- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Nem egy dines és lehet rá kamerát kötni. Csak süllyesztett a háza, valószínűleg a hűtésen is spóroltak, mert androidos viszonylatban is olcsó.
Nem tudom mennyire vonatkozik erre az Aliexpress protection, én csak ebayről szoktam vásárolni UK stockról, bár kézenfekvő is mivel itt élek.
-
-
HUNited
őstag
Németből $172.25
https://www.aliexpress.com/item/S4-Max-Panlelo-1-Din-Car-Stereo-Octa-Core-4G-RAM-32G-ROM-Android-8-1/32973380022.htmlSzerk Ebayon még olcsóbb
https://www.ebay.com/itm/Panlelo-S4-Max-1-Din-8-Kerne-Android-8-1-4G-RAM-32G-Autoradio-Doppel-Din-7-Zoll/283464044747 -
HUNited
őstag
Mekkora jelentősége van amúgy hogy 1 vagy 2 giga memória? Mondjuk ezekbe a procik is gyengék.
-
HUNited
őstag
Lengyel testvéreinktől készletről. Elég jónak tűnik. Vélemény? Mondjuk drágább, mint amit szánnék rá.
https://www.aliexpress.com/item/Eunavi-2-Din-7-Octa-core-Universal-Android-9-0-4GB-RAM-Car-Radio-Stereo-GPS/32881498024.html
Ebay.co.uk oldalon nem tudok sajnos memóriára szűrni :S És amúgy a legtöbb ott is kínai, csak ha unióra állítom akkor látok EU-Stock cuccot.
-
aero.
veterán
Ebayről vásárolj, lehetőleg az UK-ból, tehát ebay.co.uk. Kulcsszó: android 2 din. Megfogod találni a neked tetszőt.
Ha kinéztél egyet nyugodtan dobd be ide, megnézzük.
Illetve kell beépítő keret is az autódhoz. -
kirkri
addikt
Csak gyújtásra kapcsolva működik. Azonban két opció van, az egyik esetén kikapcsolt állapotból bootol a rendszer, a másik opció esetén csak egy készenléti állapotba kerül az egység az autó leállításakor, így a gyújtás rákapcsolásával azonnal működik az egység, nincs bootolás.
-
HUNited
őstag
Illetve azt szeretném még megkérdezni tőletek, hogy ez mindig fut? Tehát közvetlenül az aksira kell rákötni? Vagy csak akkor indul el, ha gyújtást kap? Mert ugye az android az nem azonnal indul el, annak kell 1-2 perc a bootolásra.
Egy Honda Civic Hybrid 2007-es autóba szeretném egyébként betenni, ezek a parkolóasszisztenst tudják vajon ezekkel az autókkal?
-
HUNited
őstag
Sziasztok, a legolcsóbb hormálisan működő (friss, min 2gb memória, 4mag) GPSes 2dines fejegységet keresem. Mit ajánlotok?
-
Sérnyovác
tag
válasz
Impair1980 #223 üzenetére
-
Sérnyovác
tag
Ez az idő beállítás nem megy. Kértem frissítést azzal sem jó. Csak akkor jó ha minden indításkor újraindul a fejegység is. Az auto ACC haszálatakor az idő megáll amikor leállítom az autót és lassan bootol 40 mp. Ha az alvó késleltetést 30 mp, 5 vagy akár 1 órára rakom a köztes időkben szintén megáll az idő. A gps idő frissítést választva -1 órával késik. A navigáció beállításnál is látszik. Bosszantó. Hogyan lehet a gps időt beállítani. Próbáltam több gps reset app-al semmi. Pontosan 1 óra. Időzónát váltva átáll az óra a köv frissítésig
-
clorid
csendes tag
Próbáltam, sajnos nem működik az enyémmel
Azt lenne jó tudnom, hogy az alaplapom szállt-e el és azért nem tudom bekapcsolni és vissza lehet-e hozni még valahogy. Az a baj, hogy bármit nyomok csak villog, de nem kapcsol be. Ezért gondolom a firmware frissítés sem jön össze, mert előtte valahogy be kellene tudnom kapcsolni.
-
Galla007
csendes tag
válasz
Impair1980 #219 üzenetére
Szerintem gyártótól vagy ha tudja a típusát akkor is biztosra kell menni 2 firmvare van rajta 1mcu,2android firmvare,ha rossz mcu.t tesz akkor baj van.
-
kirkri
addikt
Nem akarok okoskodni, de az enyém úgy lép be recovery-be, hogy a három villogó fény után felengedem a gombot, majd rögtön kétszer röviden megnyomom. Ha jól látom a videón, akkor ez a két rövid nyomás nem történt meg. (Lehet, hogy ezen az egységen nem úgy kell, én csak a sajátomról tudok nyilatkozni)
-
clorid
csendes tag
Sziasztok, vettem egy isudar fejegységet ami működött pár percig. Gondoltam menet közben is kipróbálom a navit amikor egyszercsak kiírta hogy SD kártya törlése. Aztán kikapcsolt és azóta nem működik. Készítettem videót is, amit itt találtok: [link]
Van ötletetek, hogy lehet-e még életet lehelni bele vagy valami teljesen elszállt benne (pl. alaplap)?
Előre is köszönöm! -
Sérnyovác
tag
Nálatok az idő frissítés hogy van beállítva? Amennyiben a gps frissítést használom -1 óra a tényleges időhöz képest. A gps monitornál ahol a műholdak vannak ott is -1 óra. Ha a fejegység késleltetett kikapcsolását autora állitom ACC Off, ugyan az indítás gyors nem bootol de az idő az autó leállítasakori időt mutatja. Ha 30 mp re állítom az idő jó de az indulás 30 mp bootol.
-
torboszlo
csendes tag
ÉN vettem egy 2 din fejegyseget ahoz szeretnék valami gps progit ami mukodik rajta
-
aero.
veterán
Van szoftveres megoldás android autora, egész jól működik bár egy picit lassúnak találtam. Az új Joying fejek tudják már alapból azt hiszem, olyat nézz (ez független az xda-s szoftveres megoldástól). De ha jól emlékszem 50 font körül van kábeles adapter is, ami a régebbieknél lehetővé teszi.
Kicsit feleslegesnek érzem az Android Auto-t egy Androidos fejegységen, persze az egy jó felület, szebb, mint egy gyári android és arra van kitalálva, amire. Ha csak az a cél, akkor inkább egy Android Auto képes Pioneer vagy Kenwood, Alpine fejet vennék.
Az autó beállításait nem tudod vezérelni ezekről, ahhoz specifikus can-busos fej kellene, amit a Zafirához nem gyártanak. Equalizer viszont van bennük és lehet játszani a hangbeállításokkal, Opel bootlogót tudsz beállítani, ilyesmik.
k2laci: Linkeltem kettőt is pár hozzászólással visszább.
-
hatala
tag
Köszi, valami ilyesmire gondoltam.
Volt már 2 dinesen egy régebbi autómban, de abban még nem lehetett a gyári fejegységről vezérelni az autó beállításait,stb..
Ezeket a dolgokat, mint a kocsi beállításait lehet ezeken keresztül ugyanúgy vezérelni?
Valamint ezeken a kínai androidos cuccokon megy az android auto, ha a telefonra fel van telepítve?
Járok egy új Astrával is, azon csak csatlakoztatni kell usb kábellel a gyári 2 din fejegységhez a telefont amin az android auto megy, és már mindent kitesz a kocsi kijelzőjére és onnan lehet kezelni a telefon alkalmazásait, waze, telefon, stb.Valami ilyesmit szeretnék ezen is, szerinted működik a gyakorlatban ez így?
-
k2laci
tag
2006-os Toyota Corolla Verso-ba tudnátok ajánlani valami jó 2DIN-es, androidos, navis fejegységet ?
Beépítő keretet már találtam a neten. -
aero.
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dolce Gusto
- Kerékpársportok
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest