- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
sziasztok!
Ti vagytok a végső reményem. Több topikot megjárt már a kérdésem, de sehol nem kaptam választ.
Adott egy iNew V3 dualsimes teló és az utóbbi pár hónapban vettem észre, hogy nem igazán jönnek meg a gmailek, aztán kiderült, hogy semelyik google alkalmazás nem tud szinkronizálni mobilneten csak wifin működnek, de ott hbátlaul (térkép, keep, inbox, contcts, naptár, gmail...)
Miközben mobilnet van, legalábbis minden más alkalmazás működik (chrome, waze, sőt érdekes módon még a Google play is).
töröltem már az adott alkalmazások adatait, töröltem a fiókokat, majd újra felvettem. Erre annyi történt, hogy a 2 gmail fiók közül az egyik működik kézi frissítéssel inboxban, de a másikat be se tölti, autosnyc meg sehol sincs, térkép pl keresni tud, de utat már nem tervez...tehát wifivel minden szép és jó, mobilneten meg nincs google szinkron.
Szerintem valamit elnyomkodtam, de a beállításokban nem találok semmit ami segítene...
teljes reinstallhoz mé nincs kedvem (majd 2 éve megy belakott rendszerrel). Bármi ötlet, javaslat ami segíthetne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest