- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz
janaman01 #107767 üzenetére
Neked válaszolva, de szándékosan ide irok, mert nagyobb a mozgás itt. Számomra érdekes jelenség. Hátha tud valaki vmi okosat.
Szóval megvettem az Elephone P7000 - t. Gyári Rom . Jött egy OTA , felraktam. Rootoltam, picit belaktam. Majd toltam egy CWM backupot. Majd egy teljes Readback mentést mindenről. Tesztelgettem 2-3 Customot, de egyik sem fogott meg. Gondoltam visszatolom Flashtoollal az utolsó gyárit. Ehh lehet itt hibáztam, de Format all opcióval flasheltem. Imei ugrott egyből. Jiayu S3 - n ilyenkor *#4634# kóddal vissza tudtam írni az IMEIT. Ide nem találok még ilyen kódot. Tehát flash CWM restore a mentésem, vissza is jött az IMEI.Most jön a vicc... Bármit Flashelek, legyen custom, legyen gyári, ugrik az IMEI. Pár módszert kipróbáltam, nem jön vissza. ADB shell paranccsal nem találja az NVRAM.img filet az SD kártyán, pedig ott van. Ha cwm mentésen csak egy wipet csinálok, akkor is elmegy az IMEI. Egyetlen egy módon jön vissza az IMEI - m, ha CWM restoret csinálok. Fura, és idegesítő. Semmit nem tudok Flashelni, mert ugrik z IMEI. Mi lehet az ok, mi lehet a háttérben ? Tuti szeretnék még Flashelni a jövőben, de nem tudok ?
Valami ötlet, amit esetleg meg tudnék próbálni ? Mert ez szerintem nem normális állapot így.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest