Hirdetés
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
Hahó. Flashtoolsos Download / format all flasheléssel elvesztettem az NVRAM - ot a telefonról. Ér4dekes, hogy egy CWM mentéssel mindig visszakerül. Van Readback - os mentésem minden scatter file - ról. A részletek itt vannak , mi is a jelenlegi állapot a telefonnal. Apróbb playes alkalmazások nem flashelik vissza az NVRAM - ot a készülékre. Nincsen esetleg valami megoldás Flashtoollal visszarakni, mint ahogy azt elmentettem ? Vagy bármi más ? Mert csakis kizárólag a cwm mentésembern lévő Romot tudom használni most. IMEI visszaíró módszerek nem segítenek, mert tuti az NVRAM további filejai is hiányoznak a készülékről.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest