- Mini-ITX
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
csubuka #67217 üzenetére
Ha nem volna paypal védelem hamar elveszne az a bizalom!
Nekem is írták küldjem vissza küldenek újat. Mondtam ilyen szemet nekem ne küldjenek,nekem a pénzem kell.Semmi garancia nincs rá,hogy normálisat küldenek (ha ennyi selejtet kiszórtak van ott még ahonnan ezek jöttek) Aztán ha az is rossz megint küldhetem vissza és nekem nem free shipping van hanem kőkemény 3-4 K!
Meg is írtam nekik a visszaküldéssel oké lesz minden ,de a pénzem kérem vissza ,és nézzek el nekem de dispute-al karöltve megy a csomag ,mert mire kiért kifutok a 45-napból. Ha megkapták és megkapom a pénzt tisztelettel zárom le az ügyet a paypalnál.Duliee: Amíg ilyen kínai csalók léteznek sosem fog semmi helyreállni
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest