- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Milyen videókártyát?
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki52
tag
én is ugy olvasgattam, hogy USB ről bonyolultabb kicsit, de nem lehetetlen.
az MTCE is MCU mint ahogy a tied T8
Tudomásom szerint az MCU "amolyan kis bios féle" annak muszály tipushoz kötődni az felel a nyomogombok és a fejegység müködéséért és összehangolja azt az androiddal, ha nem jol tudom kijavitanak. -
Doky1988
senior tag
válasz
csiki52 #1195 üzenetére
Szia!
En is csak azert vettem meg hogy igy egyszerubb picit, am nem fontos megvenni, Hal9k sd tool azt kesz.Hat szerintem nem fontos frissiteni.Nem talaltam semmi extrat.Olyan hibat fedeztem fel, ami legtobb 9.0 romban van a fekete kepernyo.. Magyarul zene szol, de nincs kep.Ilyen hibam volt, ezt eddig 1 romban tapasztaltam amiben nem jott elo, az az ExperienceOSes MX rom.Na azt hasznaltam honapokig, az remekul mukodott.Ez a fekete kepernyos hiba csak Android 9.0ban van, MX rom is az, csak ott javitva van.Az egy eleg jo hibamentes rom.
Hal9k romjat csak azert tettem fel mert kivancsi voltam, vannak benne jo dolgok, beallitasi lehetosegek de annyit nem er.En az MX romot tettem fel mindenkinek akinek csinaltam PX5 frissitest, ok elegedettek vele teljesen.Itt talalod: [link]
-
csiki52
tag
még csak feltelepitettem, annyit látok, hogy sokkal több a beállitás lehetősége, pl 3G/4G a régiben nem is volt...ujabb , egyelőre többet nem tudok mondani. Az enyém MTCE de a tied más verzió /más tipus / biztos valaki tud majd segiteni a keresésben amit a gyártó küldött biztosan jo.
Én egy kicsit bátrabb vagyok a telefonjaimat is mokolgattam igy az andriod frissitésről némi fogalmam volt de persze itt is rákerestem a mikéntre mert itt egy micro sd kártyárol kell reset után recoverybe bootolni nem a kétgombos verzioval mint a telefonnál.
Eddig meg usztam semmi nem lett tégla ...majd ha egyszer megjárom és ujat kell venni akkor majd ... -
bl4ze
veterán
válasz
csiki52 #1195 üzenetére
Ügyes.
És mennyivel lett jobb, több mint a korábbi verzió ?
Én az enyémmel nem mókoltam, noha egy jó fél éve a gyártó (Infidnavi) küldött egy IMG file-t a frissítéshez, de nem mertem - többen írták, hogy téglázni lehet a fejegységet.Nekem az a gyári verzió : [link]
Nem tudom erre van-e friss, új vezrió? MCU alapján meg tudjátok nézni?
-
csiki52
tag
válasz
Doky1988 #1190 üzenetére
Feltettem a Hal9K android 9 et és az MCU-t is frissitettem a 3.40 re, tartottam ugyan töle de semmi gond nem volt, nem vettem meg a mod installert root sd kártyával reset-el simán telepitettem, ugy értelmeztem hogy 2x 10 eurot kell fizetni /külön a mod, külön a android frissitésért.
Érdemes szerinted fizetni a frissitésért vagy maradjon az alapverzio? -
bl4ze
veterán
válasz
Doky1988 #1192 üzenetére
Agama settings-ben valahol hátul van "Run over applications" valami ilyesmi.
Nekem ez be van kattintva azóta a gyári rádió app csak egy pillanatra jön be, utána azonnan az Agama , és háttérben szól a rádió pld.csiki52 : mást kérdezett, az a beállítás Agama settings-ben van. Hasznos azt is belőni.
RDS : bármit csinálok csak akkor van RDS text ha kilépek a futó rádióból, majd újra elindítom a rádiót. Ezzel 99%ban azonnal van "TP" jelzés és RDS szöveg...
-
csiki52
tag
-
Doky1988
senior tag
Más kérdés: Aki használ Agama Launchert! Hol lehet azt beállítani hogy az összes alkalmazás felett legyen a launcher? Tehát kocsi indításkor a launcher jöjjön be és ne a rádió applikáció pl ami szól, az háttéeben maradjon.
-
Doky1988
senior tag
válasz
csiki52 #1173 üzenetére
Amit sokáig használtam és totál egyszerű, bugmentes, az az ExperienceOS féle MX rom.Én Hal9k romját tesztelem jelenleg, teljes elégedettséggel.:) A 4.0 alapja ingyenes. Én mondjuk megvettem a ModInstallerProt, nagy segítség tud lenni.🙂 Nem kell keresgetni semmit, hogy indul újra recovery módba a rádió, hova kell dugni a boot microsdt, stb.. Gyári beállítás visszaállítása, szüzen fel a Modinstaller apk, elindít, bejön hogy melyik hányas android recovery menü legyen feltelepítve, és install, újraindul, bejön a recovery, pendrive bedug, beadod neki honnan telepíted és ennyi.Előtte nyilván kimásoltad a szoftvert pendrivera.
-
Milo1982
friss újonc
Sziasztok
Kis segítségre lenne szükségem.
Adott egy PA585-ös androidos 2din fejegység.
Be lekötve , memóriáját se veszti el , gyújtásra ki be kapcsol , viszont ha kikapcsol és kb fél óra múlva ismét indulok , ugye bekapcsol , és közel max hangerőn ordít.
Esetleg tapasztalat , beállítás?
Köszönöm -
bokarcsi71
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #1170 üzenetére
Olyan mintha egy butított változat lenne. Nincsenek benne autó logók. Bizonyos időközönként nem szól a baloldali hangszóró, ilyenkor rányomok az összes hangszóró gombra, és megint jó egy darabig. Vagy elég lenne az MCU-t frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett Gép Alkuképes
- Acer Predator Helios 300 , i7 8750H , 1060 6GB , 144Hz 17.3" kijelző , SSD + HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , i5 14400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest