Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

Nem láttam még ilyen hash-mintát, biztos valami egyedi cucc lehet...

Van egy kiterjesztés nélküli zip csomag, aminek recovery_rootcheck a neve, ez a system/data/ alatt helyezkedik el.

3 fájl van benne:

file_count
    crc_count
    doub_check

Rendre valami nem bináris és nem is hexa kódsorban kódolja a fájlok értékeit pl. a file_count.

Kb így néz ki:

-1 file_number_in_system_dayu 1729
    0 AGKHLHACLHOGNHIGKGLHACPHNHAGLGKHMGLHACFGKDODODAFHHAGDGAGACMHGHMHLHKGCGACNGKHGGDGLGBCPHNHAGPH ODGDIDMDPDKDLDIDLDPD IDODIDJDKGIDNGIDGDOGNGGDHDNGMGLGJGJDLDLGLGKDKGGDKDJDKGNDPDHDODOD
    1 AGKHLHACLHOGNHIGKGLHACPHNHAGLGKHMGLHACFGKDODODAFHHAGDGAGACMHGHMHLHKGCGACNHKGMGAGJHKGNHGHCCJGNHAGCGCCNGAGAGLHBCPH ODMDPDHDNDHDPDIDODPD NDMGHDOGJGHDMDOGLGJDPDNGMDPDMGPDODMGHDJGIDJGLGODMDMDJDIDMGLGODMD
    2 AGKHLHACLHOGNHIGKGLHACPHNHAGLGKHMGLHACFGKDODODAFHHAGDGAGACMHGHMHLHKGCGACPHNHGGJHCCOGPHPHACLEKGJGOGKHDGLHMEAGBGLHOGGGBGKGNHMFKGNHJHGGMGKGACLEKGJGOGKHDGLHMEAGBGLHOGGGBGKGNHMFKGNHJHGGMGKGBCOGPHEG MDKDJDKDMDGDHDIDODGD JDNDNDKDKGGDOGJGHDGDKDJGIDMDJDMDNDNGLGPDKDKGJDLGJGJDNDMGKGIDMDGD
    3...

Többször ismétlődik a karakterláncok megadott szakasza, de a minta nem követi végig ezt a struktúrát... Látszólag a hash hossza is dinamikus már az első pár sorban is...

Következtetés: vagy lesz egy MTK forrásunk 5.1-re, vagy máris el lehet felejteni a mókolt rendszereket igen rövid távon...

Ez lesz a végeredmény!

[link]

Új hozzászólás Aktív témák