-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
Hahó. Flashtoolsos Download / format all flasheléssel elvesztettem az NVRAM - ot a telefonról. Ér4dekes, hogy egy CWM mentéssel mindig visszakerül. Van Readback - os mentésem minden scatter file - ról. A részletek itt vannak , mi is a jelenlegi állapot a telefonnal. Apróbb playes alkalmazások nem flashelik vissza az NVRAM - ot a készülékre. Nincsen esetleg valami megoldás Flashtoollal visszarakni, mint ahogy azt elmentettem ? Vagy bármi más ? Mert csakis kizárólag a cwm mentésembern lévő Romot tudom használni most. IMEI visszaíró módszerek nem segítenek, mert tuti az NVRAM további filejai is hiányoznak a készülékről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest