Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz
janaman01
üzenetére
Neked válaszolva, de szándékosan ide irok, mert nagyobb a mozgás itt. Számomra érdekes jelenség. Hátha tud valaki vmi okosat.
Szóval megvettem az Elephone P7000 - t. Gyári Rom . Jött egy OTA , felraktam. Rootoltam, picit belaktam. Majd toltam egy CWM backupot. Majd egy teljes Readback mentést mindenről. Tesztelgettem 2-3 Customot, de egyik sem fogott meg. Gondoltam visszatolom Flashtoollal az utolsó gyárit. Ehh lehet itt hibáztam, de Format all opcióval flasheltem. Imei ugrott egyből. Jiayu S3 - n ilyenkor *#4634# kóddal vissza tudtam írni az IMEIT. Ide nem találok még ilyen kódot. Tehát flash CWM restore a mentésem, vissza is jött az IMEI.Most jön a vicc... Bármit Flashelek, legyen custom, legyen gyári, ugrik az IMEI. Pár módszert kipróbáltam, nem jön vissza. ADB shell paranccsal nem találja az NVRAM.img filet az SD kártyán, pedig ott van. Ha cwm mentésen csak egy wipet csinálok, akkor is elmegy az IMEI. Egyetlen egy módon jön vissza az IMEI - m, ha CWM restoret csinálok. Fura, és idegesítő. Semmit nem tudok Flashelni, mert ugrik z IMEI. Mi lehet az ok, mi lehet a háttérben ? Tuti szeretnék még Flashelni a jövőben, de nem tudok ?

Valami ötlet, amit esetleg meg tudnék próbálni ? Mert ez szerintem nem normális állapot így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Disney+
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest