Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
sziasztok!
Ti vagytok a végső reményem. Több topikot megjárt már a kérdésem, de sehol nem kaptam választ.
Adott egy iNew V3 dualsimes teló és az utóbbi pár hónapban vettem észre, hogy nem igazán jönnek meg a gmailek, aztán kiderült, hogy semelyik google alkalmazás nem tud szinkronizálni mobilneten csak wifin működnek, de ott hbátlaul (térkép, keep, inbox, contcts, naptár, gmail...)
Miközben mobilnet van, legalábbis minden más alkalmazás működik (chrome, waze, sőt érdekes módon még a Google play is).
töröltem már az adott alkalmazások adatait, töröltem a fiókokat, majd újra felvettem. Erre annyi történt, hogy a 2 gmail fiók közül az egyik működik kézi frissítéssel inboxban, de a másikat be se tölti, autosnyc meg sehol sincs, térkép pl keresni tud, de utat már nem tervez...tehát wifivel minden szép és jó, mobilneten meg nincs google szinkron.
Szerintem valamit elnyomkodtam, de a beállításokban nem találok semmit ami segítene...
teljes reinstallhoz mé nincs kedvem (majd 2 éve megy belakott rendszerrel). Bármi ötlet, javaslat ami segíthetne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest