Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
interstate76 #71562 üzenetére
blueye (#71559)
Nem tudom ti mit néztek, de én ezt látom:
"Defective Item
* within 7 working days after you received the item
If your products purchased from Antelife. com turn out to be defective (physical damages and damages caused by incorrect usage excluded) within 7 working days(after you received the item), you may return them for replacement(the goods must be new, we will pay all shipping cost) or full refund. ( the goods which send back for replacement must be new and with whole set . ) "
[szerk.]
Vagy van valami mégapróbbetűs rész amit én nem látok? -
blueye
veterán
válasz
interstate76 #71562 üzenetére
Igen, látom h változott, volt már velük garanciális dolgom, kicsit birkózva, de megegyeztünk.
Most az a gond h ez a készülék nagyon olcsó volt (ÁFAval is) és a visszaküldés plusz költsége jelentős az árhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest