Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Android dual SIM szakmai mélyvíz  Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik! Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
 Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel: "melyik alkalmazás, ami" "melyik alkalmazás, ami" "milyen tokot vegyek" "milyen tokot vegyek" "piros hátlap hol kapható" "piros hátlap hol kapható" "honnan vegyek telefont" "honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mikk2000 őstag válasz  mikk2000

üzenetére mikk2000

üzenetéreNa, időközben mégiscsak mentegettem, méghozzá 2x, és hasonlítottam. Ahol egyezik mindkét image, OK-t írtam, ahol nem, ott NOK-t. ANDROID NOK!!! 
 BOOTIMG OK
 CACHE NOK!!!
 DKB OK
 EXPDB OK
 KB OK
 LOGO OK
 MISC OK
 NVRAM NOK!!!
 PRELOADER OK
 PRO_INFO OK
 PROTECT_F OK
 RECOVERY OK
 SEC_RO OK
 SECCFG OK
 TEE1 OK
 TEE2 OK
 UBOOT OKA CACHE -t még megértem hogy nem egyezik két kiolvasás során, de a többi...? Másik, gyárilag SPTool-ból a v5.1436.00.000 verzió van az updaterhez mellékelve. Már ezen is van olyan lehetőség mentéskor (amit a leírásaidban nem látok), hogy page only, spare only, illetve első helyen a page + spare. Eddig azért mentettem page only-val, mert így egyezett az updaterben levő image a telefonról mentett imagéval. Viszont backupnál nem érdemesebb az alapértelmezett page+spare-val menteni? Egyáltalán mire szolgál a spare információ? Köszönöm  
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest