vagyok, nem csak arra.
Elengedtem, s ameddig megy, addig is legyen jó.
Persze észre vettem valamit, ami a kenőanyag fogyást még mindig előidézi.
Ma lett volna időm, de csak tegnap este derült ki, így ezzel nem zavartalak, s mint utólag jó lesett kicsi pihi.Jó az új avatárod.
-
gypiero
tag
válasz
gypiero #3890 üzenetére
Hétvégén volt időm kicsit tesztelgetni a fejegységet és tutira hibás a wifije. Ha ki van kapcsolva, semmi baja nincs, ellenben ha bekapcsolom és csatlakozik, vagy magától kikapcsolja a wifit, vagy elszáll a képernyő és újraindul / rádió szól tovább, amíg nem resetelem. Próbáltam USB-n egy TP-Link Wifi adaptert rádugni, de meg sem hajtotta sajnos, gyanítom nem ilyen egyszerű a móka. Javítható ezeknek a wifi része? XDA developers fórumon találtam egy leírást valami más hibára, de ott ide-oda kellett forrasztgatni és utána flashelni, nekem ez meghaladja a képességeim. Vállal itthon bárki is ilyen mókolást?
-
darvinya
titán
Már 2x csináltam reset -et, de mindig előjön.
Időjárás nem befolyásolja.
Viszont kicsit furcsáltam miért van video(vagy front kamera, nem emlékszem.pontosan) bekötve.
Nem néztem át a bekötését még.
De ha lesz időm(időd), akkor át kellene nézni, egy hibakód kiolvasás mellett. -
válasz
darvinya #3915 üzenetére
Indításnál, vagy csak úgy gondol egyet? Ha indításnál, akkor van erre egy külön beállítás, hogy automatikusan indítsa el valamelyik forrást. Ha nem találnád, akkor maximum egy reset settings megoldja. Mióta állt a Mondeo? Az is lehet, hogy alacsony fesz miatt elfelejtett mindent és ez a default beállítás.
-
darvinya
titán
Van egy kis problémám az öreg android-os egységgel.
Magától úgy érzékeli, hogy megéritem a Play gombot.
Vagy, ha ezt nem, akkor ráidót indítja el.
Vagy egyszerűen pillanatra elsőtétül, aztán van ismét kép, és folytatja a BT lejátszást.Mi okozhat ilyet?
-
Szerintem majd akkor derül ki ha megérkezett az eszköz, mert sokszor van olyan, hogy köszönő viszonyban sincs a leírás avval amit kaptál és amikor reklamálsz azt kapod, hogy nem frissítették a fotót és ott az a szöveg, hogy actual picture may....bla bla.
Persze, ezek mind egy kutya, a logókat teszik veszik olyan szinten, hogy még a "gyár" logóját az épületen is átszerkesztik (van erre példa)Szerintem van egy-két hely ahol valóban legyártják őket majd eladják és mindenki összerak valamit egy fantázianévvel, aztán úgy dobja piacra...
-
Nem, annyira nem, csak ha gebasz van, akkor sajnos úgy jársz mint vatvik fórumtárs... Övében a gps makkant meg (működött, csak pozícionálási gondok voltak), hiába lett cserélve antenna meg minden, mert nem gyógyult meg és amikor érdeklődtem az update miatt, akkor azt mondták, hogy sajnos túl régi már az eszköz (2019-es) és nincs hozzá firmware. Ha MTCD vagy E lett volna, akkor lazán találsz hozzá másik custom firmware-t.
-
noorbertt
őstag
Nem ide akartam, sorry
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Kinéztem egy HIZPO fejegységet, az erősebb változatot. Mennyire megbízhatóak? Esetleg erről tud valaki valami infót mondani?
Itt található a technikai specifikáció:
[link] -
psanyika
csendes tag
Vásárolnék androidos fejegységet mercedes w203.ba,alis vagy banggoodosat,esetleg valami ajánlott van-e? Én ezt néztem ki vélemény róla esetleg?
https://www.banggood.com/YUEHOO-7-Inch-2-DIN-for-Android-10_0-Car-Stereo-Radio-2+32G-Touch-Screen-4G-WIFI-bluetooth-FM-AM-RDS-GPS-p-1549242.html?akmClientCountry=HU&utm_source=google&utm_medium=cpc_ods&utm_campaign=nancy-sds-pc-price-feed-60&utm_content=nancy&gclid=EAIaIQobChMIjPaqy7z-7wIVJQZ7Ch2YGwHYEAAYASAAEgKsiPD_BwE&cur_warehouse=CZ&ID=511646
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Microsoft Excel topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest